bunu bana edebiyat hocamda söyledi ama artık gecti bizden artık ben oglumu falan felsefeci yaparımOriginally Posted by FenerBahceLi
![]()
bunu bana edebiyat hocamda söyledi ama artık gecti bizden artık ben oglumu falan felsefeci yaparımOriginally Posted by FenerBahceLi
![]()
merak etme sen oğlunda senden gelen genler ağır basar. felsefi yorumlar yaparOriginally Posted by nekop
ee babasının oğlu
![]()
yanlız şöyle bi sorun var ben evlencemde o işi ya***azda çocuk dogcakta büyücekte felsefeci olacak bayaa zaman varOriginally Posted by FenerBahceLi
![]()
merak etme sen sayılı gün çabuk geçerOriginally Posted by nekop
![]()
orası kesin bak bigün gecti sayılır geriye kaldı bi 20-30 sene gözümü böyle 500 milyar kere falan acıp kaparsam gecerOriginally Posted by FenerBahceLi
![]()
tabi yaw bizde aynı durumdayız. daha okucam sınava gircem üniv. kazancam okulu bitircem, askere gitcem, evlencem!! pöhööö. daha bi sürü zaman war.Originally Posted by nekop
Yaw burda hava bozdu iyicene. bu saatte akşam karanlığı war. ışıkları yaktmda oturuyom walla.
o karanlıgın nedeni senin ışıgı yukarıdan görmen bak biz aşagıdan bakıyoruz hertaraf aydınlıkOriginally Posted by FenerBahceLi
![]()
yok abi yaw sen bırak stajı fln doğru felsefeci fln ol. düşünür ol.bu böyle olmaz sen harcanıyon buralarda
![]()
açın önümü durduramazsınız serhat geliyorOriginally Posted by FenerBahceLi
![]()
ahah yağmur başladı walla burada.
aha bizim buradada cigselemeye başladı tabi sende boy uzun bizden önce geliyor sanaOriginally Posted by FenerBahceLi
![]()
Beden kıyafeti alma.Biz serbesttiz.Bekle sonra alırsın isterlerse.Bu arada ben 11 yd yim sen hangi sınıftasın??Originally Posted by LaKe
neyse beyler ben yengemlere gidiyorum giresundan yeni geldiler gidim bi görim bana ne getirmişler bakim hadi görüşürüz![]()
Ya daha sınıfım belli değil. Orhan hoca pazartesi gel benim yanıma, sınıfına götürcem dediOriginally Posted by senderson
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
hayır yani sınıf kaç 9-10-11??
9.sınıfDaha çömeziz
![]()
![]()
Sana biraz öğüt vereyimOriginally Posted by LaKe
Kantinden yiyeceksen Çerez i öneririm 2.50 ytl ama değer
Yönetimle çok muhattap olma(Meral Hoca Dışında{Tanırsın Yakında}).
Yabancı Dil öğretmenleriyle iyi geçin.Sınıfı geçirenler genelde onlardır.
Telefonunu saklayacak biyer bulmaya bak
Daha sorun olursa msn den ulaş...
Of yavTelefona kızıyolarmıydı?
Bide bişey sorcam. Dersler başladımı? Ben daha yeni başlıycam Pazartesi. Bişey kaçırmam inşallahBirde Beden derslerinde havuza girebiliyormuyuz
![]()
Daha kaçırmazın.İlk hafta genelde olmaz(bikaç hoca dışındaOriginally Posted by LaKe
).
Of işte en komik kısımTahminim kayıt olurken öğrencilerin havuza girebildiğii söylemiştir.Şu kadar söyliyim 3 senedir burdayım(benden eskilerde var)Daha havuza girebilen yok
![]()
OlsunNapalım
Halı sahada yeter
![]()
bedenciylede ii anlaş.bu sene geldi otoriter olmaya çalışıyo canın yanmasın...Originally Posted by LaKe
Yok yok onda sorun çıkmazBen derslerde sakin bi çocuğumdur zaten
![]()
vay be GS-FB dostluğuna bakın!
lake ve senderson arkadaşlar birbirine destek oluyor,örnek olacak durum
EvetBizim Fair-Play ruhumuz var
![]()
ben geldim millet bakıyorumda okul moduna cabuk girmişsiniz![]()
OO Hoşgeldin SerhatOnur'la aynı okuldayız
Bilgilendiriyodu beni
![]()
vayy bee daha hiç kimse havuza girmedi haa bizim sınıf olacak varya her hafta beach partisi verir![]()
sizin okul hakkında bende bilgi sahibi oldum artık![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Senide bekleriz CihanOriginally Posted by Nedvedmania
![]()
Ya bende şaştım Serhat. Koskoca yarı olimpik havuz var ama giremiyoruzİnşallah bu sene girebiliriz
![]()
abi bizim okulda havuz olacak ne aktiviteler yaparım haa dagıtırız valla sizde yetenek yok![]()