Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 170 sonuç

Konu: 06/07 CL 2. Grup Maçı | Liverpool - Galatasaray

yorum yapmak gerekirse galatasary özellikle ikinci yarıda çok iyi oynadı maç kalitesi açısından iyi bir maçtı.şampiyonlar ligine yakışan zevkli bir maçtı özellikle bu sezon türkiye liginde top oynamayan galatasaray ın eski günlerini hatırlattığı maçtır.
    futbolculara gelince mondragon hatalı bir gol yemedi bence ayrıca ilk yarıda bi kaç tane önemli top çıkarttı,şans da biraz yanındaydı ilk yarıdaki gerrard ın şutu veya 2.yarıda kuyt un direkten dönen topu gol olsaydı maç böyle olmayabilirdi.
    defansta ilk yarıda orhan ak ve cihan berbat oynadı pennant ın orhan ı nasıl madara ettiğini hepimiz gördük.song da crouch u tutamadı ama ikinci yarıda gol dışında pozisyon vermedi liverpool a
    orta sahada bence çok iyi paslaştık ama carrusca yı anlayamadım yani onun yerine bir forvet alınabilirdi zaten dakika 85 olmuştu.ilk yarıda kötü oynayan ayhan 2.yarıda çok mücadele etti arda zaten iyiydi çok güzel adam eksiltti m.topal da fena değildi zaten 2.yarı değişti ilic de 2. yarıda defansif oynadı galiba herkesin inamoto dan beklediği de böyle bir oyun.hasan şaş da iyi paslaştı.sabri hayatının ortalarını açtı ayrıca direkten dönen bir frikiği vardı
    forvette hakan şükür hiç bir topu tutamadı çok top kaçırdı ama çok istekliydi hele o son dakikadaki golü atsaydı harika olurdu ümit karan oyuna girer girmez kendini gösterdi güzel iki gol attı onun dışındaki hava toplarında da etkiliydi
    gerets e gelince bence cihan dışında güzel bir kadro sürdü sahaya ilk yarının sonundaki 2 değişiklik de bir kumardı her ne kadar onlardan sonra 3.golü yese de bence doğru yaptı sonuçta da galatasaray 2. yarıda harika top oynadı.galiba yorumcuların baskılarına cevap vermek için carrusca yı sürdü galiba ama tam olarak izleyemedik hala kendisini
    hakem oyuna etki etmedi ama sanki biraz daha liverpool yanlısıydı
    taraftarlar da çok güzeldi sanki türkiye de gibi liverpool atak yapınca ıslıklamaya başladılar.liverpool taraftarların endişeleri de görülmeye değerdi
    sonuçta galatasaray yenilse de çok mücadeleci ve iyi oynadı çok güzel maç izledik bundan iyisi galiba defansa yatıp maçı berabere bitirmek olcaktı keşke puan alsaydık ama olmadı.bu futbol galatasaray ın ileriki maçları için umut verdi

Nasıl Canlandık Diye Soracak Olursanız ?
    Hasan Şaş Girdi > 3 - 4 Kişiyi Çalımladı Arda'ya Verdi Pası Olmadı !
    Oradan Sonra Takım Canlandı , Mükemmel Bir Hasan Şaş İzledik..
    Ümit Karan Girdi > Oda Avrupa'da Bam Başka Hazır Değil ; Sanki Hiç Sakatlığı Yokmuş , Sakatlıktan Çıkmamış Gibi Oynadı Kısa Zamanda Hazırlandı 2 Gölümüzü Yazdı...
    Cihan > Bazı Yerlerde Güzel Mudaleler Yaptı fakat 2.Gol'de Gene Hatası Vardı..
    Birde O Kaçırdığı Golu Atsa Kendini Affetircekti Ama....
    Sabri > İlk Yarı Oda Canlanmadı , Canlanamadı 2.Yarı Takım Kendine Gelince Oda Coştu Yinede Bazı Yerlerde Hataları Vardı Birde Frikiği Girse Kaleye Tam Olacaktı..
    Mondragon > Yediği Gollerde Hiçbir Suçu Yoktu , Mükemmel Müdaleler Yaptı..
    Song > İlk Yarı Oynayamadı 2.Yarı Defansda Kuş Uçurtmadı..
    Orhan Ak > Zaman Zaman Hataları Oldu , 3.Gol'de Solda Topu Kaptırdı 3.Gölü Yememizi Sağladı ama Genede Güzel Bir oyun sergiledi...
    Ayhan > İşte İstediğim Ayhan'dı Her zaman böyle olmasını istiyorum..
    Sasa Iilic > İlk Yarının Belki En iyisi'idi Sahanın Mondragon'dan Sonra , Mükemmel Paslar Verdi Son Dklarda Yoruldu güzel oyun segiledi Sasa'da
    Arda Turan > Sanki 19 Yaşında Bir Genç Değilde Sanki Avrupa Maçlarında tecrubeli Bir Cristiano Ronaldo izledim kendini öyle bir izlettirdiki gözlerimi ayıramadım...
    Bütün Bunların Arkadasında Galatasaray'ın Yüreği Var
    Galatasaray Budur Avrupa'da Galatasaray Başkadır
    Hiç Bir zaman Unutmamak lazım Bunu !

