Sayfalar önce fark diyen arkadaşlar lütfen bugün konuşmasın. Bugün gerçek GALATASARAYLILAR konuşsun. Takımına inanmayan, gönülden destek vermeyen taraftarı şimdi burada hayatta çekemem!!

Avrupa dedim, Galatasaray dedim, Galatasaray ruhu dedim.. Spor yazarları dahil sitenin büyük kısmı fark olur dedi, Liverpool avatarı koyan arkadaşımız oldu sustum.. Ama bugün konuşma zamanımız..

Hasan Şaş, Ümit Karan, Arda Turan, Song, Tomas, Mondragon, Orhan Ak, Sabri, Ayhan ve Hakan Şükür yıllardan sonra beni yeniden umutlandıran, yeniden Avrupa heyecanını veren bu takıma, Gerets'e, yönetime binlerce teşekkür ediyorum. Bugün yaşadığımı ben şampiyonluk gecesi için yaşamadım..

Şunu unutmayın ki bu işler parayla olmaz. Ruh, takım ruhu diye bir şey var. Bugün bunu başarabilecek bir takım varsa o da Galatasaraydır.. Galatasaray ruhuna inanmayan (başta tüm spor yazarları) hepsini buradan kınıyorum.. Gerçek Galatasaray'ı daha kimse görmedi.. Allah çok büyük elbet bunlar Olimpiyat stadına gelecek onları orada bir laf vardır aynen onun gibi sahaya gömeceğiz..

Allahıma binlerce teşekkür ediyorum, kış kışlarıma (burak bilir benim el haraketim) herşeye, herkese teşekkür ediyorum..