1 ile 30 arası toplam 350 sonuç

Konu: Galatasaray - Bordeaux Ş.L. Maçı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

ßende dün gece biraz izledim Psv-Liverpool macını gercekten iki takımda su anda gs ve bordeux dan daha iyi durumda.Arkadas tehlikeli oyuncuları yazmıs bende ek olarak Affellay diyorum gercekten cok hareketli bir oyuncu dün cok begendim.Benitez Gerrard %100 hazır degildi o yüzden oynatmadım demis
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CaPTaiN10
    ßende dün gece biraz izledim Psv-Liverpool macını gercekten iki takımda su anda gs ve bordeux dan daha iyi durumda.Arkadas tehlikeli oyuncuları yazmıs bende ek olarak Affellay diyorum gercekten cok hareketli bir oyuncu dün cok begendim.Benitez Gerrard %100 hazır degildi o yüzden oynatmadım demis
    Bende özetine baktım. Ama futbol sahada oynanır. Hiçbirzaman ne olcağı belli olmaz. Bordeaux ile berabere kaldık ama bakarsınız Liverpool'u yeneriz, yada PSV'yi yada bunların tam tersi olur. Bunlarla ilgili sadece tahmin yürütebiliriz. Kısacası: FUTBOLDA HERŞEY OLABİLİR.

C Grubunda değişen hiçbirşey olmadı bence. Sadece kağıt üzerine puanlar yazıldı. Her takımın 0 golü, 0 yediği golü, 0 av. var. Değişen tek şey maç sayıları ve puanlar. O yüzden bence şu an için C Grubunda şu çıkar şu düşer şu Uefa'ya gider demek erken. Bekleyip göreceğiz
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Mesaj Yetkileri