1 ile 30 arası toplam 221 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Randers UEFA Kupası 1. Tur Maçı

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by comandante
    napıyo bu fener ya bi anlam veremedim hee...attığımız gol de tesadüfendi zaten.kezmanı da anlamıyorum bi türlü ayakta duramıyo adam ya.umarım deplasmanda bi facia yaşanmaz...
    Ben aksini düşünüyorum.Çok rahat kazanırız.
    Dünkü maçta bizim takım çok ama çok rahat bi futbol oynadı.Ondan ki Ceza sahası önüne kadar yürüyerek geldi.İşte sorun burda ortaya çıkıyor topu forvete aktaramama.Alex ve tümer dışında top genelde o bölgede tuncaydaydı ve tuncay pozisyonları kendi değerlendirme çabasına girdi.Tüm sorun burda.YOksa fener bu takımı dünde ezdi diğer maçta da ezecek.
    Alex adamları yürüyerek geçiyor keza KErim öyle.Yani bi kaza gölü yesek bile rahat kurtarırız
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by EreN
    Ben aksini düşünüyorum.Çok rahat kazanırız.
    Dünkü maçta bizim takım çok ama çok rahat bi futbol oynadı.Ondan ki Ceza sahası önüne kadar yürüyerek geldi.İşte sorun burda ortaya çıkıyor topu forvete aktaramama.Alex ve tümer dışında top genelde o bölgede tuncaydaydı ve tuncay pozisyonları kendi değerlendirme çabasına girdi.Tüm sorun burda.YOksa fener bu takımı dünde ezdi diğer maçta da ezecek.
    Alex adamları yürüyerek geçiyor keza KErim öyle.Yani bi kaza gölü yesek bile rahat kurtarırız
    kardes bu macıdacok rahat kazanır ddik gördük demekki futbol sahada oynanıyormus

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by anakonda52
    kardes bu macıdacok rahat kazanır ddik gördük demekki futbol sahada oynanıyormus
    Ama maçı gerçekten çok rahat kazandı.Bir Futbolcu gözüyle diyebiliyorum bunu.SAdece bu skora yansımadı.
    Ha bide Tribünlere sinir oldum.Protesto amaçlı bile olsa susmaları gerekird.Protestoyu bile tezahüratla halledebilirlerdi.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Mesaj Yetkileri