1 ile 30 arası toplam 746 sonuç

Konu: Turksportal Galatasaray - Bordeaux Maçı (Turksportallı Aslanlar)

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

evet eray abi duygularımı sana şu şekilde ifade ediyorum
    Quote Originally Posted by gorkemyilmazkarasu

bu arada mustafa abi çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by Nedvedmania
    evet eray abi duygularımı sana şu şekilde ifade ediyorum

kesinlikle katılıyorum

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda , Kapalı üst tribündeydim..Onlarca insanla beraber bilindik deplasman yolculuğu yaptık..Evden çıktığım 15.30 , döndüğüm saat ise 2.10'du..Bir de abartısız 90 dakika bağırma - alkışlama - ıslıklama eylemlerimi de dahil edersem hayli yorucu bir gün olmuştu..Kafamı koyduğumda kafamda hala maç yankılanıyordu..

Sanırım Kapalı alttaki koreografi de eklenmiştir..7000 kişiyle bir rekor oldu ayrıca..Freddy seçiminin yaratıcılığını da alkışlamak gerek..Bir de bu proje için saat 14.00'ten beri emek veren insanları da hatırlamak gerek..zaten yapım aşamasından bahsetmeye gerek yok..

Quote Originally Posted by tiburon
    Bir de bu proje için saat 14.00'ten beri emek veren insanları da hatırlamak gerek..zaten yapım aşamasından bahsetmeye gerek yok..
    Bknz: ermoon

Saat 12 gibi staddaydık akşama kadar onu yap, bunu yap, koştur derken maç başladığında uyuyacaktım nerdeyse yorgunluktan.. eve nasıl döndüğümü hatırlamıyorum zaten.. bi otobüse bindim ama işte hayal mayal bişiler geliyor gözümün önüne

Mesaj Yetkileri