MİLLİLERİN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ H. ŞÜKÜR:Federasyonun Kazakistan maçından sonra göndermeyi düşündüğü Ersun Yanal'ın yerine Milli Takım Teknik Direktörlüğü için Hakan Şükürle anlaştığı kulislere bomba gibi düştü. Bu haberlerin ardından H. Şükür yaptığı basın toplantısında haberleri yalanlamasa da önemli açıklamalarda bulundu: "Anladım ki beni kadroya Ersun Yanal değil başka güçler almıyormuş. Şimdi de Milli Takımda oynamayayım diye bana TD teklif ediyorlar. Bütün bunları bilmeme rağmen Milli Takımı çalıştırmak kutsal bir görev olduğu için kabul ederim. Ancak bazı şartlarım var. Kendi ekibimle çalışmak isterim.Bu yüzden yardımcı antrenör olarak Liverpoolda CL kupasını almış teknik adam Rafael Benitez'i isterim. Ayrıca kaleci antrenörü olarak Oliver Kahn'a teklif yaptık, kendisi benden 1 hafta süre istedi. Herşey bir iki hafta içinde netlik kazanacak. Yaz tatiline çıkacak milli oyuncular için de bir program hazırladım. Hepsi aynı otelde tatillerini geçirecekler ve otelin havuzunda sutopu oynayarak Eylül ayındaki Ukrayna maçına hazırlanacaklar" dedi.