Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 ile 150 arası toplam 194 sonuç

Konu: TSL 7. hafta | Trabzonspor - Galatasaray

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by Del Piero_10
    Ersen martin kral falan olamaz arkadaşlar,kaç yaşına geldi bu yaştan sonra yıldızmı olacak

Toni örneği dışında dünyada böyle bir şey yok

Var var, epey var..
    Mesela dünya futboluna Berti Vogts'un eşinin armağanı olduğu iddia edilen Oliver Bierhoff var..

Quote Originally Posted by Del Piero_10
    Şu an Gerets ten iyisini bulamazsınız,geçen sezonki zor koşullarda gelen şampiyonluk unutulmamalı

Lippi'yimi istiyorsunuz
    Dk.70 1 Oyuncu Değişikliği Hakkı var Gidiyor Forvet Alıyor Orta Sahaya Adam Almıyorda Forvete Cıkabilsek Zaten Atar hakanı ümiti ama bunlardada iş yok hakan zaten kendini yiyiyor , ümit 2 mutlak pozisyonu kacırıyor

İnamoto'ya yüklenelim diyeceğim ama onada yüklenmek ayıp olacak. Sonuçta adamın Ronaldinho ile videosu var.. Arsenal'e transfer olmuş, Japonya'da 2 gol atmış.. Saidou'yu elektrik mi, mummu artık neyle arıyosam..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

kötülerin arasında en iyisi gerets galiba
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

hakemin olağanüstü yönetimi hakanın formasını yırtıyorlar devam hakanı çekip indiriyorlar faul ama hakan yaptı... Helal olsun başka hiç birşey değil... Bu maçta Ü.Karan ve hakem olmasa farklı alırdık. tebrikler hakem tebrikler trabzon...

Trabzonspor : 3
    Galatasaray : 1
    Maç Sonucu
    Trabzonspor'ı Tebrik Ediyorum..

bu maçta 3 kişi çok iyi oynadı bizde... Hakan Şükür (ilk defa çok beğendim) Şaş ve İnamoto (gerektiği yerde gerekli müdaheleleri yaptı)

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

10 yıllık tarihi değiştirdik.Bravo!çok mutluyum.Gökdeniz ve Ersen lige damgasını vuracak.
    Bu arada GS bu sezon ligde deplasmanda hiç galip gelememiş
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

yazıklar olsun diyorum...üzerlerinden galatasaray formasını çıkarın bu adamlar ilk ona giremez...

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

suçlau arıcaksak tek suçlu transfer yapamayan yönetimdir nerede carussca nerede inamoto

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

öncelikle inamoto kötü diyenlşer ii izlesin maçın enlerinden di çalıştı ve elinden geldiğince de top yaptı hakan şükür efsanesi de devam ediyor bu kadar mücadele eden koşan bir oyuncu 20 yaşındakiler arasında bile zor bulunur hakem de süperdi herhalde faul çalmak için adamın öldürülmesini filan bekliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

ne inamotosu ya nerde iyi oynadı uzun top yapmaktan başka bieşy yaptımı inamoto topu atıyor sonra yok

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by emre1905
    suçlau arıcaksak tek suçlu transfer yapamayan yönetimdir nerede carussca nerede inamoto
    katılıyorum

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by emre1905
    ne inamotosu ya nerde iyi oynadı uzun top yapmaktan başka bieşy yaptımı inamoto topu atıyor sonra yok

ne yapacak 10 kişiyi çalımlayıp gol mü atacak?top kesti pas yaptı daha ne yapsın?

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

bu takımdan birşey olmaz arkadaşlar tartışmak bile yersiz bence.inamoto falan hikaye.ilk golde goökdenizden yediği çalıma bak ya.hiç çalım atmıyo paso geriye pas veriyo.çok top kapmışmış.7 tane top kapmış takım.kaçını inamoto kapmış olabilir bi dmc olarak?

maçta iki isim iyiydi galatasaray adına hakan ve arda.hasanı da beğenmiyorum takımın el freni...

geretse de maşallah ardayı amc oynattı.ardayı sola alıp ayhanı ortaya almak son on dakka geldi aklına.ilk yarı ortasahasız oynadık.

ferhat yol geçen hanı gibiydi müdahale haklıydı.ama orhan da sıfır.

ümit karan da necatinin yolunda ilerliyor.saç baş yoldurtma konusunda üstlerine yok yani.

hakem hakkında yorum yapmak istemiyorum çünkü ban yemeye gerek yok dimi?hayır yani birinci dereceden akrabalırını rencide etcem de o bakımdan...

