bende şu an o hastalığın bi benzeriyle boğuşuyorum.ilaçların etkilerini çok iyi biliyorum insanı çok yıpratır.inşallah bir an önce sağlığına kavuşur...ve size bi tavisye vermek istiyorum.tedaviyi uzakta aramayın.ben uludağ üniversitesinde kemoterapi görüyorum ve çok başarılı doktorlar,tabi doktorunuz size amerikaya gidin dediyse onu bilemem ama ben uludağ üniversitesine gösterin derim arkadaşımız türkiye deyse eğer. bu hem sizin maddi durumunuzu daha az etkiler hemde arkadaşımızın yalnız kalma psikolojisini düzeltebilir siz yanında olduğunuz için.( http://www.safakguzeller.com/belgeler/tedavi.html )rapordan okuduum kadarıyla sanırım hastalığının adı lenfoma.o hastalığı biliyorum.uludağ.uni de 6 aylık tedaviyle insanlar sağlığına kavuşabiliyorlar.aklınızda bulunsun inşallah bi yararım olur

.ben uludağ üniversitesinde kemoterapi görüyorum ve çok başarılı doktorlar,tabi doktorunuz size amerikaya gidin dediyse onu bilemem ama ben uludağ üniversitesine gösterin derim arkadaşımız türkiye deyse eğer. bu hem sizin maddi durumunuzu daha az etkiler hemde arkadaşımızın yalnız kalma psikolojisini düzeltebilir siz yanında olduğunuz için.(
Alıntılı Yanıtla