Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 100 sonuç

Konu: Turksportallı Aslanlar ● Galatasaray - Konyaspor

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

ben pazar günleri tutmuyorum oruç . bunu cumartesiye alıcaz herhalde.Bende bileti yarın alıyorum arkadaşlar.Eski açık Sarı diyecek

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

ben oruçlu olcam cumartesi artık stada açarım ben

Eski Açığa alın, orucu hallederiz.. Ben 3-4 arkadaş daha ayarlamaya çalışyıorum

Benim 2 arkadaşım geliyor, onların yanında bir grup daha gelebilir

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

bende hafta sonu dönüyorum istanbula maça gelicem mutlaka ama burdan bilet bulamıyorum banada birisi bilet alırsa istanbulda ben parasını veriyim böyle kıyakçı bi arkadaş arıyorum bana özelden mesaj atın arkadaşlar

Quote Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
    bende hafta sonu dönüyorum istanbula maça gelicem mutlaka ama burdan bilet bulamıyorum banada birisi bilet alırsa istanbulda ben parasını veriyim böyle kıyakçı bi arkadaş arıyorum bana özelden mesaj atın arkadaşlar
    Abi önceden söylesene yaw ben arkadaşlar içinde 2 tane bilet aldım.. Almışken sanada alırdım.. Neyse dur Taşkın'a mesaj atim alabilirse senin içinde alsın..

Bende 3 tane bilet var şuan.. 2'si arkadaşlar için..
    Sefa, Emre, Taşkın ve Görkem ile 7 kişi oluyoruz..
    Bu maça Cihan ve Yücel'ide bekliyoruz

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

yücel de geliyo=)bak gaz oldu he şimdi...toplıabildiğim kadar arkadaşımı da yopliip gelsem...5 kişi ile 1 kişi arasında getirme ihtimalim sözkonusu=)

görkemcim eğer biletleri almaya ben gidersem sana da alırım...

Nesil
    2005
    Yer

mesajım geldimi sana eray.Ben bileti aldım kendime ama görkeme alamadım. şimdi işten çıkıp gidemem vallaha istiklale.çok yoğun işler. Kusura bakma be görkem. Ama maç gününe bilet kalabilir die düşünüyorum.yada mass plazada vardır bak oraya bi görkem

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

kapalıya gelen varmı ?

Quote Originally Posted by ultraslanerdem
    kapalıya gelen varmı ?
    Yok burası Eski Açık

Taşkın geldi mesajın abi ama dışardaydım o sıra.. Yücel getir abi getirebildiğin kadar Görkem merak etme bugün biletleri almaya gittiğimde cevahir biletix önü bomboştu adam beni gördüğüne çok sevindi hatta

Benle beraber 3 veya 4 kişiyiz, Sefa, Taşkın, Emre, Yücel, Görkem ve Yücel'in Max 3 arkadaşı olursa,,,

10-13 kişi oluyoruz

Beyler fotoğraf için benim arkadaşım fotocu olacka maç günü Bol bol herkesin beraber teke teke çift resimler çekecek

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

şimdi işten geldim bilet alamadım şimdi gitsim yetişemem ne yapcan ben ????

Quote Originally Posted by emre1905
    şimdi işten geldim bilet alamadım şimdi gitsim yetişemem ne yapcan ben ????
    Yarın alırsın.. Merak etme Konya maçı hemen bitmez biletler.. Hatta maç günü bile kalır

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

A BLOK
    B BLOK
    C BLOK
    D BLOK
    E BLOK şmdi baktımda biletler hepsi duruyor o zamn ben maç günü biletimi alrım çünkü vaktim olmuyor şimdi almaya

Quote Originally Posted by emre1905
    A BLOK
    B BLOK
    C BLOK
    D BLOK
    E BLOK şmdi baktımda biletler hepsi duruyor o zamn ben maç günü biletimi alrım çünkü vaktim olmuyor şimdi almaya
    Beyler eğer yer kalırsa herkes C BLOĞA alsın Yer sorunu olmuyor ama olsun yinede alalaım

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

şimdi eray bana bilet aldınmı kardeşim sen?bana telefon numaranı özelden yolla ben arada nete girmeye çalışıyorum bakarım ararım seni...inşallah yarın 22,30 da istanbuldayım

