1 ile 30 arası toplam 736 sonuç

Konu: Bursaspor (Haberler, TARAFTAR RESİM & VIDEO

Hybrid View

Antalya maçı konusunda benim kafam rahat açıkçası. Galibiyet alıp 3 puanın bizim olacağı düşüncesindeyim.

Antalyaspor hazırlıkları sürüyor

Bursasporumuz, Antalyaspor maçı hazırlıklarına sabah saatlerinde yaptığı antrenman ile devam etti.

Raşit Çetiner gözetiminde güneşli güzel bir havada yapılan antrenman yaklaşık 1. 5 saat sürdü. Çetiner antrenmanda oyuncularına istasyon çalışmasının ardından kanatlardan yapılan ortalara gol çalışması yaptırdı. Antrenmanın son bölümünde ise forvet oyuncularımız,Yavuz Özkan ve Ceyhun Demircan`ın koruduğu kalelere bol bol şut çektiler.

Antrenmana sakatlığı bulunan Yavuz Eraydın katılmazken, diğer sakat oyuncularımız, Mehmet Yılmaz, Serdar Aziz ve Veli Acar doktor Uğur Köksal nezaretinde takımdan ayrı düz koşu yaptılar. Hafif sakatlığı bulunan Ömer Çatkıç ise kaleci antrenörümüz Nevzat Dinçbudak nezaretinde takımdan ayrı çalıştı.

Bursasporumuz akşam saatlerinde yapacağı antrenman ile çalışmalarını sürdürecek.

ANTALYA`YA HAREKET YARIN

Yarın skabah saat:09:30 da Vakıfköy Orhan Özselek Tesislerinden karayolu ile Antalya`ya hareket edecek olan takımımız Sirene Golf Otel - Belek `te konaklayacak.

Kaynak: Bursaspor.org

Yabancı kalmadılar

Milli maç arasının ardından kaldığı yerden devam eden Turkcell Süper Ligi`nin 5. haftası, yine birbirinden ilginç maçlara sahne oldu. 32 golle, sezon başından bu yana filelerin en çok havalandığı haftada, 18`inin altında yabancı oyuncuların imzası vardı.

Bu zamana kadar lejyoner forvetlerinin suskun kaldığı takımlar ise Denizlispor, Çaykur Rizespor ve Gençlerbirliği oldu. Gol krallığı yarışında ise Fenerbahçeli Alex ( 6 ), Galatasaraylı İliç ( 5 ) ve Gaziantepsporlu Diawara ( 4 ) ilk üç sırayı paylaşarak Türk forvetleri geride bıraktılar. Sakaryaspor kalesini iki kez ziyaret eden Bursasporlu Zafer Biryol da uzun süren gol özlemine son verdi.

TRABZON SÜRPRİZİ

Dört yeni transferinin forma giydiği Fenerbahçe, Antalyaspor engelini de farklı geçerek liderlikteki yerini korurken, futbolu beğenilmedi. Ziya Doğan`la çıktığı ilk maçında, deplasmanda Beşiktaş`ı deviren Trabzonspor haftanın en çar***ı skorunu alırken, Denizli`den de 1 puanla dönen Galatasaray ise beraberlikler serisini sürdürdü. Evinde Kayseri Erciyes`i gol yağmuruna tutan Vestel Manisa da zirve yürüyüşünü sürdürdü. Namağlup Sakaryaspor`u mağlup eden Bursaspor, taraftarı önündeki ilk galibiyetini elde etti. Başkent ekibi Ankaraspor da üç puanla tanışıp siftah yapan bir başka takım oldu.

Kaynak:Bursa Hakimiyet Gazetesi

Kızıl`dan son çağrı

Başkan, `Ocak`tan sonra bu gemi gitmez` diyerek temlikli yöneticilere seslendi.

Alacaklarını bağışlamayan eski yöneticilerden, 3`te bir bağışlama, kalanı 1 yıl ödemesiz 2 yıl vadeli olarak ötelemesini isteyen Levent Kızıl, `Aksi takdirde futbolcu satmak zorunda kalırız` dedi."

Kızıl ne dedi?

