Sayfa 10 / 11 İlkİlk ... 891011 SonSon
271 ile 300 arası toplam 319 sonuç

Konu: FM 2006'da Gördüğümüz Hatalar-Sorunlar

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default slm

ya aynı sorun bende de var yani lig bittiğinde yeni fikstürün bir türlü gelmemesi sorunu. acaba bir çözüm buldun mu?

bi maçta tatile gitmiştim maç sonu haberde maçın 1-1 berabere bittiği yazıyordu ama maça girdiğimde1-2 aldığımı gördüm maçı

son guncellemede cok yanlıs yapılmıs yaa trabzonda mert korkmazın ne isi var

ayrıca marcelinhonun forma numarası 10 yazılmıs yattara nın 19 ersen martin 13 hepsi yanlıssss..

benim gördüğüm bir hata değil ama bir beklenti.hani oyuncuyu cezalandı seçeneği varya birde oyuncuyu ödüllendir olsa daha çok iyi olur.

son dakkalarda sürekli taç oluyo ben kullanıorum herifler kafayla taca atıo....hep bole devam edio oyun motorunun sucu

17 yaşındaki kaleciler 20 penalty taking'li oyuncuların penaltısını bir çok kez kurtarıyor ve hiç bir zaman bi kaleci ders köşeye yatmıyor.

Nesil
    2006

Penaltıları eğer atan oyuncu köşelere değil de düz atarsa yüzde yüz kaleci çıkarıyor.Hiç düz vurulan penaltının gol olduğunu görmedim kaçan penaltılarımın neredeyse tamamı böyle oluyor.
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Ya arkadaşlar lütfen bu sorumu cevaplayın yoksa kendimi kaybedecegim lütfennnnn maçlarda hazırlık yada kupa maçı farketmiyo hep sabit dakikalarda göller geliyo açıklamak gerekirse ben sezonda 100 gol attıysam bunların %90-95 yakını ilk yarının hemen başlarında yada sonlarında (15 dakikaya kadar ve 44 üncü dakikadan sonra) ikinci yarıda ise daha dramatik 57 dakika ile 60 arası yada çok az bir ihtimal 70 dakika sonu biri buna bir bakabilirmi yoksa futbol menejer kariyerim sona erecek çok kötüyüm bildiginiz gibi değil.ben bunu manisasporun başında yaşadım belki sizde farklı dakikalarda ama yine hep aynı dakikalarda oluyodur lütfen bir cevap yada çözüm ne yaptıysam fark yokkk lütfennnnnnnnnnn

9. Default

benim orjinal cd hiçbir hata yokkk

fm 2006 da hatadan ziyade sacmalık var gaziantepsporla deplasmanda mac yapıyorum 186 kisi macı izliyor hemde lig macı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/kartal/yakacık

Wink

Quote Originally Posted by emrec15
    benim gördüğüm bir hata değil ama bir beklenti.hani oyuncuyu cezalandı seçeneği varya birde oyuncuyu ödüllendir olsa daha çok iyi olur.
    sana tamamen katılıyorum.Mesela oyunda maç yaparken kendimi kaybediyorum ''GOL AT SANA PRİM BE HADİ BE'' yada ''O ADAMI GEÇİRME PRİM'' gibi laflar ediyorum prim verme olsa çok iyi olur inşallah FM2007de olur

Abi ben de oyunu kuramıorum ya su fm.exe hangi klasör olucak bi yardımcı olun ya

biriniz bana başlattan programlar/sports interactive/football manager 2006/editöre girip oradan herhangi bir dosyayı açıp tuncayın ismini yazıp reputationdaki ayarlarını söyleyebilirmi?(ayarları değiştirmemiş olanlar söylesin)

Benim sorunum büyük ne zaman yeni lig kursam 20 veya 23 mayıs 2006 da oyun kendi kendine oyudan çıkıyo bi yardm ne olabilir acaba

6.0.3 yamasını yükledim ama açılışta doğru cd romu takın diyor. değiştirilmiş exe dosyasının linkini yazabilecek olan varmı. dilerseniz [email protected] a da atabilirsiniz. çok teşekkür ederim.