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

bu sezon en iyi futbolunu oynadığı maçtı bu galatasarayın.belki 2.yarının başında o golü yemeseydik puanla bile dönebilirdik.ama herşeyin başlangıcı daha maçın başında yenilen o 2 komik goldü.amatör küme takımlarının yemeyeceği 2 gol çok kötü oldu.

cihan tercihi dışında çıkarabileceği en iyi takımı çıkardı gerets.2.yarı yaptığı değişkliklerde yerindeydi.yanlız ardayı neden çıkardığını anlayamadım.özellikle hasan takımı ateşledi.

tam da pozisyonları bulmaya başlamışken sanırım normal insan boyutlarındaki kimsenin bacağının yetişip te vuramayacağı topa crouch müthiş vurdu.artık fark daha artmasın dileklerimizle maçı izlemeye başlarken ümit-hasan-arda-sabri dörtlüsü maçın kaderini değiştirdi.kazanabileceğimiz hale bile girmişti maç ama sonrasında liverpool maçı soğutmayı başardı ve gerisini getiremedik.en sonunda ise bize biz bu takımı nasıl yenemedik hayıflanmaları kaldı.

bu maçta ayrıca bize galatasaraya neden avrupa fatihi dendiğini de bir kez daha kanıtladı.çoğu kişi 5 olur derken bu takım çıktı hem de çok kötü oynadığı ilk 15 dakikadan sonra maçı krize sokmayı başardı.hem deplasman da hem de liverpool gibi formda bir takım karşısında.

bu sonuç galatasarayın gruptaki iddiasında bir değişkliğe yol açmadı.zaten buradan puansız ayrılmak hesapta olan bir durum.ama bundan sonraki psv maçlarından en az 4 puan çıkarmak zorundayız.

bu mücadeleyi ortaya koymaya devam ederse bu çok uzak bir ihitmal olarak ta durmuyor.ama bu takımın bu sezonki asıl sorunu bu zaten: istikrar.maç içerisinde bile aynı istikrarda oynamıyor takım.yine de mağlubiyete rağmen bu takımı alkışlıyorum.

hayır 45 dk vardı ama ilk yarı da öncelikle liverpool un baskısını kırdılar sonra 2. yarı müthiş oynadı ama 3 golü yersen telafisi zor oluyor işte gene de kazanma şansı bile vardı

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Hayır gsnin oyunu takdir edilecek bi oyundu hatta spor yazarlarının hepsi bişey oldu diyebilirim ama yanlışta anlamayın hani ne demek istedim anladınız.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Quote Originally Posted by EreN
    Son 5 Dakkadaki oyuna bakıpta fazla umutlanmayın derim..Gs Mondi olmayasaydı sanırım bu maç bi 6 olurdu...Mondi mondi mondi..
    Peki Mondi Mondi Mondi Demişin , Mondi Nerede Oynuyor Mevkisi Ney ?
    GK ( Kaleci ) Değil mi ? Görevi Ney Onu Bana Bir Söyle Ondan Sonra Mondi Mondi Mondi De bakalım..
    Nasıl Ümit Gol Atıyorsa Oda Topu Tutuyor Uzaklaştırıyor

Maç dediğin böyle olur.Aslanlarım benim.Her maçta böyle oynarsak kimse duramaz karşımızda.Yenildik fakat Liverpool'u resmen ezdik.Böyle yenilmeye can kurban.

Helal olsun size..