Quote Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
    şimdi eray bana bilet aldınmı kardeşim sen?bana telefon numaranı özelden yolla ben arada nete girmeye çalışıyorum bakarım ararım seni...inşallah yarın 22,30 da istanbuldayım
    abi ben biletleri aldığımda eve geldim ve mesajını yeni gördüm.. eğer söyleseydin alacaktım abi biletini.. eve geldiğimde gördüm mesajı taşkına mesaj attım ama o da almıştı.. şimdi yücelle konuştuk işte eğer o alırsa seninkinide o alacak.. eğer alamazsak bi çare bulacaz.. olmadı ben gidip alacam yeniden.. eski açık bitmez heralde..

yücel ile konuştum malesef onunda sorunu çıktı.. beyler görkem kesin gelecek bende para olsa alacam ama arkadaşlara hep bilet aldım para bitti.. emre veya sefa görkemede bilet alabilirseniz çok iyi olur.. stadda parayı verir..

Nesil
    2005
    Yer

arkadaşlar kötü haber.Biletim dün akşamki yağmurda paramparça oldu.Bugün dükkandan çıkıp bilet alamam Çünkü tek başımayım.Bilet ayarlayabilirseniz gelebilirim.Olmazsa stadada zaten erken gelemem.işten saat 6 da çıkıcam yarın.Yani bana bilet kalmaz.Biri alabilirse stadda veririm parasını

Arkadaşlar Emre ile konuştuk az önce kendisi için almaya giderken Görkem ve Taşkının biletleride alıyor.. Haberiniz olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

şuanda biletler elimde Görkem ve Taşkınınada bilet aldım

Sağolasın Emre.. Bu durumda kesin gelenler,

Eray, Emre, Görkem, Taşkın, Eray'ın 2 arkadaşı,

6 kişi olduk.. Sefa'da aldıysa 7, benim bir arkadaşım daha gelirse 8

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

wayy kadro baya genişş aslında

Bu arada kendi kendime amaç yazdım,

Turksportallı Aslanların amacı, evinde maç seyreden aslanları, biz nebze olsun ayağa kaldırıp stada getirmektir.

Kadro iyi gibi ama ben daha çok bekliyordum.. Buna Yücel ve arkadaşları katılsa 10-12 kişi olurduk.. Ama yine hiç yoktan iyidir

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ermoon
    Bu arada kendi kendime amaç yazdım,

Turksportallı Aslanların amacı, evinde maç seyreden aslanları, biz nebze olsun ayağa kaldırıp stada getirmektir.
    güzel bi amaçç.ama bazı insanlarda varkı maça geliyo ama çekirdek yiyolar

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

ermoon kardes iyi destek verin bu macı alalım

Valla biz elimizden geldiğince, sesimiz kısılana kadar destek veriyoruz ama biz daha çok sizlerden destek istiyoruz. Olimpiyata 7 kişi gittik, ASY 8 kişi gidiyoruz.. Daha çok seyirci, daha çok Turksportallı istiyoruz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çoğalmışsınız Eray abi Bende büyüyünce gelcem
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by LaKe
    küçükte sayılmazsın bak bana maça gidecekler içinde en küçük benim

taşkın ve görkem neerelerdesiniz size bilet aldım artık yarın görüşürüz ben size şmidi abimi demem lazım ?*

taşkın ve görkem neerelerdesiniz size bilet aldım artık yarın görüşürüz ben size şmidi abimi demem lazım ?*

Nesil
    2005
    Yer

benim nasıl bir taraftar olduğumu bordo maçına gelenler bir nebze olsun anlamışlardır.Saha 2 km ilerdeydi tribünlere ama deli gibi bağırdım.Eski açıkta öyle ama naapalım Hep destek tam destek . İnşallah alacaz maçı

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by TaşkınMahmut
    benim nasıl bir taraftar olduğumu bordo maçına gelenler bir nebze olsun anlamışlardır.Saha 2 km ilerdeydi tribünlere ama deli gibi bağırdım.Eski açıkta öyle ama naapalım Hep destek tam destek . İnşallah alacaz maçı
    eski açık yine yakın ben pek bağiramam şimdiden söyliyim

Taşkın sağolsun hepimizin yerine bağrır.. Adamda bi ses var susturamıyoruz

Quote Originally Posted by LaKe
    Büyümeyi bekleme boşver ya.. Gel gerçekten çok zevkli olacak.. Bilet var eğer bulabilirsen gel derim ben

Bu arada Sefa'dan ses yok.. Gelecem dedi ama.. Haberleşmek lazım.. Ben yarın forumda olmayacam.. Neyse bakalım..

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

sefayla konuştum yarın malesef çalışcakmış izin alırsa gelcek tel. no verdim arıcak beni

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri