valla sunu biliyorumki dunyada hiç bir ulke bizim gibi birlik olamaz.Ama ama ama yeri geldiğinde birlik olamayı bazı zamanda tam aksini yapmayıda bizim gibi bilen ulke yok valla ben butun futbolculara sahip cıkarım ve savunurum ben Tuncay'ıda Fatih'ide severim trabzonluyum diye adam ayırt etmem sonucta hepimiz Türk'üz ama bazı insanlarımız adam kayırmaktan baska hiç bir sey bilmiyor bide ben futbol adamıyım diyor (hadi ordan!!!) Bana gore futbolcularda fazla suc yok onları hırslandıracak adam yokki (Makedonya macının ilk yarısı bitmişti biz 2-1 mağlup durumdayız ve soyunma odasındaki laf su "Cesareti olanlar kazanır Cesaretiniz varsa kazanın" ve o macı 3-2 kazandık ersun yanal yokken.) demek istediğim su bu futbolcuların inancı kalmamıs ama bu onların sucu değil teknik heyet ve birazda halkın sucu su basımızdaki teknik direktore bakın valla butun FM'ciler daha iyi yapar bu işi be sunu demek istiyorum Türkiye milli takımının basınaSenol Gunes'ler Fatih Terim'ler Rıza Calımbay'lar lazım inanclı adam lazım kardeşim rant isteyenlerin olmaması lazım artık yeter" DEF OL GİT ERSUN YANAL"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()