1 ile 30 arası toplam 51 sonuç

Konu: Milan Menajeri: Edu’yu F.Bahçe’ye kaptırdık

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

bencede Cok İyİ Bİr Transfer AmA Suanda Fenerİn Savunmasi Hala KÖtÜ En Azindan Eskİsİnden KÖtÜ Belkİ Uyum Sorunu Vardir

Quote Originally Posted by tardelli11
    milan alsaydı edu yu..nesta kesin yedek beklerdi heralde..eğer milan gerçekten böle düşünüosa,transfer heyetinin istifa etmesi gerekio
    O KADAR DA DEGİL ABARTMAYA GEREK YOK

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by anakonda52
    bencede Cok İyİ Bİr Transfer AmA Suanda Fenerİn Savunmasi Hala KÖtÜ En Azindan Eskİsİnden KÖtÜ Belkİ Uyum Sorunu Vardir

O KADAR DA DEGİL ABARTMAYA GEREK YOK
    benim bu dediklerimi ciddiye mi alıosunuz ya..edu nesta yı tabiki kesemez.ama milan böle düşünüosa,transfer heyeti kesinlikle istifa etsin...sözüne abartma diosan...abartmıorum zaten!!!

Quote Originally Posted by EreN
    Beyler Lyon önünde cannavaroyuda gördük dimi??
    Bi maçla ölçü olmaz.Takım halinde kötü oynanıyor 2 maçtır.Hem izleyenler bilir.Edu
    hafa topu haricinde geçen maçlarda 1 tane hata yapmadı...ama Siz Gs , Bjk ve diğer takımlı kardeşlerimiz nedense konu Fenerbahçe olunca herşeye yalan demekle yetiniyorsunuz.Şunu bilin artık ortegası anelkası rapaiç'i Kezmanı daha saymaya kalksam şöyle kafadan bi 20 kişi çıkar.Ama diğer takımlarınımda böyle transferler nerde ? yok.Bi hagi , taffarel sayabiliyorum aklıma gelen.He bide 28m dolarlık bi Jardel var ..Fenerbahçemizin farkı burda.Belki başarı gelmemiş olabilir ama sonucunda Hepsi mükemmel oyuncular.bölgelerinin en iyileri arasında.Avrupada yada Güney amerikada.Transferi duyanların Fenerbahçe'nin ne kadar iyi bir iş yaptığını söylüyorlar.Milan menejeride bunu söylemiş.AYrıca eduyu buraya getiren Yedek bekleme as oynama değil.ZİCO
    oyuncularınız war ama başarı yok..sizin futbolcularınız iise neden bizim üstümüzede deilsiniz..
    diğer takımlarda böyle transferler yok demişsin...eweet gs de yok..çünkü biz başarıların çoğunu alt yapıdan gelen we transfer ettiğimiz futbolcuları kaynaştırarak kazandık..ama siz sadece transferlerle bunu yapmaya çalısıosunuz..işte aramızdaki fark bu..
    Belki başarı gelmemiş olabilir ama sonucunda Hepsi mükemmel oyuncular.bölgelerinin en iyileri arasında...demişsin......futbolda başarı konusulur..yapılan transferler deil!ortada başarı yoksa,elindeki topçular mükemmel deildir..zaten bu dediğinde bir çelişki war..mükemmel oyuncuları olan bir takım başarıdan başarıya koşar....

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by tardelli11
    benim bu dediklerimi ciddiye mi alıosunuz ya..edu nesta yı tabiki kesemez.ama milan böle düşünüosa,transfer heyeti kesinlikle istifa etsin...sözüne abartma diosan...abartmıorum zaten!!!

