Quote Originally Posted by EreN
Yani bi Okocha,rapaiç,keneth anderson ,DÜNYA GOL KRALI washinton , ortega , högh ,anelka , kezman , appiah , Alex , ..Bunlara kötü oyuncu diyemezsin.DÜNYA biliyor kimin ne olduğunu.Başarı olmadığını mesajımda belirttim zaten.Bkz.Real madrid 3 sezondur sıfır...Ama artık futbol eskisi gibi değil.Futbol bir Endüstri haline geldi ve büyük balık hep küçük balığı yutacak niteliğe ulaştı.Para demek artık futbolcular için herşey demek.Eskisi gibi hobi olarak futbol oynanmıyor.He Gs ye gelirsen.Aynı milli takımın dünya üçüncülüğü gibi yeteneğin dışında kazanılmış gurur verici bişey...Seninle bu konuda polemiğe girmek mantıksız çünkü düşüncelerin belli ve sana burda 3 Bin kelimelik bir mektup bile yazsam düşüncelerinin değişmeyeceği açıkça ortada.Senin bu sabit fikrini kıramayacağım için şunu söylüyorum.Sen Gs'lisin ben FB'li...Yorumların normal.

He konu hakkında net yorum yaparsam Edu gerçekten hoşuma giden bir futbol oynuyor.Maçı dikkatsiz izleyenler için şunlar önemlidir.
1.Ataklar
2Defans hataları
Dikkatli izleyenler defansın yaptığı güzellikleri görür.Edu'da öyle..Onun marke ettiği adam hiç bi şekilde forvet hattına giremiyor duran top harici.Ve adama arkasını döndürtmemesi en önemli özelliği.Sadece hava toplarında kendini toparlaması lazım...
ben anderson a falana filana kötü mü dedim..dikkatli oku bakalım.hatta bunu ilk defa senden duyuorum!ayrıca ben polemik yaratmıorum..bana demişsinki:sana 3000kelimelik bir mektup yazsam düşüncelerinin değişmeyeceği açıkça ortada.Senin bu sabit fikrini kıramayacağım için şunu söylüyorum.Sen Gs'lisin ben FB'li...Yorumların normal....demişsin..aynı şeyleri bende sana sölüorum..ben burda sana sabaha kadar anlatsam sen de fikirlerini deiştirmeyeceksin...senin yorumların da normal..
ayrıca real madrid in bu konuyla ne alakası war.real kendini kanıtlamıs bi takım..3seneden beri 0 olsalar ne yazar...