Roma,nonda ile 2008 yılına kadar anlaştı.oyuncu yıllık 1.5 milyon avro alacak.ünlü bir türk düşünür olan Davala der kinlardan cacık olmaz
![]()
hiddink, Park Ji-sung psv den mufc a transferine yeşil ışık yakabileceğini söyledi.iki kulüp arasında 7milyon dolara anlaşıldığı söyleniyor.
udinese başkanı Giampaolo Pozzo,candela ile anlaştıklarını açıkladı.bu italyanlar yaşlı oyuncu transferi de beni deli ediyor.
barça sporting direktörü Txiki Begiristain,riquelme ye villareal e satmaya karar verdiklerini ve bunun her iki kulüp içinde en iyisi olacağını söyledi.ispanyol medyası oyuncunun 5 ile 7 milyon avro arası transfer olacağını söylüyor.
kluivert marca gazetesine verdiği röportajda:sakatlığım ciddi değil,lig bittikten 3 gün sonra bir operasyon geçirdim ve onun izleri hala geçmedi.hala futbol oynayabilirim ve bu ispanya da yapmak istiyorum.valencia lı yöneticiler ile anlaştık.sakatlığımın izleri tam olarak geçince imzayı atacağım.
bence ümitsiz bir transfer artık.
kontratı biten liverpool lu oyuncu smicer fransız takımı bordeaux ile anlaşmak üzere.oyuncu sağlık taraması için fransaya gitti.
del horno nun menejeri Jokin Barcena marca gazetsine,chelsea teknik direktörünün gallas dan pek memnun olmadığını ve onun yedek bırakabileceğini belirtti.onun için del horno yu almakda ısrarlı diye de ekledi.
ah bu menejerler!kendi menfaatleri için başka oyuncuya bile laf atıyorlar.

nlardan cacık olmaz