trabzona göre kayseriye dahacok güvenOriginally Posted by villamania7
trabzona göre kayseriye dahacok güvenOriginally Posted by villamania7
50 dk 10 kişi oynayan takımla zor berabere kaldı trabzon deplasmandada işi cok zor
Fenerbahçe Cumhuriyeti
2-2 Osasuna için avantajlı bir skor bunu kabul etmek lazım.Zaten kağıt üstünde Osasuna nın daha iyi olduğunuda düşünürsek Osasuna tura daha yakın.Trabzonspor un bunu değiştirebilmesi için İspanya daki maçta çok extra bir oyun oynaması gerekiyor.
tabİ Avantajli Bİr Skor Ama Bu Daha Cok Osasuna İÇİn Avantajli Skor Trabzonun İspanyada Atmosfere Dayanmasi Zor Gİbİ
Omacta GÖkdenİz Ve Yattara Performansi Önemlİ
beşiktaş maçından sonra osasunanın son durumu da göz önüne alındığında trabzondan umutluydum ama beklediğim gibi olmadı. bu skoru deplasmanda çevirmeleri zor gözüküyor.içeride yenemediği takımı deplasmanda yenmekten başka çaresi yok.
ben trabzondan umutlu değilimde ziya doğan dan umutluyum yanlış hatırlamıyosam dinamo kiev maçları ziya hoca vardı ve deplasmanda 2-1 yenip evinde 2-0 yenilmişti biraz da olsa umudum var
EVET KARDES HERKESİN BİR UMUTU VAR AMA BENİM YOKOriginally Posted by fmsmyrna
trabzona ii şanslar..ama osasuna bırakmaz bu turu
onu saymıyorum artık turu ewimize rahat alırızOriginally Posted by anakonda52
aaa yeter be kardeşim tuturumuşunuz kendi sahasında yenilmez die allah allaah ii oynuosa yenseydi hamburg u çıksaydı sanki nou camp yada san siro da oynicaz.abarın bakalım ne kadar abartıcaksınız.İnş turu geçip boru ederiz sizi
[SIGPIC][/SIGPIC]
öncelikle akşamki oyunlarından dolayı musa ile gökdenizi kutluyorum biz bu takımı eleyecek güçteyiz ve eleyecegiz ardından gelelim ersen martine bence cok yanlış bi takım tercihi yapmış adam her hava topuna cıkarken eliyle rakibe bişeyler yapıp duruyor eger futbolu eliyle oynayacaksa ya fenere yada beşiktaşa gitsin zaten hakem konusuna deyinmek istemiyorum 2 net penaltımızı vermedi ama herşeye ragmen biz bu takımı eleyecegiz...
Trabzon kendi gibi oynarsan osasunayı rahat geçer
ben sanmıyorum tur gececegini
Originally Posted by anakonda52
kırılma darılma ama sana bişey söylemek istiyorum...tamam güvenmiyor geçemeyeceğine inanmıyor olabilirsinde 5-6 mesaj arayla bunları söylemenin ne anlamı varki zaten sayfanın en üstünde yazmışın başkasının her yorumundan sonra geçemeyecek inanmıyorum yenilicez niye yazıyosunki?gerek yok yani anlamıştır bi önceki mesajında herkes ne düşündüğünü...
trabzon deplasmanda ben savunma agırlıklı cıkması laızm eger krambole bir gol atarsa iş biter bence o macta yattara ve gökdeniz performansı önemli
tamam TRABZONSPOR karşıtısın ama yani su kadar da hem görüntü kirliliği hem de bu kadar TRABZONSPOR karşıtmlığı da yapılmaz ki sen hangi takımlısın soruyorum sana? mesaj sayın artsın diye mi yapıyorsun? bak ben senin için hepsini topladım al forumda üyeli bütün kişilerin mesaj sayısı toplamını sana eklesinler ama bu kadar da olmaz ki bi de ordulusun sanırım yani karadenizlisin yakışmadı sana hem de hiç... ayıp ya!Originally Posted by anakonda52
valla anakonda bende aynen görkeme ve cengizvartsa katılıyorum bu kacıncı mesajın yok gecemez dedigin adamın moralini bozuyorsun yaa anlıyorum deplasmanda zor mac ama bunu 50 kere yazmana gerek yok bırak duyguların hislerin içinde kalsın bu konuya mesaj falan atma allah allah...
kardeş doğru söylüyorsun trabzonlular sizlerden birleşmemizi ve takımımızın daha seviyeli yerde olmasını istiyorum bir kişinin yaptıkları saoece bunlar hiç yakıştıramadım ona maç bitti ama adamın yaptıkları bitmedi sanırım mesaj sayısını yükseltmeye çalışıyorOriginally Posted by nekop
katılıyorum bi lafı bi kere sölesen herkes anlardı ama sen sürekli yenemez çıkamaz falan gibi kelimeler kullanıosunn senin görüşün saygı duyarız ama her mesajdan sonra böle yazman gerekmez sinirimiz bozuluo
[SIGPIC][/SIGPIC]
Anakonda valla ya.. Bir de Galatasaray karşısında öyle diyenlere söyleniyordun. İlk önce kendi yazdıklarına dikkat et.![]()
yanlız beyler arkadaşın bi meslek edinmesine falan gerek yok bundan süper felaket tellalı olur![]()
Maç saatinde yolculukta olmam sebebiyle otobüsteki tvden sadece ilk yarıyı izleyebildim.Maç hakkında net bir fikrim yok ama dengeli oynadığımız düşüncesindeyim.Geçen sene Barcelona'dan sonra en fazla galibiyet almış ve ender gelişen ataklarıyla nam salmış Osasuna'ya karşı 10 kişi kaldıktan sonra 2-0 dan 2-2 maç çevirmek azımsanacak bir iş değil.İspanyol takımlarına karşı hep elensek de başa baş mücadele ediyoruz ve hep bu eşleşmeler zevkli oluyor.Deplasmanda 1-0 2-0 gibi bir skorla eleniriz tahminen.
evet osasuna iyi takımda 10 kişi kalan onlardı ve 10 kişi kaldıklarında durum 0-1 di, bu durumdan sonra birde haftasonu galip gelinen bjk maçının morali düşünülünce ts den daha iyi sonuç bekliyordu herkes ama durum 0-2 olduktan sonra 2-2 ye gelmesi sevindirici tabii.. umarım ispanyadan turla döner ts..Originally Posted by #10 Osmanozc