Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 157 sonuç

Konu: Kayıtlı oyun temizleyici program(Save Game Cleaner)

Gitti oyundaki 3 senem.
    Kayıtlı oyun temizleme programını yükledim ve 3 sezon oynadığım oyunda uyguladım.
    Ama sürpriz artık o oyun açılmıyordu. Gitti transferler yardımcı hocalar, antrenörler, gözlemciler doktorlar, kupalar rekorlar.

Bu derten kurtulmanın yolu var mı?
    Yavaş oynayayım ama oynayayım.
    Oyunumu istiyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Oyunun, ''Save Game Cleaner'' dan dolayı gitmemiştir. Ve artık giden oyunun geriye gelme olasılığı maalesef yok

çalışman ve aktarım için teşekkür ama benim bir problemim var internete bağlandığım yerde websense kısıtlaması rapidshare i açamaya izin vermiyor mümkünse türksportal sunucularından paylaşabilirmisin varsa yerini söylesen de olur teşekkür

Nesil
    2006
    Yer
    NEVŞEHİR

abicim bi allahın kuluda hata verdi diyenlere yardım etsin ya bende de kayıtlı oyun yüklenemiyor eddi nasıl iş bu sağolun dosyayı verdiniz ama bide sorumlarına çözüm bulmayı deneseniz iyi olmazmı bu kadfar kişinin oyunu emekleri gitti mağdur oldu ya bu çözüm bulun soruna

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

bence süper birşey eyw. kardeşler

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

Quote Originally Posted by bozkurt50
    abicim bi allahın kuluda hata verdi diyenlere yardım etsin ya bende de kayıtlı oyun yüklenemiyor eddi nasıl iş bu sağolun dosyayı verdiniz ama bide sorumlarına çözüm bulmayı deneseniz iyi olmazmı bu kadfar kişinin oyunu emekleri gitti mağdur oldu ya bu çözüm bulun soruna
    haklısın arkadaşım yaa birisi yardım etsin mesajlar ya övgü ya yardım için ama hiç yardım eden yoooooooook

Nesil
    2006
    Yer
    NEVŞEHİR

Quote Originally Posted by VahdeTrabzon
    haklısın arkadaşım yaa birisi yardım etsin mesajlar ya övgü ya yardım için ama hiç yardım eden yoooooooook
    arkadaşım kimseden ses çıkmıyo ya walla ayıp

8. Default

ayrıca programda virus var filan diyen olursa programda virus yok tarattım

http://img245.imageshack.us/img245/2140/virusxc9.jpg

ayrıca resimdeki verdiğim siteden virus taratabilirsiniz

ben bi türlü beceremedim nasıl oluyor bu siteden taratmak söylebilirmisiniz submit bi türlü kalmıyor hep sönük yorumunuzu bekliyorum

Nesil
    2005
    Yer
    izmir

bnm sadece %3 ü gitti..neden acaba??
    futbol ve fm muhabbeti yapmak isteyen herkesi msne beklerim... [email protected]

Kettering Town la olan oyunumda 5.sezonun yarısındayım ve bu programla oyun 75-80mb civarina indi baya kullanisli bir program =) hepinize öneririm...

Nesil
    2006
    Yer
    Kâinat:/Dünya/Türkiye/İst

KEttering le ne başarısı elde ettin anlatsana...BEn bir yerden hatırlıyorum bu ketteringi ama sende fahri belediye başkanı msın yoksa ketteringin?

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

bakalım bi deniycem

Nesil
    2006
    Yer
    Island

çok saol çok yararlı bi çalışma

Çok Teşekkürler

benim oyunun bozdu valla 2010 daydım

Edit: Kullandığınız kelimelere dikkat ediniz...

17. Default insallah

iyi bi olaydır oyunlarımızın basını yemez insallah yesede yedegini de yiyemez ya
    neyse ben indirdim ve bu aksam ddeniyecegim umarım oluymlu sonuç alırım

Quote Originally Posted by barkinto
    iyi bi olaydır oyunlarımızın basını yemez insallah yesede yedegini de yiyemez ya
    neyse ben indirdim ve bu aksam ddeniyecegim umarım oluymlu sonuç alırım
    Dun aksam bilgisayara programı kurdum gercekten dedikleri gibi kucuk bir program anlatılan sekilde kayıtlı dosyama uyguladım. MAALESEF CALISMADI
    yeni cıkan dosyayla oyunuma kaldıgım yerden baslamak istedim ancak hata verdi KESİNLİKLE KULLANMAMANIZI dilerim. HELE yedeklemeden asla.....

ya benim save dosyalarım 450 mb falan oluyor artık halbuki önceden 40 mb falandı bu programı hiç denemedim kullansam kaça kadar düşrebilir boyutunu? birde save dosyası hiç 450 mb civarı olan varmı yoksa sorun bendemi? bu arada 5. sezondayım 3. sezondan beri böyle yani 450 mb civarı..