`11 Haziran 2005`ten buyana 4 milyon YTL borç ödedik. 3 sene içinde daha ödenecek 12 milyon YTL borç var.`

`Bu yıl 3 milyon 402 bin YTL geri dönüşümsüz reklam geliri sağladık. Bu rakamın 4,5 milyon YTL`ye varacağını tahmin ediyorum. Geçen seneki rakam 2 milyon 285 bin YTL idi.

`GSGM`ye stat kirası olarak geçen yıl 706 bin YTL ödedik. Şuan 900 bin YTL borcumuz var. Bu yıl iddaa`dan gelecek parayla bu borcumuzu kapatacağız.`

`Vergi borcunda 1 tane taksit kaçırırsak borç faizleriyle birlikte 25-30 milyon YTL`ye çıkıyor ve o dönemlerdeki yöneticilerin direkt üzerine gidiyor.`

Kaynak: Olay Gazetesi

Doğum günü hediyesi aldım

Bursaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner, maç sonrası yaptığı açıklamada, "Güzel bir doğumgünü hediyesi oldu" dedi. Çetiner,şunları söyledi: "İstikrarlı olup galibiyet serisi yakalamak istiyorduk. Kendi evimizde kendi seyircimiz önünde galibiyetimiz yoktu, bu galibiyetle hem biz, hem de seyircimiz mutlu oldu. Oyunun hakimi bizdik.

Yediğimiz gol de çok ucuz bir goldü. Maçın ikinci yarısı da psikolojik savaş şeklinde geçti. Rakibimiz ikinci yarıda 10 kişi kaldıktan sonra yine bulduğumuz gol pozisyonları oldu, fakat bunları değerlendiremedik. Hedefimiz önümüzdeki iki maçı da kazanıp galibiyet serisini sürdürmek. Bugün benim için çok anlamlı bir gün, çünkü doğumgünüm. Oyuncularım sahada aslanlar gibi müücadele ettiler ve kazandılar. Onları alınlarından öpüyorum. Bana bu hediyeyi verdikleri için teşekkür ediyorum." Maçın ilk yarısında Sakaryasporlu taraftarların çıkardıkları olaylar üzerine de Çetiner, "Sporun centilmenlik, kardeşlik, dostluk olduğunu anlamamız gerekir. Çıkan olaylar nedeniyle ikinci yarının 10 dakika geç başlaması beni üzdü. Böylesine güzide iki kulübün maçında bu olayın yaşanması hoş olmadı" dedi.

Kaynak: Hürriyet Bursa

BURSASPOR'A GELDİM ÇÜNKÜ...

Türkiye'de gol kralı olmuş Zafer için bitmek bilmeyen bir zaman dilimi olmuş. En son 27 Mayıs 2004 yılında Konyaspor formasıyla Fenerbahçe filelerini sarstıktan sonra, mütevazi davranıp söylemese bile kendisi için kahır günlerinin başlayacağı Sarı Lacivertli kulübe transfer olan deneyimli oyuncu, bugünlerde ise, futbollu günlere yeniden döndüğü için oldukça hırslı.

TRANSFERİM KISA SÜRDÜ
    Sakaryaspor'u attığı iki golle büyük bir baskıdan kurtulan Zafer Biryol, o an yaşadığı duygu ve düşünceleriyle birlikte, hedeflerini Bursa hakimiyet'le paylaştı. Sezon başında Fenerbahçe'den ayrılmayı kafaya koyduğunu ancak, birçok teklif gelmesine rağmen anlaşma sağlayamadığını dile getiren golcü futbolcu, "Transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala sabah menajerim aradı Bursaspor'un istediğini söyledi. Aradan birkaç saat sonra da anlaşma sağladık. İyi ki de buradayım. Çünkü, hedeflerimi gerçekleştirebilirim" dedi.

TAÇ GİYMEK İSTİYORUM
    Gol atmanın gerçekten büyük bir zevk olduğunu kaydeden Zafer, sözlerini şöyle sürdü: "O duygu anlatılmaz yaşanır. Uzun bir aradan sonra hem de iki gol atmak beni mutlu etti. Statlarda anons yapılıyor ya, yeniden -Zafeerrr Biryoooll- ismini duyup, tribünlerde dalgalandığını hissetmek gerçekten güzel. Ayakların adeta yerden kesiliyor. İnsana tuhaf bir şeyler oluyor. Muhteşem bir taraftarımız var. Açık söylemek gerekirse, her maçta gol atıp, ikinciye gol kralı olmayı çok istiyorum. Tüm hedefim tacı yeniden takmak."