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

bşu an yatıyorum ve çokr ahat bi şekilde yenildik ama ezilmedik HELAL OLSUN TÜM ASLANLARA

Rakiplerden | Bordeaux: 0 - PSV Eindhoven: 1 (Maç sonucu)

bu durumda PSV'yi ve Bordeaux içerde dışarda yenilmediğimiz takdirde 2. veya 3. bitirebiliriz..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

bordeaux içeride kaybetmiş.sanırım artık bundan sonra ilk iki için bordeauxyu devre dışı sayabiliriz.psv maçlarının önemi daha da arttı.gruptan çıkmak için 4 puan şart oldu.ama üçüncülük için deplasmandaki bordeuax maçı yeterli olacaktır.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by AzraiL™
    Peki Mondi Mondi Mondi Demişin , Mondi Nerede Oynuyor Mevkisi Ney ?
    GK ( Kaleci ) Değil mi ? Görevi Ney Onu Bana Bir Söyle Ondan Sonra Mondi Mondi Mondi De bakalım..
    Nasıl Ümit Gol Atıyorsa Oda Topu Tutuyor Uzaklaştırıyor
    Tercüme edeyim:
    Mondragon o ilk yarıdaki pozisyonları kurtarmasaydı ikinci yarıda böyle bir Gs izleyemeyecektiniz.O golleri her kaleci yakalyamaz demek istiyorum.Ama üstümde bulunan Fener logosu benim her yorumuma düşman yorumu gibi yaklaşmanıza bir sebep gibi geliyor.Öyle hissettiriyorsunuz yorumlarınızda

Normal ayarda bir kaleci o şutlardan mutlaka birini yerdi.Ama eren'in dediği gibi şanslıydık...

Tercüme edeyim:
    Mondragon o ilk yarıdaki pozisyonları kurtarmasaydı ikinci yarıda böyle bir Gs izleyemeyecektiniz.O golleri her kaleci yakalyamaz demek istiyorum.Ama üstümde bulunan Fener logosu benim her yorumuma düşman yorumu gibi yaklaşmanıza bir sebep gibi geliyor.Öyle hissettiriyorsunuz yorumlarınızda
    Söylediklerim Gayet Açık Tercüme Etmene Gerek Yok Anlayan Anladı
    1.Yarıda O Pozisyonları Kurtaramasaydı 2.Yarıda Böyle Bir Takım İzleyemezdin Demişin
    Peki Sana Sorum Şu Olsun : Mondragon Bu Maçta 6 Gol Yeseydi
    Ümit Karan'da 2 Gol Atmasaydı Sonuç Nolurdu :
    Mondi felaket bi maç çıkarttı , Ümit Karan Berbattı Dersiniz , Deriz
    İyi Oynayınca Niye Nedenler Aranıyor Kaleci Diye Koymuşlar Görevi :Tutmak Tutamasa Zaten Yorumları Şimdi Duyardım Görürdüm Okurdum
    Unutmaki Kezman vs.. Futbolcularda Gol Atıncada Spiker Kezman Kezman Kezman Süper Bir Gol Diyiyorsa , Mondi'de Bir Kurtarış Yaptığında Mondi Mükemmel Bir Kurtarış Der Doğru Orantılı Olarak Düşün
    1 Kişi İle Oynanmaz Bu Oyun 11 Kişi + Yürek İster...

Quote Originally Posted by Aegnor Míriel
    Normal ayarda bir kaleci o şutlardan mutlaka birini yerdi.Ama eren'in dediği gibi şanslıydık...
    Demmekki Normal Bir Kalecimiz Yok Gayet iyi Tecrubeli Bir Kalecimiz Var
    Hayatında 2 Kere Frikikden Gol Yemiş
    Yani Türkiye için Savaşıyoruz Galatasaray Olarak fakat Yine Bazı Şeylerin içinden ince eleyip sık dokumaya çalışıp açık aramaya çalışan insanlar var

Mondragon olmasa Fevzi olsa bu maç fark olurdu tabi. Evet şanslıydık çünkü Mondragon bunu hep yapıyor.. Mondragon olmasaydı olayı değil, 11 yürekli Galatasaray ruhu olmasaydı o zaman kötü oynardık..

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Kendinle tezata düşme.Bak 6 gol yeseydi yere vururduk burda haklısn ama yüceltmemdeki sebep bu işte.Yemedi o golleri.Neyse bu topikten çekileyim ben....