19. Lightbulb

Quote Originally Posted by oguz-600
    ya benim save dosyalarım 450 mb falan oluyor artık halbuki önceden 40 mb falandı bu programı hiç denemedim kullansam kaça kadar düşrebilir boyutunu? birde save dosyası hiç 450 mb civarı olan varmı yoksa sorun bendemi? bu arada 5. sezondayım 3. sezondan beri böyle yani 450 mb civarı..

DUN DENEDİM
    ÇALIŞMADI
    PROGRAM!
    450 mb olmamsı için sebep yok sende eger 5-7 lig acıkca ve bilgileri oyunun en basında geniş secmişsen tabiki olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Mesajları da okuduysanız zaten faydasını gören de zararını gören de var. Yine mesajlarda da belirtilmiş yedeğini alın yapmadan önce 10 saniyeni bile sürmüyor kopyala demek. Eğer oyunu bozmazsa çok faydalı kesinlikle tavsiye ederim, yedeğini almayı unutmayın tabi...

Bu arada barkinto mesajlarını daha normal boyutlarda yazarsan sevinirim...
    "YÜCE ATATÜRK"

21. Default

Quote Originally Posted by sekopej
    Mesajları da okuduysanız zaten faydasını gören de zararını gören de var. Yine mesajlarda da belirtilmiş yedeğini alın yapmadan önce 10 saniyeni bile sürmüyor kopyala demek. Eğer oyunu bozmazsa çok faydalı kesinlikle tavsiye ederim, yedeğini almayı unutmayın tabi...

Bu arada barkinto mesajlarını daha normal boyutlarda yazarsan sevinirim...
    uyarı için saol ancak mesajı buyuk yazma nedenim arkadasları uyarmak zira bende ise yaramadı ve kimsedede yarıyacagını dusunmememdendir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by barkinto
    uyarı için saol ancak mesajı buyuk yazma nedenim arkadasları uyarmak zira bende ise yaramadı ve kimsedede yarıyacagını dusunmememdendir.
    Okumadın herhalde yaradığını söyleyen de birçok kişi var. Ben zaten kullanmıyorum, bilgisayarım iyi ama kullanmanızı tavsiye ediyorum yedeğini alarak, çok yavaş oynamaktansa denemekte fayda vardır....
    "YÜCE ATATÜRK"

23. Default

Quote Originally Posted by sekopej
    Okumadın herhalde yaradığını söyleyen de birçok kişi var. Ben zaten kullanmıyorum, bilgisayarım iyi ama kullanmanızı tavsiye ediyorum yedeğini alarak, çok yavaş oynamaktansa denemekte fayda vardır....
    sende benim yazdıklarımı okumadın sanırım bende de calısmadı. yani burda sadece insanları bilgilendirmeye calıstım. baska bir olay yok. isteyen denemekte ozgur ama bende calısmadı.

ben denedim bozulmadı ama pekte küçültmedi 420mb dı 400 mb yaptı ve sadece türkiye ligi açık.. detayları yüksek yapmıştım acaba ondanmı?.. yinede herkese teşekkürler..

25. Default

Quote Originally Posted by batuhan1907
    Peki hangi gereksiz bilgileri atıyor?
    bi de kime göre gereksiz bilgiler mesela benim bazı detaylar hoşuma gidiyor onları silmesin.

Çok sağol kardeş.

teşekkürler süper bişi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yasark
    bi de kime göre gereksiz bilgiler mesela benim bazı detaylar hoşuma gidiyor onları silmesin.
    Senin hangilerini silsin ya da silmesin diye işlemiyor bu program.. Belirli şeyleri siliyor. Özellikle geçmiş maç verileri.

save gitti geçmiş olsun

ellerinize sağlık. yeni görüyorum gerçekten çok işime yarayacak. sağolun

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri