Eğer oynama fırsatı bulursam ilk önce Galatasaray. Sıkılırsam İtalya'da Livorno veya Fiorenita'yı seçerek yeni lig açarım. Sonrası da olmaz.
Eğer oynama fırsatı bulursam ilk önce Galatasaray. Sıkılırsam İtalya'da Livorno veya Fiorenita'yı seçerek yeni lig açarım. Sonrası da olmaz.
Galatasaray Tabİ Kİ
Besiktas - Arda Turan veya Mehmet Topuz
büyük ihtimalle inter
Valla Team Fark Etmes Ama Messi Ve Cristiano Ronaldo Yu Alcam İlk Bas![]()
![]()
ne bilim kardes hangi oyuncu iyi ise onu alcam
newcastle uni. kesinlikle tek geçerim yeni transferlerle tam olarak ing. ligine yakışır derim ben.belki villereal yada ama o biraz kalbur üstü takım ispanya liginde.alacağım oyuncuda nuri olabilir bide fm 2005 ve 2006 dan bi mokoena aşkı var o ii olrsa onuda alabilirim....bide yine 2006 dan celsinho onuda alabilirim...
saygılar...
fenerbahçeyi alıp futbolcular nasıl yapılmış die bakacam
sonra chelsea ve ya juventus
Beşiktaş---okan koc mehmet topuz veya caner erkin
Fenerbahçe-Tevez
bjk-at.madrid-seker-juve alacam ama sırası hakkında bi fikrim yok ilk alacam oyuncuda ihtiyaca göre belli olur ama kerlonu merak ediyorum
So what?
Saike
Trabzon spor veya Galatasaray
Trabzonspor veya Galatasaray ı alırım. Oyuncu ise Arda Turan. Nerde olursa olsun Arda Turan bir numaralı sağ ve sol açık oyuncudur bence ....
Galatasaray'ı alacam ilk..tabi her zaman olduğu gibi sıkılcam ve ingiltere ligine gidecem..
Demirçelik Karabükspor
yaw tabiki beşiktaş
her zmn ve hep fenerbahceyi alırım aynı zmnda ilk transferin kerlon olcak
ben ilk olarak BEŞİKTAŞ tabiki...her zamn:![]()
Cimbom yada Cimbom![]()
Galatasaray Tabikii![]()
Nottingham Forrest-cıksın da goruruz![]()
ilk olarak cim.bom ikinci olarak cim.bom![]()
ARUNA KONE Naaaa gelirOriginally Posted by alper_xxl
cimboooooooooooooooooooooom yada cimbom demem bayatladı ç.rize olabilir
v.manisaspor , ciprian andrei marica,bütün takımlara tavsie ederim(b.lona dail)
sana almak zorundasdın demio zaten kefal misin sazanmsınOriginally Posted by anakonda52
ya sen banlancan gibi gelio bana ama
tabiki GS.ilk olarak iyi bir önlibero alırdım heralde
Galatasaray
Fenerbahçe tabiki
her zaman beşiktaş tı yine beşiktaş...alacagım ilk hedefler ise kerlon yada guarin
hayat boyu hiç almadım ama bu sefer bi Real Madrid alasım var....Capello işssiz kalsın acık![]()