SEVGİLERİNİ KAZANDIM
    Hayatına damgasını vuran olayın da, ablasına verdiği ilik naklinin olduğunu anımsatan deneyimli futbolcu, "Bu olay üzerimde tabii ki etki yaratmıştır. İnsanların bir anda, daha fazla sevgisini kazandım. Hatta geçenlerde biri arayıp, benim böbrek nakli yaptırdığımı zannetmiş ve kendisinin de böyle bir olayı olduğunu söyledi. Bana, nasıl bir ameliyat olduğunu sordu" diye konuştu. Zafer, son olarak Bursa'yı çok sevdiğini ve uzun yıllar bu kentte futbol oynamayı arzu ettiğini de sözlerini ekledi.

Kaynak : Bursa Hakimiyet (ra)

Timsah`ta hayat var

"Bursaspor, Süper Lig`deki son 7 sezonun en parlak günlerini yaşıyor. Raşit Çetiner yönetiminde çıktığı 5 maçtan 8 puan toplayıp, beşinciliğe yerleşen yeşil beyazlılar, camiayı da mutlu ediyor."

YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

İki yıllık Lig A sürgününün ardından Başkan Levent Kızıl ve Teknik Direktör Raşit Çetiner yönetiminde şampiyonluk apoleti takarak Süper Lig`e dönen Bursaspor, son 7 sezondaki en parlak günlerini yaşıyor... Yeşil beyazlı takımın Süper Lig`de mücadele ettiği sezonların 5. haftalarını irdelediğimizde 5 maçta alınan 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgiyle toplanan 8 puanla gelen 5.lik camianın yüzünü güldürdüğü gibi, geleceğe de umutla bakılmasını sağlıyor.

GORDON`LA ZİRVEYİ GÖRDÜK

Yeşil beyazlı ekibin Süper Lig`deki son 12 yılında ise en başarılı sezon İngiliz teknik adam Gordon Milne`in çalıştırdığı 1996-97 sezonu olarak göze çarpıyor. Bursaspor, 5 maçta aldığı 3 galibiyet ve 2 beraberlikle topladığı 11 puanla Süper Lig`in zirvesinde yer almıştı. Yeşil beyazlı takım ertesi sezonda aynı periyodu 10 puanla bu kez 4. sırada tamamlamıştı. Raşit Çetinerli Bursaspor, 5 maçta topladığı 8 puanla ve 5. likle son 12 sezonun sıralamasında 3. sırada yer alıyor.

Kaynak: Bursahakimiyet

Bursaspor, Antalya`ya hareket etti

Bursasporumuz, Cumartesi günü oynayacağı Antalyaspor maçı için Karayolu ile Antalya`ya hareket etti.

20 Kişilik kadroda sakatlıkları bulunan Yavuz Eraydın, Veli Acar, Mehmet Yılmaz, Serdar Aziz ve Ömer Aysan Barış yer almıyor. Kadroda yer alan futbolcular ise şöyle;

Egemen Korkmaz, Orhan Alemdar, Sinan Kaloğlu, İbrahim Dağaşan, Ömer Erdoğan, Volkan Bekiroğlu, Ömer Çatkıç, İsmail Güldüren, Cornel Frasinean, Daniel Pancu, Velice Sumulikoski, Edmar De Souza, Bekir Ozan Has, Eser Yağmur, Cumhur Bozacı, Hasan Yiğit, Burak Akdiş, Zafer Biryol, Yavuz Özkan, Yenal Tuncer

Yöneticimiz Murat Yanıklar`ın kafile başkanlığını yaptığı kafile Sirene Golf Otel`de konaklayacak.

Genel Sekereterimiz Murat Yanıklar yaptığı açıklamada takımın üst üste aldığı galibiyetler ile iyi durumda olduğunu belirterek, hedefin Antalya maçınıda kazanıp seriye devam etmek olduğunu söyledi.

Kaynak: Bursaspor.org

Mesaj Yetkileri