Yönetimi niye suçluyoruz ki? Birileri bu takımın yönetimine gelse bu takımı bu kadar borçtan kim kurtarıp transfer yapabilecek? Hadi transfer yaptık ne olacak yine borç, yine borç..

hakem amca saolsun gercekten katlettı macı.tabı birkac kankasıyla bırlıkte.ben sadece stephanov diorum baska da bısey demıorum...adam kestı bıctı herkezı hasanın kafasına vurunca ''hasan kalkar bunun başını ezer'' dedım ama yıne sabırlı adam mıs tebrıkler wallahı...bızde ıse gercekten eskılerı arar oldum..saido mesela!!bence inamoto da fena oynamadı gercı ama...umıt'e de babalık yaramamıs galıba ...gercı sakatlıktan cıktı hazır dııl ama hele o son pozısyonu yatalak bırını getırsen o bıle atardı yanı.PES.takımda cok acıl bı degişikliğe ihtiyac oldugu muhtemeldır görülşdüğü üzere.mösyö gerets artık nasıl yapar orası ona kalmıs...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by comandante
    bu takımdan birşey olmaz arkadaşlar tartışmak bile yersiz bence.inamoto falan hikaye.ilk golde goökdenizden yediği çalıma bak ya.hiç çalım atmıyo paso geriye pas veriyo.çok top kapmışmış.7 tane top kapmış takım.kaçını inamoto kapmış olabilir bi dmc olarak?

maçta iki isim iyiydi galatasaray adına hakan ve arda.hasanı da beğenmiyorum takımın el freni...

geretse de maşallah ardayı amc oynattı.ardayı sola alıp ayhanı ortaya almak son on dakka geldi aklına.ilk yarı ortasahasız oynadık.

ferhat yol geçen hanı gibiydi müdahale haklıydı.ama orhan da sıfır.

ümit karan da necatinin yolunda ilerliyor.saç baş yoldurtma konusunda üstlerine yok yani.

hakem hakkında yorum yapmak istemiyorum çünkü ban yemeye gerek yok dimi?hayır yani birinci dereceden akrabalırını rencide etcem de o bakımdan...
    konuyu özetlemişsin yani

ayrıca son paragrafa katılıyorum

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

1. trabzonsporu tebrik ediyorum. 75 dakika harika oynadılar. umarım fener gibi bize oynayıp avrupada durmazsınız. bu oyunun aynısını osasunaya da beklliyorum.

2. ey sevgili galatasaraylı futbolcular. 15 dakika oynadığınız topu niye maçın geri kalanında oynayamadınız anlamadım. bunun geretsle transferle filan alakası yok.

3. ümit karan sahada tanınmaz haldeydi. suçlanması gereken bir oyuncu varsa bu en başta ümittir. inamoto filan değil. ümit bizi zamanında çok kurtardı ama bugün de yaktı yani.

4. inamoto dümdüz bir oyuncu. al gülüm ver gülüm. faydası da yok zararı da. mesela ayhan gibi abuk subuk şutlar çekmiyo. ümit karan gibi altıpastan boş kaleye kaçırmadı ama bi topu da ileri at be kardeşim.

5. hakeme bişi demiyorum. oyuna tesir edecek hatalar yapmadı çünkü ortada öyle pozisyonlar yoktu. olsa eminim sayın dereli yapardı. hakanın formasını ilk pozisyonda çekmelerine bişi çalmadın diyelim hadi ama maçın sonunda stepanovla hakan arasında bi zidane-materazzi olayı çıkabilirdi (çok istiyosan maç sonunda vereyim gibi). bi de utanmadan hakana kart veriyosun. aferin sayın dereli. böyle devam et. almanya-san marino gibi gazozuna maçlar seni bekliyor.

6. sayın geretse de bi lafım var. ferhatı çıkaracaksan böyle en başında oynatmasaydın. özgüven denilen şeyden haberin yok galiba. bu mağlubiyette senin fazla bi suçun yok ama ferhata yaptığın bu iki oluyor. bugün ferhata yarın ardaya aman dikkat.

7. hakana da helal olsun. ardayla beraber sonuna kadar mücadele ettiler. bu maçtan sonra eminim ersen hakandan daha iyi filan diyenler olacaktır ama yaş ve gökdeniz farkını sakın unutmayalım beyler.

8. hakanla ümitin ikisinin de iyi oynadığı bi maçı görür müyüz acep?

