-
09.Haziran.2005, 09:22
Ankaraspor Yıldırım gibi
B.B. ANKARA, transfer çalışmalarını sürdürürken, Beşiktaş'tan ayrılan Ahmet Yıldırım ile sözleşme imzaladı. 2 yıllık sözleşmeye imza atan Ahmet Yıldırım, uzun yıllar İstanbul'da kaldığını belirterek, "Büyük takımların havasını ve başarısını burada da yaşamak istiyorum'' dedi.
Metin Yıldız Afrika'da
Transfer çalışmalarını sürdüren Çaykur Rizespor'da, teknik direktör Metin Yıldız, Kuzey Afrika'ya gitti. Yıldız ilk durak olarak Cezayir'de daha önce belirlenen birkaç oyuncuyu izleyecek. Yıldız'ın özellikle Nijeryalı forvet oyuncusu Eneramo'yu gözetim altına alacağı kaydedildi.
Bouazizi imzaladı
Gaziantepspor"un defans oyuncusu Erciyesspor ile iki yıllık sözleşme imzaladı. Tunuslu futbolcu "Tatile gelmedim" dedi.
SÜPER Lig'in yeni takımlarından Kayseri Erciyesspor, Gaziantepspor'un başarılı defans oyuncusu Riadh Bouazizi ile iki yıllık sözleşme imzaladı. Bouazizi, kulüp tesislerinde taraftarların sevgi gösterileriyle karşılandı. Yöneticilerle bir süre görüşen Tunuslu futbolcu, 2 yıllık sözleşmeye imza koydu. Başkan Enver Kemaloğlu, ligde kalıcı olacak bir takım oluşturmak istediklerini, tranferlerin süreceğini söyledi.
TOP OYNAYACAĞIM
RIADH Bouazizi de, Kayseri'de kendisini oynadığı futbol ile kabul ettireceğini ,kendisine çok güvendiğini ve Erciyesspor'un başarısı için elinden geleni yapacağını belirterek, "Kayseri'ye tatil ve dinlenmek için değil, iş yapmak için geldim. Takım olarak Erciyesspor'un başarısı için çalışacağız. Taraftarın sevgisini kısa sürede kazanacağıma inanıyorum" diye konuştu.
Mesaj Yetkileri