sozlerini secerken dikkat et soysuz ne demek yahu neden bahsediyosun sen gs taraftarının Beşiktaşa attıgı kufurlerin videosunu koysam siteden atılırım heraldeOriginally Posted by cureshot
sozlerini secerken dikkat et soysuz ne demek yahu neden bahsediyosun sen gs taraftarının Beşiktaşa attıgı kufurlerin videosunu koysam siteden atılırım heraldeOriginally Posted by cureshot
ne oldu zoruna mı gitti bilader. bi daha okursan sözlerimin gayet iyi seçilmiş kelimelerden oluşmuş olduğunu görürsün. sen bağırmadıysan alınacak bişi yok bunda. ama ben kendi adıma türk takımlarını destekliyorsam herkesten bunu beklerim. dikkat edersen sürekli bunu yapanlardan bahsettim. bağırmayanlara bi lafım yok benim. tüm bjkliler soysuz demedim ben. yok eğer sen de bağıranlardansan sen de soysuzsun.Originally Posted by cArsı_nas
ben maca gitmedim zaten gidememde profilimde nerde bulundugum yazılıyo ha ben bagırdım diye soysuz oluyosam ewt bende bagırırım kimsede bana soysuz diyemez kufure karsıyım ama gs taraftarının Beşiktaşa ve Beşiktaş taraftarına attıgı kufurun haddi hesabı yokturOriginally Posted by cureshot
bak kardeşim benim karşı olduğum tavrınız. gs maçında tabii ki küfredersiniz. biz de size. bunu engelleyemezler amaaaa. avrupa maçı 90 dakika ecel terleri dökmüşsünüz takıma destek vermekten sesiniz kısılmış. maç rahata girince ne alaka yani bize küfretmek. gülün oynayın, marşlar söyleyin. bize niye küfrediyosunuz. başka zamandaki küfre bi lafım yok da bu hakkaten soysuzluk. anlatabildim mi?Originally Posted by cArsı_nas
bak bi daha soyluyom soysuz deme kimse Beşiktaş taraftarına soysuz diyemez icimden bi şeyler yazmak geliyo ama neyse bi dahada sana cevap vermiyecemOriginally Posted by cureshot
ben derim. o tezahüratı yapan da buna destek veren de soysuzdur. bu kabul edilecek bişi değil ve tekrarlıyorum herkes kendinden sorumludur. yapmayana bi lafım yok. kimse de bana gs taraftarı da böle böle yapmıştı demesin. çünkü ben de kendimden sorumluyum. gs taraftarının ne yaptığı beni ilgilendirmez.Originally Posted by cArsı_nas
Merak ettigim bu 2 takım gecen sene kardes degilmiydi ? Kardeş kardeşe küfür edermi ?
Fenerbahçe Cumhuriyeti