Kendinle tezata düşme.Bak 6 gol yeseydi yere vururduk burda haklısn ama yüceltmemdeki sebep bu işte.Yemedi o golleri.Neyse bu topikten çekileyim ben....
    Teşekkür Ediyorum bu Cevabın için Amacım Senle Tarışmaya Girmek Değil Olamazda Zaten

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

maçtan önce pek umudum yoktu ama 4leri 5leri havada uçuran arkadaşlar kadarda karamsar değildim işin açıkcası..
    ne yapalım olmadı işte 3-2 yenildik, fark bekleyenler öyle hemen kendinizi salmayın daha 4 maç var, bekleyedurun..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

galatasaray'ı uzun zamandır bu kadar iyi görmemiştim. 3-0'dan sonra hepimiz kötü olduk. sadece galatasaraylısı değil. fenerlisi trabzonlusu beşiktaşlısı... sonuçta bu bi milli maç. ama 3-2 olduktan soora da bu kadar insan yenilmemize rağmen takımımızla gurur duydu. en azından ezilmedik.

bana dokunan şey liverpool her gol attığında internette nikini :"gooooll 1 oldu, goooll 2 oldu, gooool 3 oldu" yapan arkadaşların tavırları oldu. ama maç 3-2 bitince onların hepsinin susup meşgul ya da çevrimdışı göründüğünü görmek büyük keyif verdi diyebilirim

bu takım bu oyunu devam ettirirse (2.yarıdaki) çok şey yapar bu şampiyonlar liginde. ama ilk yarıdaki gibi oynarsa işi gerçekten çok zor. umarım hayırlısı neyse o olur!

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

toplar mondinin üstüne geldi..gs sonradan kendini buldu we gerçek gs gibi oynamaya başladı..crouch un 2.golü,haftanın golü oldu...we bana göre arda seneye awrupaya transfer olur..son olarak da,o cihan futbolu bıraksın

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

cimbom gruptan uefaya gider gibi geliyor gerçi maçı seyretmedim ama cimbom ikinci yarıda yürekli oynamış anlaşılan tebrikediyorum
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Gerets yanlş yaptı Hasan'ı oynatmadı. İlk yarı GS beraberlige bile oynamadı. Ama ikinci yarı Hasın'ın girisi ile takıma bisiler oldu ve costular. Eger ikinci yarıdaki oyunu macın tamamına yaysalardı o zaman iste Liverpool diye bir takım kalmazdı sahada.
    GS macın ilk 15 dakikasında Liverpool un bu sekilde bastıracagini bilmeli ve ona gore onlem almalıydı, bunu da yapamadı. Liverpool ilk 15 dakikada bitirdi maçı.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

klasik ingiliz futbolu ilk 15 dakika baskılı futbol.. zaten işi bitirdiler.. ikinci yarı ilk 15 dakika yine aynı senaryoyu uygulama çabası tek golle sonuçlandı. ingilizler ilk 15dkda gösterdikleri performanı maç geneline yaysalardı daha fark olurdu ki oyundan düşmeleri ile galatasarayın kendine olan güveni geldi.. zaten hatırlarsanız ilk 15 dakika tek bir top bile yapamadık bu yüzden açıkçası bana maç başında böyle bir sonuçla biteceğini söyleselerdi gülerdim. gerçekten canla başka bir mücadele sergiledi galatasaray keşke zorda olsa bulduğumuz diğer gol pozisyonlarınıda değerlendirebilseydik. sonuçta ingilizleri kendi sahalarında acaba berabere kalırmıyız yahu bu galatasaraydan korkulur triplerine soktuğumuz için keyif aldım...
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Dün maçı Mustafa(Vieri) ile beraber seyrettik. Bana aynen şöyle söyledi:
    "Abi bunlar 15 dakika saldırıp boğucu pres ile gol arayacaklar"
    Ve aynen bu oldu. Mustafa bunu çok iyi biliyordu, niye çünkü İngilizler böyle oynuyordu. Ama Gerets bunu bilmiyor muydu?
    Onların presini kıramadık, istedikleri oldu ve bizi boğdular, bunalttılar ve goller geldi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

ilk sayfada hatta devre de bile yazdım gs yenecek yenilse bile ezerek yenilecek diye ama olmadı futbol dersimi denir ya da futbolun bireysellik değil yürek işini olduğunu mu gösterdik bilmiyorum.avrupa fatihi lakabı nereden geliyor işte buaradan ve hepte öyle kalacaktır.ben bir gs sempatizanıyım bjk liyim ama şu türkiye de değişmeyecek bir gerçek ki 500 milyon avroluk transfer yapan bir takım bile bir gs edemeyecetir.forma da olsa keramet.bize de ne mutlu ki milletin barca sı real i manchester i varsa bizim de göğsümüzü kabartan bir gs miz var.bu bir milli değerdir ve herkes ona sahip çıkmalıdır.

