1 ile 30 arası toplam 157 sonuç

Konu: Kayıtlı oyun temizleyici program(Save Game Cleaner)

Hybrid View

1. Default

Quote Originally Posted by sekopej
    Mesajları da okuduysanız zaten faydasını gören de zararını gören de var. Yine mesajlarda da belirtilmiş yedeğini alın yapmadan önce 10 saniyeni bile sürmüyor kopyala demek. Eğer oyunu bozmazsa çok faydalı kesinlikle tavsiye ederim, yedeğini almayı unutmayın tabi...

Bu arada barkinto mesajlarını daha normal boyutlarda yazarsan sevinirim...
    uyarı için saol ancak mesajı buyuk yazma nedenim arkadasları uyarmak zira bende ise yaramadı ve kimsedede yarıyacagını dusunmememdendir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by barkinto
    uyarı için saol ancak mesajı buyuk yazma nedenim arkadasları uyarmak zira bende ise yaramadı ve kimsedede yarıyacagını dusunmememdendir.
    Okumadın herhalde yaradığını söyleyen de birçok kişi var. Ben zaten kullanmıyorum, bilgisayarım iyi ama kullanmanızı tavsiye ediyorum yedeğini alarak, çok yavaş oynamaktansa denemekte fayda vardır....
    "YÜCE ATATÜRK"

3. Default

Quote Originally Posted by sekopej
    Okumadın herhalde yaradığını söyleyen de birçok kişi var. Ben zaten kullanmıyorum, bilgisayarım iyi ama kullanmanızı tavsiye ediyorum yedeğini alarak, çok yavaş oynamaktansa denemekte fayda vardır....
    sende benim yazdıklarımı okumadın sanırım bende de calısmadı. yani burda sadece insanları bilgilendirmeye calıstım. baska bir olay yok. isteyen denemekte ozgur ama bende calısmadı.

Mesaj Yetkileri