Quote Originally Posted by burak_unal
Quote Originally Posted by capriceman
Şenol Güneş'in taktığı kravata laf atanlar bugün napıyordur merak ediyorum. Milli takım için yabancı bir hoca getirilmeli. Örnek; Scolari.
bravo hocam çok doru söledin ama bu memlekette kimi getirsen mutlaka onun karşıtı adamlar çıkar nasıl bi zihniyettir bu anlamadım.buraya kadar gelinmiş boşuna dememişler dere geçerken at değiştirilmez diye kaderimiz ersun hocanın ellerinde artık.yapılabilecek bişey yok ne yapsak boş olacak
"Bu memleketle" ne alakasi var ya? Sanki Otto'yu her Yunan seviyormu? Bu dunyasal bir sey. Herkesin ayni seyi dusunmesini bekleyemezsin.

Bu "o giderse gittik!" laflari falan palavra. Bir dahaki macimiz Eylul'de. O zaman icerisinde yeni bir teknik direktor cok rahat takimi yeniden duzenleyebilir. Adam kotu bir teknik direktor. Kazakistan maci 6-0. Helal olsun adam Dunya'nin en kotu takimlarindan birini yendi. Gruptaki bizdan baska buyuklerin hicbirini yenebilmis degiliz. Ukrayna, Yunanistan ve Danimarka'yla en iyi sonucumuz beraberlik. Boyle bir haldeyken Dunya Kupa'sina gitmek hayal.