Bu akşam maç mı izledim eziheyet mi bu maçta öyle bir futbol vardı ki bunu oynamak için özel yetenek gerekir sanırım Fenerbahçe'nin yıldız farkı bu olsa gerek, uyum sorunu olsa bile bu kadar kötü bir futbol olmaz. Fenerbahçe için yazacak olumlu bir cümle bile bulamıyorum durum berabere gol atmaya giedeceğine Rüştü'ye geri pas veriyorsun böyle bir zihniyet olur mu ilerdeki hiç bir oyuncun ofansif pres yapıp top kapmaya çalışmıyor bu gün herkes kötü oynadı Sivas'ın eksikleri olmasa maç nasıl biterdi bilemiyorum.

Pozisyonlara gelirsek, bu maçta fazla bir yanlış karar yok. Kırmızı kartı net göremedim ama öncesinde sırtından tutuyordu oyuncuyu ama ayağı oyuncuya değdi mi değmedi mi göremiyorum ama hakem yerinde olsam bende gösterirdim eğer faulse yapmaya bile gerek yoktu zaten top Rüştü'ye gelmişti. Maçın başında elle oynama var dedi Sivaslılar ama Edu o pozisyonda ellerini arkaya koyduğu için fiziksel olarakta imkansız bir olay elle oynamak.

Uzun sözün kısası Fenerbahçe bu oyunla ne Avrupada ne Türkiye'de başarı yakalayamaz sistemin değişmesi şart.