bak bi daha soyluyom soysuz deme kimse Beşiktaş taraftarına soysuz diyemez icimden bi şeyler yazmak geliyo ama neyse bi dahada sana cevap vermiyecemOriginally Posted by cureshot
bak bi daha soyluyom soysuz deme kimse Beşiktaş taraftarına soysuz diyemez icimden bi şeyler yazmak geliyo ama neyse bi dahada sana cevap vermiyecemOriginally Posted by cureshot
ben derim. o tezahüratı yapan da buna destek veren de soysuzdur. bu kabul edilecek bişi değil ve tekrarlıyorum herkes kendinden sorumludur. yapmayana bi lafım yok. kimse de bana gs taraftarı da böle böle yapmıştı demesin. çünkü ben de kendimden sorumluyum. gs taraftarının ne yaptığı beni ilgilendirmez.Originally Posted by cArsı_nas
Merak ettigim bu 2 takım gecen sene kardes degilmiydi ? Kardeş kardeşe küfür edermi ?
Fenerbahçe Cumhuriyeti
kardeş olmadığını inönüdeki maçta görmen lazımdı ama farklı açıyla bakılınca görülmüyor işte bazı şeyler..Originally Posted by CaPTaiN10
Valla inönüdeki macıda izledik acıkcası o macta ben kardesliklerinin pekistigini düsünüyorumOriginally Posted by nart_susruko
ßirde kardes takım diye ilk ben demedim bjk ve gs yöneticileri dedi
Fenerbahçe Cumhuriyeti
işte bak burada da o farklı bakış açısı durumu devam ediyor..Originally Posted by CaPTaiN10
o maçı izleyipte bu yorumda bulunuyorsun ya helal valla..
Tamam haklısın besiktas ve galatasaray yöneticileriyle ben yemek yedim ben yardımcı oldum zor durumda olana haklısın..Originally Posted by nart_susruko
Fenerbahçe Cumhuriyeti