küçük takımlara serkan gedik i aldığında süper oynuyo
küçük takımlara serkan gedik i aldığında süper oynuyo
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Meksikalı Meksika liginde olması lazım Updateli oynuorsan BENFİCA'ya bak Benficaya transfer oldu.Originally Posted by agahalil
deivid de souza
valla ben bile bu kadar büyük bir performans beklemiyordum ama iyi bir antrenman programı ile adam coştu şu an iki forvetten biri kesin deivid diğeri ise kezman ve tuncay değişimli oynatıyorum adam banko oldu
kesinlikle makinwa ve fred
param varsa vincenzo l**uinta(udineseli) yoksa vitti ve ernesto farias
torres-van persie persie hazırlıo we torres atıyo
ayrıca stephen ayodele makinwa gercekten süper bı oyuncu genc we gelecek waadedıo gercı zaten profıl cok ii
persie - uğur yıldırım herkese tttavsiye veya
persie - ümit karan
bence gol makinası Fernando Torres
Marcelo Zalayeta
thierry henry+carlos tevez=en az 100 gol
bende halil altintop super oniyor.
pazzini,huntelaar,fatih tekke,kerlon,anelka,fred. ben pazzini huntelaar ikilisini kullanıyorum ve dehşet oynuyorlar ama diğer hepsine de kefilim
alexandr kerzhakov'dan asla vazgeçmem.yok böyle bir golcü.hersene en az 60 gol.
bence ernesto farias adam banyak oynuyo hiç beklenmedik anda şut çekiyo kimse topa dokunamıyo vazgeçilmezim...
iyibir anteraman programı yaparsan herkez iyi oynuyor ben adanademirspor 2.sezonumdayım ligde 1.yim kadir yılmaz diye bir oyuncu var değeri oyunun başında 6.bin dolardı 4.2 milyon dolara fener e sattım...adam bir sezonda toplam 44 gol atmışdı.bide gökhan ünal-ernesto farias ı beraber bir oynatın bir sezonda en azından 100 gol garantilerim ama iyi bir anteraman programı olmak zorunda...
genelde yabancı oyuncuları yazılmış birazda TÜRK oyuncuları yazalım arkadaşlar...
fm 2006 nın en büyük gol makinesi JAVİER ERNESTO CHEVANTON dur.aksini idda eden varsa alsın denesin.
fred tek kelime süper
benim gol makinelerim eto ve ibrahimovic
Para durumum iyise torres yada zlatan eğer fazla param yoksa liedson,deivid,rui lopez yada sandor torghelle...
İlhan Parlak.
luca toniden başkasını tanımam ilk sezonunda 43 golle gol kralı oldu Türkiyede
fernando genro _ sevilla ile sadece la liga'da 41 gol attı
Ibrahimovic-Robinho deneyin görün
bence hakan sukur
kezman adam azmış her maçta 2 den aşağıya gol atmıyor
Tallisson Da Costa
Ibrahimovic & Fred ile gol rekorları kırarsiniz.
gökhan ünal...eğer türk takımındaysanız...bende ilk sezonda kayseride 28 gol attı...
Thiago Ribeiro & Gonzalo Higuain dehşet ikili![]()
vucinic fred ve nihat yeter