1 ile 30 arası toplam 100 sonuç

Konu: Said-i Kurdi gerçeği

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

bana kanıt göster diyenler emniyet tutanakları bu ne yani emniyet yaan kanıt mı bulmuş?evet dediğin gibi buna reğmen ceza yemedi işte bu da türk adaşleti!arkadaşın başbakan örneğine katılıyorum.herşey açık ve net bunu da reddetmeyin artık.poelmik olmasın ama dediklerini inkar etmeyin.
    kurtuluş savaşı diyen arkadaş neyin kurtuluşu anlamadım?bu adam neden kurtaracak?abd den desen bizzat orada yaşıyor,ımf den desen kendi bir numaralı para babası vs... tabi istediği değişik bir rejimse ki öyle o zman dediğin doğru kendi çapında bir savaş.cumhuriyet atatürk karşıtı.ama ne o galip gelebildi ne ş.kazan ne de başbakan!yer yüzünün dedğil bütün evrenin gelmiş geçmiş en büyük lideri bize bir miras bırakmış. ve emin ol ki bu m,llet canını verir o nu vermez!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by scolari12111
    bana kanıt göster diyenler emniyet tutanakları bu ne yani emniyet yaan kanıt mı bulmuş?evet dediğin gibi buna reğmen ceza yemedi işte bu da türk adaşleti!arkadaşın başbakan örneğine katılıyorum.herşey açık ve net bunu da reddetmeyin artık.poelmik olmasın ama dediklerini inkar etmeyin.
    kurtuluş savaşı diyen arkadaş neyin kurtuluşu anlamadım?bu adam neden kurtaracak?abd den desen bizzat orada yaşıyor,ımf den desen kendi bir numaralı para babası vs... tabi istediği değişik bir rejimse ki öyle o zman dediğin doğru kendi çapında bir savaş.cumhuriyet atatürk karşıtı.ama ne o galip gelebildi ne ş.kazan ne de başbakan!yer yüzünün dedğil bütün evrenin gelmiş geçmiş en büyük lideri bize bir miras bırakmış. ve emin ol ki bu m,llet canını verir o nu vermez!!!
    TÜRK KURTULUS SAVASI,Kurtulus Savasında para gecmiyormus,rejimlede ugrasmamıs Ülkeyi kurtarmaya bakmıs,bu millet canını verir onu vermez demissin.Bu ülkeye bir silah dogrultulsa emin ol o insanlar herkesten önce kurtarmak için ugrasır.

Quote Originally Posted by hurmet
    kanıt alalım arkadaşım....
    ßunun kanıta ihtiyacı yok buna inanan inanır inanmayanda inanmaz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by CaPTaiN10
    ßunun kanıta ihtiyacı yok buna inanan inanır inanmayanda inanmaz.
    bende bunu söylemeye çalışıyorum ama verdiğim örnek yanlış oldu galiba
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by Nedvedmania
    bende bunu söylemeye çalışıyorum ama verdiğim örnek yanlış oldu galiba
    alında verdiğin örnek doğru fakat yanlış anlaşılabilir bnce doğru fakat yanlış anlaşılabilir cümleler kurmamalıyz çnkü pusuda bekleyenler var....

Mesaj Yetkileri