kısa ve öz olarak değerlendirmek gerekirse fenerbahce bana göre hiç haketmediği bir galibiyet aldı.uefa'da final hedefleyen,lig ve kupayı almak isteyen bir takım tam 45 dk. kapanıp ayağına top dahi alamıyorsa,üstelik milyar dolarlar vererek aldığı oyunculara rağmen!durup düşünmek lazım.bu kadar para vererek kurulan bir takım bu şekilde futbol oynamamalı.ayrıca takımım konyaspor ikinci yarıda gerçekten ezici bir oyun ortaya koydu ama yine forvet eksikliğimiz ön plana çıktı ve goller bulabileceğimiz bir maçta,maalesef mağlup bitirdik.bizim rakibimiz fenerbahce değil zaten ama fenerbahcenin bu oyunla ne Avrupada,nede türkiyede başarıyı yakalayacağına inanmıyorum.
bence kaleciler arasında bir kıyaslama yaparsak,özden başarılı,rüştü ballıydı diyebilirim sadece.fenerbahce kalesini volkanın hakettiğini düşünüyorum.artık gençlere fırsat verilmeli.forvet oyuncularımız isabetli şut cekebilseydi,uzaktan şutlarda özellikle ben rüştünün kaleciliğini o zaman görürdüm,ama olmadı.
son olarak;son dakikada alexin hareketi bana göre kesinlikle centilmenlik dışı bir hareket ve kırmızı kart olmalıydı.ama hakem(?) nedense cesaret edemedi.aynı hareket kadıköyde bir konyasporlu tarafından yapılsa bence anında oyun dışı kalırdı.bu ligde daha fazlasını beklemiyorum.o kadar hayalci bir insan değilim.