real madrid yöneticileri bu yaz Joaquin i almayacaklarını belirtti.betis şampiyonlar ligine kaldığı için hiçbir oyuncusunu satmak istemiyor fakat chelsea nin ilgisini de kabul ettiler.

milan oyuncusu Cristian Brocchi milan dan ayrılacağını ve ilk 11de oynayacağını garanti eden her takımda forma giymeye hazır olduğunu açıkladı.

inter başkanı moratti bu yıl taraftarlarına süpriz bir imza attıracağını müjdeledi,fakat kim olduğunu söylemeyeceğini yoksa süpriz olmayacağını ekledi.dedikodulara göre bu oyuncu chivu,cassano ya da robinho.moratti de gevşekmiş,bi dediği bi dediğini tutmuyor.

depotivo başkanı Augusto Cesar Lendoiro liverpool un luque için 8 milyon avro önerdiğini fakat teklifi reddettiklerini 12 milyondan aşşağı bir fiyata satmayacaklarını açıkladı
luque:ingiltere çok zorlu ve tam bana uygun karakterde bir lig.eğer ingilterede oynarsam taraftarlara futbol ziyafeti çeker ve gollerimi sıralarım.bu işin çabuk çözülmesini istiyorum,tatile kafam rahat ve gelecek sezon nerede oynayacağımı bilerek gitmek istiyorum.

villareal,kaleci reina yı liverpool a satacakları yönündeki haberleri arjantinin banfield takımında oynayan 20 yaşındaki kaleci Mariano Barbosa transfer ederek güçlendirdi.
ayrıca villareal ekvadorlu orta saha oyuncusu Antonio Valencia yı da 1.8 milyon avroya transfer etti.

Mariano Barbosa