-
Anderson gibi bir oyuncu alabilirdik. Anderson'u alalım, demiyorum. Anderson gibi bir yetenek alınabilir. Brezilya'da 18-19 yaşlarında süper yetenekli oyuncular var, Cruzeiro, Sao Paulo gibi takımlarda. Wagner Love şu an CSKA Moskova takımında, Anderson Porto'da, Sobis Betis'te... İşi bilen iyi takımlar alıyor, geleceği yönelik transfer yapıyor. Bizim yönetim, 27 yaşındaki Deivid'i alarak uzun vadeli transfer yaptıklarını sanıyorlar.
Mesela forvet ve sol bek eksiğimiz vardı. Neden sol beke Gustavo Nery, forvete Nilmar alınmadı? İki Corinthianslı yıldız futbolcu. Nilmar genç, Nery de Alex ile yaşıt. Kerlon var, FM'den iyi tanıdığımız, o da 18 yaşında ve çok yetenekli. Biz Brezilya'nın 2. sınıf adamlarını getiriyoruz, Avrupa kulüpleri en iyilerini getiriyor; sonra yöneticiler çıkıyor "Dünya kulübüyüz, süper transferler yaptık" diyor.
28 Eylül'deki rövanş maçında Randers'a elenirsek, Zico'nun görevine son verilir gibime geliyor. Sivasspor maçı da Zico için kritik, gene kötü futbol ve alınacak kötü bir sonuçta Zico gönderilebilir. Zico yerine de kim gelir, bence Ersun Yanal gelmeli. Yabancı olarak ise şu an boşta olan Lippi gelmeli. Brezilyalı hoca kesinlikle gelmemelidir.
Görüyoruz ki, Daum Zico'dan kat kat daha iyi bir hoca. Ben eminim ki, Daum bu kadroyla FB'yi UEFA şampiyonu yapardı. Daum, savunma yaptırmayı çok iyi biliyordu, geçen sene elinde kötü savunmacılar vardı. Bu sene iyi savunmacılar var, iyi hücumcular var; dolayısıyla Daum çok başarılı olurdu. Fenerbahçe'ye duran top avantajını Daum sağlamıştır zaten. Fenerbahçe yenikken de yenerken de rakibi boğuyordu, fakat şimdi görüyoruz ki, Zico ofansif bir anlayışa sahip olmasına rağmen rakibi boğamıyor. Gelen gideni aratır derler, Daum'u arıyoruz.
-
Açıkcası Fenerbahce hiç ama hiç umut vermiyor eger uyum sorunuysa problem yok ama sorun zico daysa işte o zaman eywah.Ben Deivid i fazla begenmedim yerine kesinlikle Nilmar gibi bir oyuncu alınmalıydı. Ugur Boral normalde sol acık oyuncusu zico onu sol beke cekti ben dün begendim Ugur'u bence bu mevkiiye Ugur alıstırılmalı ve Ümit Özat yedek bekletilmelidir veya devre arasında iyi bir sol bekle anlasılmalıdır.Umarım Deivid fiyasko olmaz
Mesaj Yetkileri