1. trabzonsporu tebrik ediyorum. 75 dakika harika oynadılar. umarım fener gibi bize oynayıp avrupada durmazsınız. bu oyunun aynısını osasunaya da beklliyorum.

2. ey sevgili galatasaraylı futbolcular. 15 dakika oynadığınız topu niye maçın geri kalanında oynayamadınız anlamadım. bunun geretsle transferle filan alakası yok.

3. ümit karan sahada tanınmaz haldeydi. suçlanması gereken bir oyuncu varsa bu en başta ümittir. inamoto filan değil. ümit bizi zamanında çok kurtardı ama bugün de yaktı yani.

4. inamoto dümdüz bir oyuncu. al gülüm ver gülüm. faydası da yok zararı da. mesela ayhan gibi abuk subuk şutlar çekmiyo. ümit karan gibi altıpastan boş kaleye kaçırmadı ama bi topu da ileri at be kardeşim.

5. hakeme bişi demiyorum. oyuna tesir edecek hatalar yapmadı çünkü ortada öyle pozisyonlar yoktu. olsa eminim sayın dereli yapardı. hakanın formasını ilk pozisyonda çekmelerine bişi çalmadın diyelim hadi ama maçın sonunda stepanovla hakan arasında bi zidane-materazzi olayı çıkabilirdi (çok istiyosan maç sonunda vereyim gibi). bi de utanmadan hakana kart veriyosun. aferin sayın dereli. böyle devam et. almanya-san marino gibi gazozuna maçlar seni bekliyor.

6. sayın geretse de bi lafım var. ferhatı çıkaracaksan böyle en başında oynatmasaydın. özgüven denilen şeyden haberin yok galiba. bu mağlubiyette senin fazla bi suçun yok ama ferhata yaptığın bu iki oluyor. bugün ferhata yarın ardaya aman dikkat.

7. hakana da helal olsun. ardayla beraber sonuna kadar mücadele ettiler. bu maçtan sonra eminim ersen hakandan daha iyi filan diyenler olacaktır ama yaş ve gökdeniz farkını sakın unutmayalım beyler.

8. hakanla ümitin ikisinin de iyi oynadığı bi maçı görür müyüz acep?