-
16.Haziran.2005, 13:57
Klasik bir Galatasaray Transferi==>Ribery!!!
Franck Ribery transferinden,ben ve benim gibi birçok Galatasaray'lının da,futbolcunun oynadığı futbol,yaşı ve gelecek vaad etmesi yönünden
çok sevindiğini Galatasaray'ın yabancı transferinde böyle bir plan izlemesini istediğini düşünüyorum.Hah işte bu bizim aradığımız tam ihtiyacımıza
göre bi adam dedik kiiiiiii!!!!!
Yukarısa da dediğim gibi bu yabancı transferinin de Klasik bir yabancı oyuncu transferi(Galatasaray için bu tabir diğer takımlar maşallah takır tukur)
olduğu ortaya çıktı dün medya kuruluşlarında da söylendiği gibi Ribery Marsilya klubüne 4 yıllık imza attı.Bugün Galatasaray yönetim kurulundan
M.Helvacı her ne kadar Ribery'yi elimizde tutacağız eğer olmazsa 10 milyon euro bonservis bedelini alacağız gibi sözler etmesine rağmen
ben bu konuda yine Galatasaray'ın görüşmelerden üzgün ayrılacağını düşünüyorum.
Evet işte yine maddi durum nedeniyle bir transferi daha elimize yüzümüze bulaştırdık...Aynı Felipe'de olduğu gibi.
Ben umarım Ribery Marsilya klübüne gider bizde 10milyon euro alırız diyorum.Çünkü Ribery Galatasaray'ı bir basamak olarak kullanacağını
transfer gerçekleştiği zamanda söylemişti!Bu 10 milyon euro yu da bana göre GENÇ türk oyuncuların transferinde kullanmalı Galatasaray!
Örneğin Altıntop kardeşler.Üstelik üstüne para bile kalır(?)...
Mesaj Yetkileri