Originally Posted by
cgdsshn
Bence biz fazla duygusalız. Real Madrid'in alt yapısından yetişen ve yıllarca savumada dünyanın en iyi oyuncularından biri olarak gösterilen Fernando Hierro 36 yaşında ilk kez Real madrid dışında başka bir takıma gitti. Real Madrid yöneticileri kendisine jübile teklif etti o ise hala futbol oynayabileceğini söyleyip önce Katar ligine daha sonra Bolton'a gitti. Muhtemelen bu sezon Real Madrid'de herhangi bir görevde çalışacak va kulubüne hizmet etmeye devam edecek. Artık Bülent'in futbolcu olarak Galatasaray'a verebileceği birşey kalmadı ve yönetim ona jübile teklif etti. Ben burada vefasızlık göremiyorum. Eğer Bülent futbola devam etmek isterse bir kulüpte oynar ve futbolu bıraktıktan sonrada Galatasaray'a hizmet etmeye devam eder. Bizler profesyonellikle vefasızlığı birbirine karıştırıyoruz bu yüzden "vefa" bazen genç oyuncuların önünü kaesiyor. Ayrıca Hakan Ünsal ve Arif takımdan ayrıldıktan sonra bazıları Galatasaray'a yıllarca hizmet etmiş bu iki futbolcu takımdan "böyle mi" ayrılmalıydı diyorlar. Aman ne romantik! Sanki futbolcular takımdan değil iki sevgili birbirinden ayrılıyor. Sanki bu iki futbolcu yıllarca bu kulübün ekmeğini yememişler. Evet bu oyuncuların hizmetleri reddedilemez, kimseninde reddettiği yok zaten. Yöneticiler kendilerine hizmetleri için teşekür etti ve yeni sözleşme imzalamayacaklarını söylediler, daha ne yapsınlar?