bu arada maç öncesi umudum yok fark olur dedikten sonra şidmi dönenlere de şaşırmamak elde değil.ayrıca maçın yılıdızını mondragon ilan eden arkadaşlara da diyebileceek birşey bulamıyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

ben istanbul'da (gerçi maç olimpiyatta biraz zor olacak ama) liverpool'u böyle oynarsak yeneceğimizden eminim!
    Quote Originally Posted by scolari12111
    ilk sayfada hatta devre de bile yazdım gs yenecek yenilse bile ezerek yenilecek diye ama olmadı futbol dersimi denir ya da futbolun bireysellik değil yürek işini olduğunu mu gösterdik bilmiyorum.avrupa fatihi lakabı nereden geliyor işte buaradan ve hepte öyle kalacaktır.ben bir gs sempatizanıyım bjk liyim ama şu türkiye de değişmeyecek bir gerçek ki 500 milyon avroluk transfer yapan bir takım bile bir gs edemeyecetir.forma da olsa keramet.bize de ne mutlu ki milletin barca sı real i manchester i varsa bizim de göğsümüzü kabartan bir gs miz var.bu bir milli değerdir ve herkes ona sahip çıkmalıdır.
    AYAĞA KALKIP ALKIŞLIYORUM!!!!

Nesil
    2005
    Yer
    ev

yenildik ama her zamanki gibi onurumuzu omuzlarımızda taşıyarak gerçek Galatasaray ruhunu ortaya koyarak bilmem gruptan çıkarmıyız ama şu kesinki AVRUPA FATİHİ olmaya devam ederiz çünkü biz bir takımız

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

yenildik ama 2 gol atmamızın tek sebebisde liverpool 3.golden sonra fazla üstümüze gelmedi
    valla gerets elinden gelni yaptı çünkü galatasarayın elindeki kadro mevcut bu oyuncularla böyle olur şimdi bizim için önemli mac psv macı

Liverpool-Galatasaray maçının yankıları şöyle:

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki ikinci maçında deplasmanda İngiliz ekibi Liverpool'u 3-0 geriden gelip durumu 3-2 yapmasına rağmen yenememesi başta İngiliz basını olmak üzere ünlü haber ajanslarında da önemli yer buldu.

Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Liverpool'a deplasmanda 3-2 mağlup olmasına rağmen ikinci yarıdaki etkili oyunuyla rakip takıma korku dolu anlar yaşatan Galatasaray'ın üstün performansı İngiliz basınında da takdir edildi. İngiliz The Guardian Gazetesi, "Sinirli Liverpool, Galatasaray saldırısı karşısında sağ kaldı" yorumunu yaparken, Liverpool'un, AC Milan'ı İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 2005 Şampiyonlar Ligi final maçında 3-0 geriden gelerek devirdiği maça atıfta bulunarak, Galatasaray'ın neredeyse bu maçın benzerini gerçekleştirdiğine dikkat çekti.

The Guardian Gazetesi, Peter Crouch'un muhteşem gollerinin Liverpool'a galibiyeti getirdiğini vurgularken, Hakan Şükür ve Sasa İliç'in son dakikalarda biraz daha dikkatli olsalardı Liverpool'a kabus yaşatacaklarını belirtti ve bu gollerin kaçmasıyla Liverpool'un kendi evinde utanç verici bir geceden kurtulduğu ifade edildi.

Bir başka İngiliz gazetesi olan The Sun ise Peter Crouch'un rövanşatadan attığı gole vurgu yaparken, İngiliz oyuncunun muhteşem bir gol attığını ve Galatasaray'ın ikinci yarıdaki çabasına rağmen beraberliği sağlayamadığını okuyucularına aktardı. Gazete, Crouch'un, "Kariyerimin en güzel golünü attım. Maç 3-0 olduktan sonra rehavete kapıldık ancak Galatasaray çok tehlikeli bir takım. Eğer geriye çekilirseniz üstünüze gelirler" sözlerine yer verirken, Galatasaray Teknik Direktörü Erik Getets'in ise, "İlk yarıda futbolu unuttuk. Futbol oynamaya başladığımızda ise maç bitmişti" maçla ilgili yorumunu okuyucularına aktardı.

