-
Ferhat çıkması iyi oldu Orhan girdi toparladı yorumlarına katılmıyorum. Maç boyunca Gökdenizle Musa o tarafı çok rahat kullandı. 3. gol olduğunda Orhan oynuyordu ama gol yine o kanattan yapılan ortayla geldi.
Gerets'e gençleri kazandırıyor denirken ben hiç katılmıyordum. Şu anda da katılmıyorum, aksine gençleri harcıyor. Sen 25. dakikada Hakan'ı çıkarsan bir sorun olmaz diğer maç Hakan onu unutur ama bir genci Ferhat'ı çıkardığın zaman onu kaybedersin, hele ki yerine giren oyuncu orayı kapatamayan ve Gökdenize istediği gibi oynamasını sağlatan biri olursa. Ferhat haftaya paf takımla da maça çıkarsa şaşırmayın. Bir Mehmet Güven vardı çok savunuluyordu şu anda nerede tekrar pafa gönderildi, geçen sene öne çıkan Aydın vardı o da bu sene hiç oynayamadı herhade paf takımıyla oynamaya devam ediyor. Sen bir oyuncuyu kadrona alıp ilk 11 olarak oynattıktan sonra bir sonraki hafta pafa gönderirsen bence onu kaybetme riskin artar.
Arda diyoruz, onun için de Ersun Yanal'a teşekkür etmeleri lazım. Eğer o vitrine çıkarmasaydı onu, o da diğer arkadaşları gibi bi hafta pafta bir hafta 11 de bir hafta tekrar pafta oynayıp gidecekti. Unuttuğum Uğur var, FB maçında 11 çıkmıştı, yanılmıyorsam onu da o maçta daha 30. dakika oyundan almıştı, şu anda kiraya gönderdi.
Bence bugünkü mağlubiyetin baş sorumlusu Gerets'tir. TS 5 oyuncuyla orta sahayı kapatırken sen orayı boş bırakıyorsun ve oyunu adeta TS'ye armağan ediyorsun. BJK maçını kazandıkları için havalanmışlar ama o maçta bence güzel oyun yoktu, orada da Tigana hediye etmişti maçı. İnamoto'nun yanına Ayhanı düşünmüş herhalde ama bir türlü öyle olmadı Ayhan hep kanada doğru kaçtı, ortasayı çok boş bıraktılar.
Ersen'e bakıyorum, attığı gollere bakıyorum, Crouch'u düşünüyorum, Gökdeniz'e bakıyorum, ortalara bakıyorum, Liverpool'u düşünüyorum, gelecek ortaları düşünüyorum ve gerçekten bu maçta GS'nin işi çok zor olacak. Bir de İliç eğer o da olmazsa hiç umut görmüyorum ama futbol bu hiç bişey belli olmaz bir sürpriz de yapabilirler orada....
Unutmuşum bir de Özgürcan oyuna girdi, biri paf maçın kadrolarını koyabilir mi merak ediyorum o maçta oynamış mı diye?
Mesaj Yetkileri