Quote Originally Posted by cureshot
    7. hakana da helal olsun. ardayla beraber sonuna kadar mücadele ettiler. bu maçtan sonra eminim ersen hakandan daha iyi filan diyenler olacaktır ama yaş ve gökdeniz farkını sakın unutmayalım beyler.
    yazxdıgın herseye katılıorum ama emınım mkımse buna cürret edemz...bu maclık sadece olabılır...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

6 yıl önce dünya sıralamasında birinciydi şimdi ise bi hiç
    bu arada eray abi ersan hakkında 2.hakan şükür demişsin 2. bi hakan şükür bi daha asla olmayacak diorum başka bişi demiorum

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

al gülüm ver gülüm diyorsunuz da bunun görevi zaten bu çok üst düzey bir oyuncu olmasa da mevcut şartlarda en iyisi ümit karan konusuna katılıyorum bu kadar rahat nasıl gol kaçırabiliyor anlamak güç necati yle fazla gezmemesi gerekD:

Quote Originally Posted by büyükpivot
    6 yıl önce dünya sıralamasında birinciydi şimdi ise bi hiç
    bu arada eray abi ersan hakkında 2.hakan şükür demişsin 2. bi hakan şükür bi daha asla olmayacak diorum başka bişi demiorum
    tabi öylede işte o sıra sinirden ne söylediğimi genelde bilmiyorum.. 2.Hakan Şükür değilde belki 2.Fatih Tekke olabilirdi..

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Quote Originally Posted by senderson
    Trabzon gollü alır maçı 2 fark atar
    Demiştim çünkü gs de bu maçı alacak bi kadro göremedim.Sadece ilk yarıyı izledim açıkçası gs yoktu sahada.Ferhatın berbat oynadı Orhan girince orası biraz kapandı ama gol zaten gelmişti.Trabzonu tebrik ediyorum...

Edit: Ersan kendini biraz daha geliştirirse 2. hakan olmaz.Başkasının 2. si olamayacak kadar iyi olur...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Ts Haketti desem tepki alır mıyım ?
    Gs li arkadaşları pek bi öfkeli gördüm
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006

Maçı tam izleyemedim ama bütün golleri gördüm ve bazı pozisyonları bu maç hakkında yorum yapmayacam ama maçtan sonra olacaklar hakkında yorum yapabilirim.

Lige kötü başlayan Trabzonspor 4 büyüklerin son haftalarda puan kaybetmesi ve Beşiktaş ve Galatasaray'ı yenmesi ile düzelmeye başladı eğer Trabzon biraz daha gayret ederse bu hafta Ososuna'yı eleyebilir.

Galatasaray Beşiktaş'ı yenmesi ile moraller artmış ve Gerets'in kalacağı yönünde haberler çıkmıştı bakalım bu maçtan sonra medya nasıl yaklaşacak pazartesi günü gönderilme hatta yerine gelecek hocaların isimleri bile yazılabilir bu Galatasaray için kötü olacak hemde Liverpool maçı öncesi G.Saray bu futbolu ile Liverpool'u yenmesi çok zor bu gün izlediğim kadarıyla dikkatimi çeken olay niye maça Orhan Ak ile başlamadı belki başlasa maçın başında gelen iki gol gelmeyebilirdi. Bu arada devre arasında G.Saray bir önlibero alması şart.

Quote Originally Posted by EreN
    Nihahaha!
    Yoo aksine çok doğru demiş olursun.. Galatasaray top oynamadı..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

erencim tepki almazsın tabiki hakettiler.hemde sonuna kadar...

ersenle hakanı kıyaslamak yersiz.sadece kafayla gol atabilen pres yapmayan pek koşmayan bi adam.kafasına gelen iki topu gol yaprı.hele ikinci gol...gerçi bizimn ümit atamadı ama...

Quote Originally Posted by EreN
    Nihahaha!
    Yoo aksine çok doğru demiş olursun.. Galatasaray top oynamadı..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Yar saçların lüle lüle cimbom sana güle güle...[Trabzonspor 3-1 Galatasaray]
    Quote Originally Posted by nekop
    solda ferhat veya orhan oynarsa gökdeniz onu adeta yer marcelinhoda sabriyi cok rahat gecer bence bjk macı gibi alırız gibime geliyor...
    işte serhattan ve trabzonspordan bi futbol dersi daha bize 3-4 tane atıcak olan arkadaşlara benden hatıra olsun...

Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon

Mesaj Yetkileri