Sayfa 11 / 12 İlkİlk ... 9101112 SonSon
301 ile 330 arası toplam 350 sonuç

Konu: Galatasaray - Bordeaux Ş.L. Maçı

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

ßende dün gece biraz izledim Psv-Liverpool macını gercekten iki takımda su anda gs ve bordeux dan daha iyi durumda.Arkadas tehlikeli oyuncuları yazmıs bende ek olarak Affellay diyorum gercekten cok hareketli bir oyuncu dün cok begendim.Benitez Gerrard %100 hazır degildi o yüzden oynatmadım demis
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by LaKe
    Adamların baştan beri istediği şey zaten beraberlikti. Maçtan öncede 1 puan alsak yeter dendi zaten. Böyle oynayacakları belliydi. Ama dediğim gibi biz Hakan hakkında olumsuz konuştuk ama bu maçta o olcaktı emin olun ya gol atardı yada asist yapardı.

Ama şunu çözemiyorum. Hakan olunca takım hava topuyla oynamıyor. Ama Hakan olmayınca forvete defanstan sürekli hava topu atılıyor.

Geretsin yaptigi sacma secimi gs cekti. Sen Hakani denizli macinda dinlendirip bu macta oynatacagina git denizlide oynatr bu macta kadroya bile alma. Ne oldu umit karan ne oldu digerlerine.Eger denizli macinda umiti koyup sampiyonalr ligi macinda Hakani oynaatsaydi hersey farkli olabilirdi.Ayrica millet hakni sut cekemiyo diye elestiriyor dun gs Hakansiz kac sut cekmis acaba.Hakan yaslandi kabul.Formsuz oldugunda sac bas yoldurduguda kabul.Ama hic degilse 45 dk dusunulmeyecek adam degil.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bencede hakan lazımdı ...

seyir zevki düşük bir maçtı

Ayrica eklemeden gecemiyecegim Umit karanin yaptigi terbiyesizlik.Tek tarafin bagirmasiyla olmaz diye seyirciyi elestirmis. Ben Turkiyede degilim. Maca giden arkadaslarimi aradigimda bazilari stada varmamis bazilari 45dk da varmis bazilari 80.dk da varmis.Senm adam gibi topunu oynamaya bak orada. Ve en son yonetimi tarafindan kaziklanan taraftari elestir(Bunlar yanlis anlasilmasin bu olay aptalliktan degil sadece Milletin gsye olan sevgisinden)

Beyler Kareografiyi nasıl buldunuz.. Türkiye'de böylesi yapılmadı Zar zor yapıldı.. Biz yapana kadar en iyisi bu

http://www.youtube.com/watch?v=evEag1rSGdA

Quote Originally Posted by ermoon
    Beyler Kareografiyi nasıl buldunuz.. Türkiye'de böylesi yapılmadı Zar zor yapıldı.. Biz yapana kadar en iyisi bu

zaten ben taraftara acidim. Milletten ovgu alacagina her onune gelen yeriyor. Bir bjkli olarak tum emegi gecenlere tebrikler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CaPTaiN10
    ßende dün gece biraz izledim Psv-Liverpool macını gercekten iki takımda su anda gs ve bordeux dan daha iyi durumda.Arkadas tehlikeli oyuncuları yazmıs bende ek olarak Affellay diyorum gercekten cok hareketli bir oyuncu dün cok begendim.Benitez Gerrard %100 hazır degildi o yüzden oynatmadım demis
    Bende özetine baktım. Ama futbol sahada oynanır. Hiçbirzaman ne olcağı belli olmaz. Bordeaux ile berabere kaldık ama bakarsınız Liverpool'u yeneriz, yada PSV'yi yada bunların tam tersi olur. Bunlarla ilgili sadece tahmin yürütebiliriz. Kısacası: FUTBOLDA HERŞEY OLABİLİR.

