BEn O KaDAR OyNayamam AnnEm KIzAr
![]()
BEn O KaDAR OyNayamam AnnEm KIzAr
![]()
kardes ınsan hasta olur kafayı yer oyundan bıkar ne yapıorsun sen knight onlıne mı zannettın sen bunu fazla oturma dısarda agaclar kuslar kızalr doner kebab cami kopru su araba ınsan var ınsan cık dısarı bıraz evden hava al yahu![]()
![]()
![]()
4 yada 5 günde bi sezon bitiriyorum
Öyle zevk alamam ben de o kadar oynuyorum ama günde 1 sezon bitmiyor ben mi yavaşım acaba ?
benimde kızar sana katılıyorumOriginally Posted by peşimist
sana da katılıorm ama en önemlisi döner kebap herzaman olmuyo amaOriginally Posted by alper_xxl
![]()
![]()
![]()
ben norveç liginde oynuyorum lig 26 maç hergün bi tane valla![]()
5 günde bir adam gibi oynayınca
kardes zararlı ya okadarı ben 4gunde anca bitiririm ortalama 10saat civarı olur...
deviiiir abiciim yarasıııııııınnOriginally Posted by VanDerSarper
![]()
![]()
ya harbi ha hızlı bitirmenin mantığı yok ben bi ilerliyom duruyom adam alıyom bakıom takımları geziom oyundan öle zevk alıom
ya abi ben zevkini çıkara çıkara oynuyorum 2-3 hafta gibi bitiyoo olsun 7,5 saaten çoooook iyidirr
bide abi bakıyom 1 gün 4 5 gün diyenler var ne bu acele
ne bu acele :ş
Günde 7,5 saat peh peh peh adam uyuşur makinenin başında
bir iki haftada ancak biter yani liverpool oyununu açtım 1 hafta oldu hala yarım sezon bitti abim oynuyor kardeşim oynuyor bilgisayarda fırsat buldukça
valla iş güç olduğu için artık oynayamıyorum internet cafede çalışıyorum orada da buna zaman ayıramıyoum yoksa dalarım iştende tekmeyi koyarlar klüpten tekme yemekten fazla koyar insana bu.O nedenle günde 2-3 saat sabahları işe gelmeden önce oynuorum onuda uykumdan çalarak az uyuyorum fm aşkı işte öyle oynayıncada sezon sonu zor geliyor yaaa
bende 3 hafta
Benim gozlerimdeki sorundan dolayı bilgisayarın başında 2-2,5 saatten fazla duramıyorum. Ortalama 1 haftada da 1 sezon bitiriyorum...
16.ci günümdeyim ve daha ilk devre bitmedi![]()
20 saatte bitiriyorum bi sezonu.3-4 günde bir sezon oluyor.
sende epey bir yavaşsın be kardeşimOriginally Posted by Pazzini_06
![]()
Bİ GÜnde BİtİrdİĞİm Oldu Ama Ortalama 2gÜn En Fazla 3gÜnde Bİr
Hızlı bitirmenin amacı nedir ki ? Maç günü tatilden gelip , hep aynı kadro ve sistem ile oynarken şunu sormak gerek ; zevk almak için mi oynuyorum , bitirmek için mi ?!
Ayrıca bu şekilde bitirilen bir sezonun ardından gelecek sene anlaşılır ki takımdaki tek olumlu şey transfer..(ona da zaman harcadıysa!)
7.5 saatte bitirmek bencede saçma ve zevksiz olur.Benim duruma göre değişir.Bazen 2-3 gün bazende 1 haftada falan bitiririm.Ama geçenlerde bi savem vardı ligin henüz 20. haftasını oynamama rağmen oyunu açalı 1 ay falan olmuştu
![]()
![]()
.Oynayamamıştım
![]()
kesinlikle katılıyorumOriginally Posted by tiburon
3-4 günde biter herhalde bir sezon bazende sıkılırım fmden 1 gün hiç oynamam o da var![]()
kardeş bende 4 günde bi sezon bitiririm abi adam aptallaşır be ben bikeresinde fb ye emre belöz oğlunu transfer ettim gerçek maçta lig tv izlerken yav emre niye oynamıyo dedim arkadaşlara rezil oldum![]()
ne alaksaı var arkadaşım 1 gündemi bitirsino hh ne güzell ama bide çook yavaş oluncada insan soğuyoo dimiOriginally Posted by dnz498
![]()
aynen katıLıom yaOriginally Posted by CaUsE
nası oLuo bu iş![]()
aynen katıLıom yaOriginally Posted by CaUsE
nası oLuo bu iş
iiide ben nie 2 defa gondermısım bu msj'ı
Oyunu sindire sindire oynamak lazım öyle tadı çıkmaz bence ben yaklaşık 2-3 haftada bir sezon bitiyor![]()
![]()
ben 3-4 haftada bitiriyorum çünkü bazen oynayamıyorum
ben yaklasık olarak 10 gunde bitiriyom boyle daha guzel oluyo