oyuncularınız war ama başarı yok..sizin futbolcularınız iise neden bizim üstümüzede deilsiniz..
    diğer takımlarda böyle transferler yok demişsin...eweet gs de yok..çünkü biz başarıların çoğunu alt yapıdan gelen we transfer ettiğimiz futbolcuları kaynaştırarak kazandık..ama siz sadece transferlerle bunu yapmaya çalısıosunuz..işte aramızdaki fark bu..
    Belki başarı gelmemiş olabilir ama sonucunda Hepsi mükemmel oyuncular.bölgelerinin en iyileri arasında...demişsin......futbolda başarı konusulur..yapılan transferler deil!ortada başarı yoksa,elindeki topçular mükemmel deildir..zaten bu dediğinde bir çelişki war..mükemmel oyuncuları olan bir takım başarıdan başarıya koşar....
    Yani bi Okocha,rapaiç,keneth anderson ,DÜNYA GOL KRALI washinton , ortega , högh ,anelka , kezman , appiah , Alex , ..Bunlara kötü oyuncu diyemezsin.DÜNYA biliyor kimin ne olduğunu.Başarı olmadığını mesajımda belirttim zaten.Bkz.Real madrid 3 sezondur sıfır...Ama artık futbol eskisi gibi değil.Futbol bir Endüstri haline geldi ve büyük balık hep küçük balığı yutacak niteliğe ulaştı.Para demek artık futbolcular için herşey demek.Eskisi gibi hobi olarak futbol oynanmıyor.He Gs ye gelirsen.Aynı milli takımın dünya üçüncülüğü gibi yeteneğin dışında kazanılmış gurur verici bişey...Seninle bu konuda polemiğe girmek mantıksız çünkü düşüncelerin belli ve sana burda 3 Bin kelimelik bir mektup bile yazsam düşüncelerinin değişmeyeceği açıkça ortada.Senin bu sabit fikrini kıramayacağım için şunu söylüyorum.Sen Gs'lisin ben FB'li...Yorumların normal.

He konu hakkında net yorum yaparsam Edu gerçekten hoşuma giden bir futbol oynuyor.Maçı dikkatsiz izleyenler için şunlar önemlidir.
    1.Ataklar
    2Defans hataları
    Dikkatli izleyenler defansın yaptığı güzellikleri görür.Edu'da öyle..Onun marke ettiği adam hiç bi şekilde forvet hattına giremiyor duran top harici.Ve adama arkasını döndürtmemesi en önemli özelliği.Sadece hava toplarında kendini toparlaması lazım...
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by EreN
    Yani bi Okocha,rapaiç,keneth anderson ,DÜNYA GOL KRALI washinton , ortega , högh ,anelka , kezman , appiah , Alex , ..Bunlara kötü oyuncu diyemezsin.DÜNYA biliyor kimin ne olduğunu.Başarı olmadığını mesajımda belirttim zaten.Bkz.Real madrid 3 sezondur sıfır...Ama artık futbol eskisi gibi değil.Futbol bir Endüstri haline geldi ve büyük balık hep küçük balığı yutacak niteliğe ulaştı.Para demek artık futbolcular için herşey demek.Eskisi gibi hobi olarak futbol oynanmıyor.He Gs ye gelirsen.Aynı milli takımın dünya üçüncülüğü gibi yeteneğin dışında kazanılmış gurur verici bişey...Seninle bu konuda polemiğe girmek mantıksız çünkü düşüncelerin belli ve sana burda 3 Bin kelimelik bir mektup bile yazsam düşüncelerinin değişmeyeceği açıkça ortada.Senin bu sabit fikrini kıramayacağım için şunu söylüyorum.Sen Gs'lisin ben FB'li...Yorumların normal.

He konu hakkında net yorum yaparsam Edu gerçekten hoşuma giden bir futbol oynuyor.Maçı dikkatsiz izleyenler için şunlar önemlidir.
    1.Ataklar
    2Defans hataları
    Dikkatli izleyenler defansın yaptığı güzellikleri görür.Edu'da öyle..Onun marke ettiği adam hiç bi şekilde forvet hattına giremiyor duran top harici.Ve adama arkasını döndürtmemesi en önemli özelliği.Sadece hava toplarında kendini toparlaması lazım...
    ben anderson a falana filana kötü mü dedim..dikkatli oku bakalım.hatta bunu ilk defa senden duyuorum!ayrıca ben polemik yaratmıorum..bana demişsinki:sana 3000kelimelik bir mektup yazsam düşüncelerinin değişmeyeceği açıkça ortada.Senin bu sabit fikrini kıramayacağım için şunu söylüyorum.Sen Gs'lisin ben FB'li...Yorumların normal....demişsin..aynı şeyleri bende sana sölüorum..ben burda sana sabaha kadar anlatsam sen de fikirlerini deiştirmeyeceksin...senin yorumların da normal..
    ayrıca real madrid in bu konuyla ne alakası war.real kendini kanıtlamıs bi takım..3seneden beri 0 olsalar ne yazar...

Mesaj Yetkileri