1 ile 30 arası toplam 55 sonuç

Konu: Masonluk ve Masonlar..!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Masonlar:Masonların yaşam elsefesi hepsi bir konuda çok bilgili olmak ister.Kimi matematik,Kimi bilim vs..Masonluğun genel amacıda budur zaten.Kendilerini bir dalda başarılı hale getirmek ve o konu hakkında söz sahibi olmaktır.
    Ve masonların hepsi Yahudidir.Başka bir dine inanan mason yoktur

Quote Originally Posted by sherryy
    Masonlar:Masonların yaşam elsefesi hepsi bir konuda çok bilgili olmak ister.Kimi matematik,Kimi bilim vs..Masonluğun genel amacıda budur zaten.Kendilerini bir dalda başarılı hale getirmek ve o konu hakkında söz sahibi olmaktır.
    Ve masonların hepsi Yahudidir.Başka bir dine inanan mason yoktur
    Benim tanıdığım bütün masonlar müslüman..

Quote Originally Posted by vita es morte
    Senin Tanıdığın Masonlar Ne Kadar iyi masonlarmış öyle

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Masonluk babadan oğula geçer.Bir nevi saltanatlık gibi.
    Osmanlı da saltanatlıktı.İlk padişah Müslüman ve son gelen padişaha kadar tüm Padişahlar Müslümandı.Arada ne Hristyan vardı ne Yahudi nede başka bir dine inanırlardı.İlk masonlar yahudidir ve babadan oğula geçtiği için masonlar yahudidir.
    Ha eğer sen tanıdığımMüslüman veya Hristiyan Mason war dersen bende onların kendilerini mason zannedenler olduğunu söylerim

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Osmanlı da saltanatlıktı.İlk padişah Müslüman ve son gelen padişaha kadar tüm Padişahlar Müslümandı.Arada ne Hristyan vardı ne Yahudi nede başka bir dine inanırlardı.İlk masonlar yahudidir ve babadan oğula geçtiği için masonlar yahudidir.
    Ha eğer sen tanıdığımMüslüman veya Hristiyan Mason war dersen bende onların kendilerini mason zannedenler olduğunu söylerim
    ya bu yahudiler kendi,lerini ne sanıyor ya dinleri kendine özel masonlukları kendine özel
    birde bana göre türkiyenin en büyük masonu ...dur ... olan yeri kimi getireceğinin Türk halkı biliyor....
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

muhteşem bir açıklama.....

S-B-Z Misafir

Kusura bakma ama saçmalıyorsun.çevremde masonlar var diyorsun,ardından hepsi müslüman diyorsun.biraz okuyun,araştırın,inceleyin be kardeşim.Masonluk zaten başlı başına ilahi olmayan bir din bir inanıştır.bir insan hem mason,hem müslüman olmaz,olamaz!yani bu lafa ancak gülünür,böyle birşey duymamıştım hiç.

Quote Originally Posted by şampiyon
    Kusura bakma ama saçmalıyorsun.çevremde masonlar var diyorsun,ardından hepsi müslüman diyorsun.biraz okuyun,araştırın,inceleyin be kardeşim.Masonluk zaten başlı başına ilahi olmayan bir din bir inanıştır.bir insan hem mason,hem müslüman olmaz,olamaz!yani bu lafa ancak gülünür,böyle birşey duymamıştım hiç.
    yukardaki 3 mesaja bakarsan araştırıp okuduğumu görürsün

Mesaj Yetkileri