Sayfa 12 / 12 İlkİlk ... 2101112
331 ile 350 arası toplam 350 sonuç

Konu: Galatasaray - Bordeaux Ş.L. Maçı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Rakibimiz Liverpool hakkında

Yer: Anfield Road (Liverpool)
    Saat: 21:45
    Tarih: 27 Eylül 2006, Çarşamba

Son lig maçlarında Everton kendi sahasında evire çevire 3-0 yenmişti.

PSV deplasmanında ezik bir futbol oynamışlar kanaatimce, Gerard'ın direkten dönen bomba şutu ve birkaç basit pozisyonb hariç PSV çok çok iyi oynamış Liverpool'dan..

Liverpool evinde oynamanın avantajını elbet kullanacaktır, bence bu maç gruptaki kaderimizi belirleyecek.. Puan alamazsak hedef 3.lük, 1 puan alırsak hedef 2.lik, galip gelirsek, hedef liderlik olacaktır..

İçimden bir ses, olacak bu iş diyor, yeneceğiz bunları orada diyor. Neyle, nasıl diye düşünüyorum ve yine bir kötü oluyorum, bilemiyorum..

Orada mutlaka kazanmalıyız Şampiyonlar Ligi'nde gidebileceğimiz en iyi yere gitmek istiyorsak.

Son Liverpool maçına kadar beş maç 0-0 bitse hiç itirazım olmaz gerçi, yinede bilemiyorum..

Alıntı:
    Rakiplerden | PSV Eindhoven: 0 - Liverpool: 0

Galatasaray'ın yer aldığı Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki diğer maçta PSV Eindhoven ile Liverpool golsüz berabere kalarak birer puanı paylaştı.

Hollanda'nın Philips Stadı'nda oynanan maçta takımlar şu kadrolar ile yer aldı:

Liverpool: Reina, Warnock, Agger, Carragher, Finnan, Aurelio, Sissoko, Zenden, Pennant, Kuyt, Bellamy.

Yedekler: Dudek, Hyypia, Gerrard, Alonso, Crouch, Garcia, Gonzalez

PSV Eindhoven: Gomes, Salcido, Reiziger, Alex, Kromkamp, Affellay, Simons, Mendez, Culina, Farfan, Kone.

Yedekler: Moens, Vayrynen, Kluivert, Aissati, Addo, Lamey, Da Costa

Nesil
    2006

Maç için anca yorum yapıyorumda maçta 89. dakikada kaçan golde bende kahroldum yazık oldu Galatasaray'a ben kendi düşüncem bu gtupta ya3. oalcak ya 4. ilk 2 çok zor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

valla cimbomun yeni savunması böyle olması lazım bütün spor yazarlarıda benim gibi düsünüyor zaten!!!!!!!!!!
    SABRİ,SONG,TOMAS,FERHAT

bence iyi bir sag bek alınana kadar sabri olsun defansif özelligi kötü ama en azından hızı sayesinde fazla acık vermiyor
    gelelim sol bek e bence orghan iyileleşse bile ferhat oynaması lazım çünkü orhan cok sakatlanan biri bu yüzden yedek olması daha iyi
    üstelik ferhatta büyük gelişme var hemde arda ile iyi anlasıyor zaten spor yazarlarına göre 4veya 5 mac daha oynasın fatih terim onu milli takıma kesin alır dediler

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by batuhan1907
    Maç için anca yorum yapıyorumda maçta 89. dakikada kaçan golde bende kahroldum yazık oldu Galatasaray'a ben kendi düşüncem bu gtupta ya3. oalcak ya 4. ilk 2 çok zor.
    çok doğru..zaten biz bu oyunla uefa yı hedeflemeliyiz..2.tura çıksak noldur.allah korusun eziliriz..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by tardelli11
    çok doğru..zaten biz bu oyunla uefa yı hedeflemeliyiz..2.tura çıksak noldur.allah korusun eziliriz..
    kardes mühim olan ezilmek degil işin ucunda para ve ülke puanı var sampiyonlar ligindeki basarı daha cok puna kazandırıyor

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by anakonda52
    kardes mühim olan ezilmek degil işin ucunda para ve ülke puanı var sampiyonlar ligindeki basarı daha cok puna kazandırıyor
    Katılıyorum geçen sene Fener 4 puanla elendi tv geliri kupadaki maçlardan staddan vb gelirlerle 10 milyon euro'ya yakın bir para kazandı.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

ben işin parasında deilim..ezilmemek çok önemli..nsl önemli olmazsınki..ezildikten sonra para kazansak nolur!!!!

Nesil
    2003

Biraz konu disi ama az once Gravesen'in cok kotu pasi sonucunda Celtic, Man Utd karsisinda Old Trafford'da 3-2 maglup duruma dustu.

Gerets ve Adnan Polat cok istemis olabilir ancak Gravesen'in tek yonlu futbolunu hic bir zaman begenmemisimdir.

Konuya geri donersek. Hakan'in oynamayacagi (oynasa bile etkili olamayacagi) en azindan bana Cumartesi gunu kadrolar aciklandiginda belli olmustu. Cunku Hakan gecen sene bile Turkiye kupasi maclarindan sonra hayalet gibi oynamisti. Madem Hakan'in oynamasi o kadar onemli idi, esas elestiri Cumartesi gunu Hakan'i Denizli macinda oynatmak olmali idi.

Sabri bence fazla hata yapmadı.. Hatta Cihan'dan fazlasını bile yaptı.. En azından adam kaçırınca arkasından koşup yakalıyor..

Sabri - Tomas - Song - Ferhat

çok idealdir..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

ben işin parasında deilim..ezilmemek çok önemli..nsl önemli olmazsınki..ezildikten sonra para kazansak nolur!!!!
    bırak sunu yaw ne ezilmesi sen dünyanın en iyi takımları arasında mücadele diyon ne var bunda tam tersi 2.tura cıkarsa muhtesem olur hem iyi bir gelir gelir hemde ülke puanını cok etkiler

şampiyonlar ligi kücümsenecek bir turnuva degil

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

bırak sunu yaw ne ezilmesi sen dünyanın en iyi takımları arasında mücadele diyon ne var bunda tam tersi 2.tura cıkarsa muhtesem olur hem iyi bir gelir gelir hemde ülke puanını cok etkiler

şampiyonlar ligi kücümsenecek bir turnuva degil
    yaw nie kabul etmiosunuz..biz bu gruptan çıktık dielim..sonraları bizim önümüze lyon un,barça nın,arsenal in,chelsea nın geldiğini bi düşünün..onlar bizi bu kadro we bu oyunla ezmezler,sahaya gömerler...herşey para deil..uefa ya gidersek sanki ordan para gelmicek!!!haddimizi bilmeliyiz..eğer bilmezsek,bildiren takımlar olur merak etmeyin..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

yaw nie kabul etmiosunuz..biz bu gruptan çıktık dielim..sonraları bizim önümüze lyon un,barça nın,arsenal in,chelsea nın geldiğini bi düşünün..onlar bizi bu kadro we bu oyunla ezmezler,sahaya gömerler...herşey para deil..uefa ya gidersek sanki ordan para gelmicek!!!haddimizi bilmeliyiz..eğer bilmezsek,bildiren takımlar olur merak etmeyin..
    kardes tamam korkma her macın havası baska olur yeterki 2.tura cıkalım karsımıza chelsea gelsin ne olcak en azından sefefimizle oynayıp elenirizz kork ma

kardes sen takımlısın sana ne diyom olsun korkma sen diyom
    uefa ve sampiyonlar ligi arasında daglar gibi fark var bunu bil yeter

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

kardes tamam korkma her macın havası baska olur yeterki 2.tura cıkalım karsımıza chelsea gelsin ne olcak en azından sefefimizle oynayıp elenirizz kork ma

kardes sen takımlısın sana ne diyom olsun korkma sen diyom
    uefa ve sampiyonlar ligi arasında daglar gibi fark var bunu bil yeter
    ben korkuyorum.bu necati bu cihan oynadıkça çok korkuorum

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

olsun kardes her macın havası degişik olur üstelik chelsea ve barcelona niye bu kadar abartıyon futbol sahada oynananır oyuncu kalitesine göre oynanmaz
    şampiyonlar ligi gibi bir tunuvada oynamak kolay degil ama takımlar için ve ülke puanları için büyük gelir

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

olsun kardes her macın havası degişik olur üstelik chelsea ve barcelona niye bu kadar abartıyon futbol sahada oynananır oyuncu kalitesine göre oynanmaz
    şampiyonlar ligi gibi bir tunuvada oynamak kolay degil ama takımlar için ve ülke puanları için büyük gelir
    futbol sahada oynananır oyuncu kalitesine göre oynanmaz
    bence futbol sahada we oyuncu kalitesine göre oynanır.ki karsındaki senden çok kalitesiz we beceriksizse

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

futbol sahada oynananır oyuncu kalitesine göre oynanmaz
    bence futbol sahada we oyuncu kalitesine göre oynanır.ki karsındaki senden çok kalitesiz we beceriksizse
    kardes sende galatasarayı baya mahalle takımı yaptın

hiç birsey olmaz korkma

ne ezilmesi kardes sampiyonlar liginde hiç öyle birsey düsünülmüyor herkez mücedele ediyor

kardes kolaymı öyle mahalle takımı degiliz belki yeniliriz ama en azından mücadele ederek

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

teselliler için saol..ama yinede içimde kötü bir his war...yine de saolasın

muhabbete bak yaw gruptan çıktıkta ezilir miyiz? sorusunu tartışıyosunuz

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by hizlioglu
    muhabbete bak yaw gruptan çıktıkta ezilir miyiz? sorusunu tartışıyosunuz
    kardes hiç böyle birsey olurmu ezilirmiyiz diye

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

neyse beyler galatasaray -bordeaux macı iyisiyle ve kötüsüyle geride kaldı artık önümüzdeki besikas macına bakalım

Sayfa 12 / 12 İlkİlk ... 2101112

Mesaj Yetkileri