C Grubunda değişen hiçbirşey olmadı bence. Sadece kağıt üzerine puanlar yazıldı. Her takımın 0 golü, 0 yediği golü, 0 av. var. Değişen tek şey maç sayıları ve puanlar. O yüzden bence şu an için C Grubunda şu çıkar şu düşer şu Uefa'ya gider demek erken. Bekleyip göreceğiz
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben kapalı üstteydim..sonradan internette gördüm..ama süperdi..ermoon'a katılıyorum..böylesi daha yapılmadı..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

beyler dün aksam fenerli arkadasların cogu sarı kırmızılı takım aleyhine konusmalra yaptı lütfen bu kadar fanatik olmayın

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by anakonda52
    beyler dün aksam fenerli arkadasların cogu sarı kırmızılı takım aleyhine konusmalra yaptı lütfen bu kadar fanatik olmayın
    konuşadursunlar..

psv-liverpool maçınada şöyle baktımda..
    dün 4 takımın oynadığı futbol ile psv-liverpool ilk 2 için, bordeaux ilede biz 3lük için çekişiriz, tabii ilk maçlara göre..
    umarım diğer maçlarda bu şekilde oynamayız..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by deadlausfb1907
    görüşürüz...bordo gol gol gol
    varmı böyle birsey bu ne yaw

Quote Originally Posted by manutd0fb1
    darchevilleden gol bekliorum adam formda 2 haftadır 3 gol attı
    galatasaray defansı ise nal topladı bu 2 hafta içinde
    dikkat edilmeli bu adama
    bari deki cümlenin sonunna iyisallah atamaz de beadam

tekrar diyorum lütfen fenerli kardesler bu yorumlarınızda bu kadar fanatik olmayın sözlerinize dikkat edin

Quote Originally Posted by ermoon

güzel olmuş...sloganda güzel...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

PSV Eindhoven-Liverpool maçındaki tempoyla bizim maçtaki temponun uzaktan yakından alakası yoktu.İşimiz zor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

kardes o maca göre degerlendirme her mac farklı olur!!!!!!!!!1
    bu yüzden cok korkmaaa

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Fransa'nın önde gelen gazetelerinden L'Equipe, maça geniş yer ayırırken, Fransız takımının lige iyi bir başlangıç yaptığını yazdı.

Gazete, ''Pişmanlar mı?'' başlığıyla verdiği haberde, ''Fransız takımı biraz daha cesur oynasaydı hiçbir varlık gösteremeyen Galatasaray'ı toprağa gömebilirdi'' ifadesini kullandı.

L'equipe ayrıca, 0-0'lık sonucun Fransız takımı için iyi bir sonuç olduğunu belirtirken, Bordeaux'un savunmaya ağırlık veren bir oyunu tercih ettiğini, atak bir oyunu tercih etmesi durumunda sahada 3 puana rahat bir biçimde ulaşacağını savundu,
    kaynak:SpordaBugun

Fransaya gittiğimiz zaman onları oraya gömelimde görsünler kim kimi napıyo bir maçta kötü oynadık diye kendilerini bi halt sandılar 1 pozisyonları var oda uzaktan şut bekleyin Fransadaki maçı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kardes o maca göre degerlendirme her mac farklı olur!!!!!!!!!1
    bu yüzden cok korkmaaa
    Umarım sen haklı çıkarsın.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by iori
    2001 yılında şampiyonlar liginde tribün show yapmaya başladık biz. geçen sene tribün şampiyonlar liginde pankartla tribün show yapıyordunuz. her maçta 1907 atam izindeyiz açıyordunuz zaten. güzel mesaj da e her maçta da gitmiyor.

onun için kimin kime özendiğine dikkat edelim.

sosyal mesaj vermek gerekirse,

bilmemek değil öğrenmemek ayıptır.

cahillik değil cehalet yakar adamı.
    işte güzel söz ve güzel cevap
    lütfen fenerli kardesler fanatik yorum yapmayın sonucta bundan türkiye yarar görcek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Daha fazla uzatmaya gerek yok. Bırakın bunları. Biz böyle seviyesiz kişilere uymayalım. Ben şahsen önce Türk'üm ve Randers maçındada Fener'i tutcam. Aynı şey avrupa takımlarıyla karşılaşan Türk takımlarımız içinde geçerli.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by LaKe
    Daha fazla uzatmaya gerek yok. Bırakın bunları. Biz böyle seviyesiz kişilere uymayalım. Ben şahsen önce Türk'üm ve Randers maçındada Fener'i tutcam. Aynı şey avrupa takımlarıyla karşılaşan Türk takımlarımız içinde geçerli.
    evet uymayalım elbet intikam gelirrr

