Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 40 arası toplam 40 sonuç

Konu: 4-4-2 Dick

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

dostum adam ilgisi olmayan konuda bana ö.m atiıo ve kullandigi kelimeler de tamamen kiskirtici ama ben onun gibi ona buna sikayet etmiorum kimseyi arkadasla daha onceden mevzumuz oldugu icin de onun bunu kasitli yaptigin biliorum yani anliyacagin o kadar da agir deil

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

ok kardeş sen bilirsin genede

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/kartal/yakacık

beyler bu ne gerginlik ya lütfen...

Quote Originally Posted by dick
    Açıkçası çok fazla iddaalı değilim taktik konusunda.Ama takımın durumum baya iyi olduğu için paylaşmak istedim.

Aslında taktikten çok Van Persie'nin üstün performansı da etkilidir desem yalan olmazŞiddetle tavsiye ederim.

Taktikte bence en önemli unsur kanatlarınız defansif özelliklerinin iyi olması.Sağ açığımda oynayan messi de bu özellik fazla yüksek değil o yüzden üst düzey maçlarda uğur uçarı sağ beke alıp sağ açık hamiti oynatıyorum.Soldaki bilal kısa ise kaptandır aşmıştır her özelliği çok iyidirOnu da şiddetle tavsiye ederim.

Görüldüğü gibi bol gol atıyorum bu taktikle.Az yiyorum desem yalan olurKorner taktiği yoktur olsa kaç olur siz düşünün

Özgürcan çok iyi bir örnek değil aslında.Orada Samaras gibi boyu selvi kafa zıplama 20 olan bir oyuncunuz olursa taktik daha çok işe yarar.Özgürcan boydan kaybetmesine rağmen her sezon rahat 30-40 gol atar.Ama daha önemlisi asistleridir.

Resimde de gözüktüğü gibi özgürcan attığı golün yarısından fazla asist yapmış.Geçen yıl toplamda 25 asist yaptı takımın en çok asist yapan oyuncusu oldu.Avrupada coştu coşturdu ligde 12 asistte kaldığına bakmayın.Taktikte atak oyuncusu kullanıyorum ve kafaya açtırıyorum ortaları attığının yarısı kadar da asist yapıyor kapalı defansları açıyor özgürcan.

Kalecinin de iyi olması lazım pozisyon verirsiniz bu taktikle bol bolPolat keser işimi görüyor şahsen.Yorumlarınızı bekliyorum.Aşağıdan taktiğe ulaşabilirsiniz.

http://www.filelodge.com/files/hdd5/...%202011%29.tac
    edit yapıpta ss koymanıda anlamiş deilim yani sen bana bu kadrpyu wer gol ortalamasını 5 yapiim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by batuFB90
    edit yapıpta ss koymanıda anlamiş deilim yani sen bana bu kadrpyu wer gol ortalamasını 5 yapiim
    hayde bismillaaaahhh.Ya kardeşim adam edit değil diyo hala edit diyosunuz.Kanıtlarınıda koymuş ortaya.Yukardaki mesajları biraz oku bence.

nasıl zevt alıyosan öle yap

Nesil
    2006

Tövbe tövbe illa sövdürtcekseniz şu mübarek ayda.

Bende hata kardeşim.Böyle adamlar olduğu sürece bırakın paylaşımı foruma mesaj bile atmamak lazım.
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/kartal/yakacık

walla ya adam bi taktik yapmış yorum yapmak zorunda deilsin bilmiosan..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by dick
    Tövbe tövbe illa sövdürtcekseniz şu mübarek ayda.

Bende hata kardeşim.Böyle adamlar olduğu sürece bırakın paylaşımı foruma mesaj bile atmamak lazım.
    haklısın... camur atmak bizim toplumumuza has bir özellik
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Quote Originally Posted by y_layta
    nasıl zevt alıyosan öle yap
    vallahi pes yaa

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri