1 ile 30 arası toplam 61 sonuç

Konu: Sivaspor-Fenerbahçe SK

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by nart_susruko
    maçın tamamını izlemedim sadece golleri ve luganonun kırmızı kart poziyonunu gördüm ve inanılmaz şekilde şaşırdım, sivaslı oyuncu ismini hatırlayamıyorum geriden geliyor luganoyu geçiyor ve lugano öyle bi çaresizlik içindeki adamı düşürmekten başka bişey yapamıyor..
    lugano o pozisyonda zamanlama ve yer hatası yaptı o yüzden o kadar geride kaldı dikkatli izlersen Balili depara kalktığında lugano daha yeni gri dönüyordu bence o pozisyonda Rüştünün çıkıp uzaklaştırması lazımdı her zman ceza sahası dışına çıkmaya bayılan rüştü bu sefer çıkmadı

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    lugano o pozisyonda zamanlama ve yer hatası yaptı o yüzden o kadar geride kaldı dikkatli izlersen Balili depara kalktığında lugano daha yeni gri dönüyordu bence o pozisyonda Rüştünün çıkıp uzaklaştırması lazımdı her zman ceza sahası dışına çıkmaya bayılan rüştü bu sefer çıkmadı
    rüştü konusunda haklısın ama yer hatası değildi çünkü uygun durumdaydı, evet zamanlama hatası olabilir birde faulü yaptıktan sonra o kadar itiraz etmeside yersizdi..

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by nart_susruko
    rüştü konusunda haklısın ama yer hatası değildi çünkü uygun durumdaydı, evet zamanlama hatası olabilir birde faulü yaptıktan sonra o kadar itiraz etmeside yersizdi..
    Balili maç sonu ne dedi ? Darbe yok sadece formaya biraz asıldı..
    2.ci husus dikkatli izlersen luganonun hızıyla ilgili bişey yok.Lugano top gelirken önüne değilde ileriye sektiği için adamı açırdı.Depar Halindeki balili olduğu yerden koşmaya başlayan luganoyu FİZİK kuralları dahilinde geçti ve lugano formaya asıldı
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by EreN
    2.ci husus dikkatli izlersen luganonun hızıyla ilgili bişey yok.Lugano top gelirken önüne değilde ileriye sektiği için adamı açırdı.Depar Halindeki balili olduğu yerden koşmaya başlayan luganoyu FİZİK kuralları dahilinde geçti ve lugano formaya asıldı
    ben itirazın aşırı olmasından bahsettim..
    pozisyon içinde elbet biyerlerde gösterirler ve tekrar izlerim ama zamanlaması yerinde olsaydı fizik kuralına filan gerek kalmazdı..

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by EreN
    Demekki neymiş o FİZİK kuralları futbolda kartların kızarmasına sebep olabiliyormuş, formaya asılmamak gerekmiş

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by dnz498
    Demekki neymiş o FİZİK kuralları futbolda kartların kızarmasına sebep olabiliyormuş, formaya asılmamak gerekmiş
    İyide adam başka bi konuya dikkat çekiyor niye herşeyi istediniz gibi yorumluyorsunuz.Lugano'nun hızıyla ilgili bir problem olmadını söylüyo.Servet gibi veya Tomas gibi ağır bi defans oyuncusu değil Lugano gayet hareketli bir oyuncu...

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by Juninho_paulista
    İyide adam başka bi konuya dikkat çekiyor niye herşeyi istediniz gibi yorumluyorsunuz.Lugano'nun hızıyla ilgili bir problem olmadını söylüyo.Servet gibi veya Tomas gibi ağır bi defans oyuncusu değil Lugano gayet hareketli bir oyuncu...
    bende aynı şeyi söyledim zaten

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by dnz498
    bende aynı şeyi söyledim zaten
    hayır oyuncuyu tartışırken mevzuyu kırmızı karta getirmşsin.

Mesaj Yetkileri