The Times Gazetesi, "Crouch, ikinci yarıdaki sarsıntıya rağmen Liverpool'u dans ettirdi" başlığıyla verdiği haberinde, tıpkı diğer İngiliz gazetelerinde olduğu gibi Liverpool'un 2005 Şampiyonlar Ligi finalindeki Milan zaferine atıfta bulundu ve az daha Galatasaray'ın aynı durumu İngiliz ekibine uygulayacağı yorumunu yaptı. Gazete ayrıca, Liverpool taraftarlarının maç boyunca, 2005'teki zaferi anlatan şarkılar söylediğini ancak ironik bir şekilde rakiplerinin İstanbul ekibi olduğunu ve Liverpool'a 3-0'dan geriye gelerek bir sürpriz yapmak üzere olduğunu ifade etti. Times, Peter Crouch'un kariyerinin en güzel gollerinden birisine imza attığını da okuyucularına duyururken, İngiliz oyuncunun galibiyetin de mimarlarından birisi olduğunu belirtti.

Dünyaca ünlü haber ajansları da Liverpool-Galatasaray maçını abonelerine aktarırken Reuters, Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets'in futbolcularının maçtan sonra ağladıklarını söylediğini ifade etti. Reuters, Gerets'in maçla ilgili, "Beraberliği sağlayabilirdik. Ağlıyoruz, mutsuzuz. Maçın son 15 dakikasında çok iyi oynadık ancak puan alamadık. Oyuncularım için çok üzgünüm. Fakat çok önemli oyuncularım çok büyük hatalar yaptıkları için de çok üzgünüm" sözlerine de yer verdi.

Bir başka haber ajansı AFP de, "Galatasaray Rafa'yı tedirgin etti" başlığıyla abonelerine aktardığı haberinde, Galatasaray'ın 3-0 geriden gelip maça ortak olmasının, sakinliğiyle bilinen Liverpool Teknik Direktörü Rafael Benitez'i tedirgin ettiğini vurguladı. AFP, Galatasaray'ın maçın ikinci yarısında harikulade bir oyun ortaya koyduğunu da ifade ederken, Peter Crouch'un attığı iki golle Liverpool'un galibiyetinde önemli rol oynadığını da belirtti. Ajans ayrıca, Liverpool'un 11 aydır Avrupa kupalarında gol atamamasına karşın Galatasaray maçının ilk 14 dakikasında 2 gol birden atmasına da atıfta bulundu.

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) ise, resmi İnternet sitesinde maçla ilgili verdiği haberde, "Crouch, Liverpool'un başını dik tuttu" başlığını kullanırken, Peter Crouch ve Luis Garcia'nın golleriyle 3-0 öne geçmesine rağmen Ümit Karan'ın gollerinin Liverpool'u zora soktuğu yorumunu yaptı. UEFA editörleri ayrıca, Galatasaray'ın 3-0'dan sonra, beraberliği yakalamak için fırsatlarda bulduğunu ancak bu fırsatları değerlendiremediğini de belirterek, "Peri masalının sonu gelmedi"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Default KÜstah İngİlİz!..

KÜSTAH İNGİLİZ!..
    Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool'a 3-2 mağlup olduğu karşılaşmaya İngiliz basını geniş yer ayırdı.. Bir çok İngiliz gazetesi Galatasaray'ın oyununa övgüler yağdırırken, Sarı Kırmızılıların Liverpool'a korku dolu dakikalar yaşattığı konusunda hem fikirdi..

Ancak İngiltere'nin önemli gazetelerinden biri olan Mirror, maçtan bir gün önce yaptığı hatayı yine tekrarladı..

Mirror gazetesi maçtan bir gün önce karşılaşmanın muhtemel 11'lerini verdiği panoda Galatasaray logosu yerine Beşiktaş logosu kullanmıştı.. Aynı gazete bugün çıkan baskısında da yine Galatasaray logosunu kullanmadı ve sayfalarından Beşiktaş logosuna yer verdi.

Bunun bir hata mı yoksa kasıtlı yapılmış bir kışkırtmaca mı olduğunun takdirini sizlere bırakıyoruz..

kaynak:maraton

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

bence bu bi hata değil

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri