1 ile 30 arası toplam 736 sonuç

Konu: Bursaspor (Haberler, TARAFTAR RESİM & VIDEO

Hybrid View

beyler forumdaki bursaspor luların sayısı baya bi fazla gibi
    siz herhangi bir etkinlik yapıyor musunuz bursa taraftarları ya da turksportal bursasporlular gıbı cunku ben de bu yaz bursa ya taşındım sakarya maçı hariç bütün maçlarını .zledim onda da tatildeydim acaba böyle bir etkinlik ya da paylaşım türü gibi şeyler varsa yazabilir misiniz

Quote Originally Posted by mgokalparslan
    beyler forumdaki bursaspor luların sayısı baya bi fazla gibi
    siz herhangi bir etkinlik yapıyor musunuz bursa taraftarları ya da turksportal bursasporlular gıbı cunku ben de bu yaz bursa ya taşındım sakarya maçı hariç bütün maçlarını .zledim onda da tatildeydim acaba böyle bir etkinlik ya da paylaşım türü gibi şeyler varsa yazabilir misiniz
    Herhangi bir etkinlik yok ama etkinlik genelde Bursaspor özel taraftar sitelerinde her türlü etkinlik, sosyal aktivite zaman zaman düzenleniyor. 2 adres vereyim forumlarına üye olup bakabilirsin.

www.bursasporluyuz.net
    www.bursasporum.com

Akdeniz Timsah görsün

Dereli, geçtiğimiz sezon Antalya'da oynanan ve Bursaspor'un 1-0 yendiği maçta da düdük çalmıştı. Bursaspor'da sakatlıkları süren Yavuz Eraydın, Veli, Ömer Aysan ve Mehmet Yılmaz Akdeniz'e götürülmedi.

TEK HEDEF 3 PUAN
    Ev sahibi Antalyaspor'da ise hedef mutlak galibiyet. Ligde 5 maç sonunda galibiyeti bulunmayan kırmızı beyazlılar bu karşılaşmaya dönüm maçı olarak bakıyor. Akdeniz ekibinin Genel Direktörü Yılmaz Vural kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını ifade ederken, futbolcular da bu maçta 3 puanla tanışacaklarını iddia ettiler. Antalyaspor'da hafif sakatlıkları bulunan İlyas ve Levent'in bu önemli karşılaşmaya yetiştirilecekleri belirtildi. Ev sahibi ekipte cezalı futbolcu bulunmuyor.

STAT: Atatürk
    SAAT: 20.00
    HAKEM: Selçuk Dereli

ANTALYASPOR

Oscar Cordoba
    Uğur
    Volkan
    P.Dziewicki
    J.Bieniuk
    S.****nez
    Ali Bilgin
    İdris