Nesil
    2005
    Yer
    ev

evet uymayalım elbet intikam gelirrr
    yuh ne intikamı yaaa boşverin sallamayın gıcık olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

kardes lafın gelişi yaw

Nesil
    2005
    Yer
    ev

emin ol oda onu lafın gelişi olsun diye yazmıştır
    bunlar üzücü hatta can sıkıcı ama gelip geçici şeyler

Neyin özentiliği anlayamadım? Böylesine bir kareografi hazırlandıysa benim haberim olmayabilir. Madem bu kadar iyi hazırlandı gösterin göreyim, evet haklısını güzel olmuş diyeyim..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

valla liverpool deplasmanında neden 1 puan cıkmasın bence omacta liverpool gol atarsa uzaktan atar

Nesil
    2005
    Yer
    ev

valla liverpool deplasmanında neden 1 puan cıkmasın bence omacta liverpool gol atarsa uzaktan atar
    olur niye olmasın futbol bu sağlam bir forvet hattı olmayan Liverpool'a karşı beraberlik hayal olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

tabi kardes yanlız ingilteredeki maclarda uzaktan sert sutlardan cok korkuyom

Fransa'nın önde gelen gazetelerinden L'Equipe, maça geniş yer ayırırken, Fransız takımının lige iyi bir başlangıç yaptığını yazdı.

Gazete, ''Pişmanlar mı?'' başlığıyla verdiği haberde, ''Fransız takımı biraz daha cesur oynasaydı hiçbir varlık gösteremeyen Galatasaray'ı toprağa gömebilirdi'' ifadesini kullandı.

L'equipe ayrıca, 0-0'lık sonucun Fransız takımı için iyi bir sonuç olduğunu belirtirken, Bordeaux'un savunmaya ağırlık veren bir oyunu tercih ettiğini, atak bir oyunu tercih etmesi durumunda sahada 3 puana rahat bir biçimde ulaşacağını savundu,
    kaynak:SpordaBugun

Fransaya gittiğimiz zaman onları oraya gömelimde görsünler kim kimi napıyo bir maçta kötü oynadık diye kendilerini bi halt sandılar 1 pozisyonları var oda uzaktan şut bekleyin Fransadaki maçı
    Bence haklılar Bordeaux beraberlik istedi ve aldı kazanmak istese idi kazanabilirdide...Galatasaray iyi müçadele etti ama iyi bir gününde değildi...

ALINTI:
    ''Fransaya gittiğimiz zaman onları oraya gömelimde görsünler kim kimi napıyo bir maçta kötü oynadık diye kendilerini bi halt sandılar 1 pozisyonları var oda uzaktan şut bekleyin Fransadaki maçı''

Bu hırsına ve düşüncene katılıyorum Galatasaray orada oynanıcak maçta gününde olursa hakikaten Bordeaux u sahaya gömebilir...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

tabi kardes orda bence pozisyon buluruz çünkü onlar bizim üstümüze gelecek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by dnz498
    yuh ne intikamı yaaa boşverin sallamayın gıcık olsun
    Aslında intikam kelimesi çok da mantıksız değil.Hemen açıklayalım.Bildiğiniz gibi Bordeaux'yla rövanş maçına çıkacağız.Ve bildiğim kadarıyla rövanş Fransızca intikam demek.Revancher olarak yazılıyordu galiba.Yani intikam maçına çıkacağız gibi bir anlama geliyor.

Eğer hatam varsa forumdaki Fransızca bilen arkadaşlar beni uyarsınlar.

Sayfa 11 / 12 İlkİlk ... 9101112 SonSon

Mesaj Yetkileri