ben pazar günleri tutmuyorum oruç . bunu cumartesiye alıcaz herhalde.Bende bileti yarın alıyorum arkadaşlar.Eski açık Sarı diyecek![]()
ben pazar günleri tutmuyorum oruç . bunu cumartesiye alıcaz herhalde.Bende bileti yarın alıyorum arkadaşlar.Eski açık Sarı diyecek![]()
ben oruçlu olcam cumartesi artık stada açarım ben
Eski Açığa alın, orucu hallederiz.. Ben 3-4 arkadaş daha ayarlamaya çalışyıorum
Benim 2 arkadaşım geliyor, onların yanında bir grup daha gelebilir![]()
bende hafta sonu dönüyorum istanbula maça gelicem mutlaka ama burdan bilet bulamıyorum banada birisi bilet alırsa istanbulda ben parasını veriyim böyle kıyakçı bi arkadaş arıyorumbana özelden mesaj atın arkadaşlar
![]()
Abi önceden söylesene yaw ben arkadaşlar içinde 2 tane bilet aldım.. Almışken sanada alırdım.. Neyse dur Taşkın'a mesaj atim alabilirse senin içinde alsın..Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
Bende 3 tane bilet var şuan.. 2'si arkadaşlar için..
Sefa, Emre, Taşkın ve Görkem ile 7 kişi oluyoruz..
Bu maça Cihan ve Yücel'ide bekliyoruz
yücel de geliyo=)bak gaz oldu he şimdi...toplıabildiğim kadar arkadaşımı da yopliip gelsem...5 kişi ile 1 kişi arasında getirme ihtimalim sözkonusu=)
görkemcim eğer biletleri almaya ben gidersem sana da alırım...
mesajım geldimi sana eray.Ben bileti aldım kendime ama görkeme alamadım. şimdi işten çıkıp gidemem vallaha istiklale.çok yoğun işler. Kusura bakma be görkem. Ama maç gününe bilet kalabilir die düşünüyorum.yada mass plazada vardır bak oraya bi görkem
kapalıya gelen varmı ?
Yok burası Eski AçıkOriginally Posted by ultraslanerdem
Taşkın geldi mesajın abi ama dışardaydım o sıra..Yücel getir abi getirebildiğin kadar
Görkem merak etme bugün biletleri almaya gittiğimde cevahir biletix önü bomboştu adam beni gördüğüne çok sevindi hatta
Benle beraber 3 veya 4 kişiyiz, Sefa, Taşkın, Emre, Yücel, Görkem ve Yücel'in Max 3 arkadaşı olursa,,,
10-13 kişi oluyoruz
Beyler fotoğraf için benim arkadaşım fotocu olacka maç günüBol bol herkesin beraber teke teke çift resimler çekecek
![]()
şimdi işten geldim bilet alamadım şimdi gitsim yetişemem ne yapcan ben ????
Yarın alırsın.. Merak etme Konya maçı hemen bitmez biletler.. Hatta maç günü bile kalırOriginally Posted by emre1905
A BLOK
B BLOK
C BLOK
D BLOK
E BLOK şmdi baktımda biletler hepsi duruyor o zamn ben maç günü biletimi alrım çünkü vaktim olmuyor şimdi almaya
Beyler eğer yer kalırsa herkes C BLOĞA alsınOriginally Posted by emre1905
Yer sorunu olmuyor ama olsun yinede alalaım
![]()
şimdi eray bana bilet aldınmı kardeşim sen?bana telefon numaranı özelden yolla ben arada nete girmeye çalışıyorum bakarım ararım seni...inşallah yarın 22,30 da istanbuldayım![]()
abi ben biletleri aldığımda eve geldim ve mesajını yeni gördüm.. eğer söyleseydin alacaktım abi biletini.. eve geldiğimde gördüm mesajı taşkına mesaj attım ama o da almıştı.. şimdi yücelle konuştuk işte eğer o alırsa seninkinide o alacak.. eğer alamazsak bi çare bulacaz.. olmadı ben gidip alacam yeniden.. eski açık bitmez heralde..Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
yücel ile konuştum malesef onunda sorunu çıktı.. beyler görkem kesin gelecek bende para olsa alacam ama arkadaşlara hep bilet aldım para bitti.. emre veya sefa görkemede bilet alabilirseniz çok iyi olur.. stadda parayı verir..
arkadaşlar kötü haber.Biletim dün akşamki yağmurda paramparça oldu.Bugün dükkandan çıkıp bilet alamamÇünkü tek başımayım.Bilet ayarlayabilirseniz gelebilirim.Olmazsa stadada zaten erken gelemem.işten saat 6 da çıkıcam yarın.Yani bana bilet kalmaz.Biri alabilirse stadda veririm parasını
Arkadaşlar Emre ile konuştuk az önce kendisi için almaya giderken Görkem ve Taşkının biletleride alıyor.. Haberiniz olsun
şuanda biletler elimde Görkem ve Taşkınınada bilet aldım
Sağolasın Emre.. Bu durumda kesin gelenler,
Eray, Emre, Görkem, Taşkın, Eray'ın 2 arkadaşı,
6 kişi olduk.. Sefa'da aldıysa 7, benim bir arkadaşım daha gelirse 8
wayy kadro baya genişş aslında
Bu arada kendi kendime amaç yazdım,
Turksportallı Aslanların amacı, evinde maç seyreden aslanları, biz nebze olsun ayağa kaldırıp stada getirmektir.
Kadro iyi gibi ama ben daha çok bekliyordum.. Buna Yücel ve arkadaşları katılsa 10-12 kişi olurduk.. Ama yine hiç yoktan iyidir
güzel bi amaçç.ama bazı insanlarda varkı maça geliyo ama çekirdek yiyolarOriginally Posted by ermoon
![]()
ermoon kardes iyi destek verin bu macı alalım
Valla biz elimizden geldiğince, sesimiz kısılana kadar destek veriyoruz ama biz daha çok sizlerden destek istiyoruz. Olimpiyata 7 kişi gittik, ASY 8 kişi gidiyoruz.. Daha çok seyirci, daha çok Turksportallı istiyoruz..![]()
Çoğalmışsınız Eray abiBende büyüyünce gelcem
![]()
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
küçükte sayılmazsın bak bana maça gidecekler içinde en küçük benimOriginally Posted by LaKe
taşkın ve görkem neerelerdesiniz size bilet aldım artık yarın görüşürüz ben size şmidi abimi demem lazım?*
taşkın ve görkem neerelerdesiniz size bilet aldım artık yarın görüşürüz ben size şmidi abimi demem lazım?*
benim nasıl bir taraftar olduğumu bordo maçına gelenler bir nebze olsun anlamışlardır.Saha 2 km ilerdeydi tribünlere ama deli gibi bağırdım.Eski açıkta öyle ama naapalımHep destek tam destek . İnşallah alacaz maçı
eski açık yine yakın ben pek bağiramam şimdiden söyliyimOriginally Posted by TaşkınMahmut
Taşkın sağolsun hepimizin yerine bağrır.. Adamda bi ses var susturamıyoruz
Büyümeyi bekleme boşver ya.. Gel gerçekten çok zevkli olacak.. Bilet var eğer bulabilirsen gel derim benOriginally Posted by LaKe
Bu arada Sefa'dan ses yok.. Gelecem dedi ama.. Haberleşmek lazım.. Ben yarın forumda olmayacam.. Neyse bakalım..
sefayla konuştum yarın malesef çalışcakmış izin alırsa gelcek tel. no verdim arıcak beni