Quote Originally Posted by Neron_FB
aurelionun sakatlanma olayını unutmayalım..
Aurelio'nun pozisyonunda Konyali oyuncu (ismini hatirlamiyorum, galiba Yasin'di) ve Aurelio hemen hemen ayni anda topa dogru kaydi. Konyali oyuncu topa dokunduktan sonra, kramponlari Aurelio'nun dizine isabet etti. Zemin islak oldugu icin hizlica bir carpisma oldu. Zaten oyun durup, kameralar gosterdiginde Aurelio'nun maca devam edemeyecegini cektigi acinin yuz ifadesine yansimasi belli etmisti. Burada ne kasitli bir hareket var, ne de hakem hatas. Sadece iki oyuncu da topa girmek icin mudahele etti ve topa ikinci ulasan Aurelio darbe yedi. Eger Aurelio ilk yetismis olsa, ayni sey Konyali oyuncunun basina gelecekti. Tamamen sanssizlik.

Quote Originally Posted by şampiyon
maçın ilk yarısını izlemedim bunu belirteyim önce.yorumumu maçın ikinci yarısını izlediğim kadarıyla yaptım.ama yorumlardan gördüğüm kadarıyla heralde ben başka bir maç izlemişim.sizin dediklerinize göre ben fener-konya değil başka bir maçı izlemiş olabilirim ancak.bu maçın 2.yarısını izleyen bir insan konya maçı kazanmak için bişey yapmadı diyorsa ben buna birşey diyemem artık.son 4 dk.ya kadar fenerbahce 2.yarı boyunca üst üste 3 pas yapamadı ve maçın hakkı fenerindi öylemi?bunun üstüne bir yorum yapamam artık.ama ısrarla şunu diyorum,fenerbahce bu oyunla hiçbir şey başaramaz.kendinizi kandırmayın lütfen.
Belki komik gelecek ama, Mac Saracoglunda olsaydi ve ilk yarida Konya 1-0 one gecseydi, ikinci yarida nasil oynayacagini dusunuyorsan, Fenerbahce'de ikinci yarida aynen oyle oynadi. Ilk yarida iki takim da acik bir futbol oynuyordu. Ikinci yarida Fenerbahce kapandi, Konya'ya kisaca "ac acabilirsen" dedi..