-
07.Haziran.2005, 14:39
Bence futbolculuk ile taraftarlığı birbirine karıştırdığımız için bu kargaşa yaşanıyor. Futbolculuğun bir meslek olduğunu, futbolu sadece seven ve hiç bir beklentisi lmayan bizler bazen unutuyoruz. Onlar meslek sahibi ve öncelikle yapmaları gereken herkes gibi para kazanmak. Komik olan genç yaşlarında hayal edemedikleri paraya ve şöhrete kavuşan bazı futbolcuların yaptığı saçma sapan açıklamalar. Fenerbahçeden R.Madride 20 m$ gibi bir paraya transfer olan Baljic bu kadar hızlı bir düşüş yaşayabileceğini düşünmeden "kefen giyerim Galatasaray forması giymem" demişti. Altaydan Beşiktaşa gelen ve burada yıldız olan Alpay Fenerbahçeye transfer oldduğu gün "ben zaten doğuştan Fenerliydim" demişti. Öyleyse zamanında niye Beşiktaş tribünlerinin en büyük yalakası sendin, şimdide Fener tribünlerinemi yaranmaya çalışıyosun demezler mi adama? Kendi kulüplerinin vermediği paraları Fenerbahçe verdi diye suç Tanju ve Feyyaz da mı?İkiside hayatlarının para kazandıracak son imzalarını attılar birisi yeni bir villa birisi de kaçak Mercedes almış çok mu? Bu açıklamaları yapmayan oyuncular Feyyaz gibi Tanju gibi biraz geçde olsa affedildiler ama ne Baljic ne de Alpay'ın kendilerine sahip çıkacak bir camia bulacaklarını sanıyorum.
Mesaj Yetkileri