Default .......

aynı sorun bende de oldu türk telekomsporla oynuodum ilk sene normaldi ama 2. sene fikstür çıkmadı hem bende (2. lig) hemde süper lige gözükmüodü fikstür

sevgili arkadaşlar oyunun kurulumunu açıklayan bir yer varmı.
    oğluma oyunu bir türlü kuamadım bana yardımcı olurmusunuz
    selamlar

benim sorunumsa fm2006 nın 6.0.3 veriyon güncelleştimesini yüklemeden önce 5 yıl türkiyede oynamış yabancı futbolcular türk statüsünde oynuyolardı.güncelleme patch yükledikten sonra hiç birşekilde türk olmuyolar.2007/2008 sezonundayım fb de aurelio hala türk olmadı.bu 6.0.3 versiyon yenileme mi yoksa eskilememi anlıyamadım

hakemler kötü mac yönetince önceden oldugu gibi haklarında konusabiliyomuyuz..şikayet edebiliyomuyuz.. bide penaltılarda ortaya giden tüm şutları kaleciler kurtarıyo.ilginç tabi..

ya arkadaşlar ben fm 2006 ya editörden girdim oyuncu transferi düzeltmeler yaptım kaydedip çıktıp sonra normal yoldan girdim düzeltmelerin olması için yeni oyun açıyodum türkiye çıkmadı editörden direk geçiş var mı oyuna

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by canerkes View Post
    ya arkadaşlar ben fm 2006 ya editörden girdim oyuncu transferi düzeltmeler yaptım kaydedip çıktıp sonra normal yoldan girdim düzeltmelerin olması için yeni oyun açıyodum türkiye çıkmadı editörden direk geçiş var mı oyuna
    editörde bir hata yapmışsındır ondan olur böyle şeyler

benim başımada geliyor bu tür olaylar ama benim canımı sıkan lig fikstürünün gelmemesi tam 12 sezondur kayserisporun başındayım ve fikstür bu sezon gelmedi oyuna yeniden başlamak zorunda kaldım...

Artık bu hatamıdır bilmiyorum ama gerçekte olmayacak şeyler oluyo mesela ben chelsea ya 16 yaşındaki bir oyuncuyu almak istedim(ne değeri nede maaşı var) adama sözleşme önerdim kabul etmedi.bida önerdim onuda kabul etmedi.iş inatçılığa bindi.hayatı boyunca göremeyeceği kadar para teklif ettim yine kabul etmedi.bu olabilirmi gerçekte

arkadaşlar 6.0.3 patch i yükledim ancak oyuna girmek istediğim zaman şu pencere ile karşılaşıyorum lütfen yardım edin başka yardım alabileceğim yer olduğunu sanmıyorum

ya benim aldığım cd de mdf dosyaları ile yapmışlar ve deomond değide alcho52 kullanılmış bende kurdum ama çalışmadı

ardaslar fm 2007 oynayan warmi yaa ben oyundayken "array access out of bounds" diye bi hata veriyor ve oyundan cikiyor bunu neden yapiyo yardimci olursaniz sevinirim

Nesil
    2006
    Yer
    sakarya

ya arkadaşlar ben oyunu kurdum kendim profilimi yükleyemiyorum..devam edince oyun kendisi oynuyor...

Default slm

slm beyler ben oyunu oynarken ayrlardan oto kayıtı kapalı yapayorum ama 1 2 kere ileri deyince o otomatik olarak her gün kayde gelior lütfen yardımcı olunn bunu nasıl cozeceğim

Ya Arkadaşlar benım sorunum FM2006 yı türkçeleştirdikten sonra 2. sezonun başında kayıtlı oyunu bulamamasıdır.Bunun nedeni oyunun korsan cd oldugundan kaynaklanabılırmı acabaaa... Ama orjinalleri çok pahalı ne yapiim ...

arkadaşlar benim sorunumla daha once hiç kimse karşılastımı bilmiyorum sorun fm2006 oynadığım oyunu kayıt ettim kayıt bittikten sonra cok acelem vardı makinayı reset attırdım açılmadan kapadın ertesi gün oyunu açtığımda save dosyası açılamadı dio ama ben kayıt bittikten sonra reset attım hatta biraz bekledimde neden böyle bir sey yapabilir bana yardımcı olabilirmisiniz

Sayfa 10 / 11 İlkİlk ... 891011 SonSon

Mesaj Yetkileri