1 ile 30 arası toplam 104 sonuç

Konu: Randers FC..

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

bizim medyamız Zico'yu göndermek için elinden geleni yapıyor tamam bende güvenmiyorum zico'ya ama bugün milliyet gazetesindeki başlığa bakınca çok sinirlendim. Zico demişki: tedbirli oynamalıyız eğer gol yersek zorlanırız demiş. Bu sözlerin ardından Milliyet gazetesindeki başlık: Zico'yu Telaş Sardı.

Şimdi bu adam daha önceden benim taktiğim belli rakip bizden korksun diyince yerden yere vuruyorlardı bu sefer tedbirli oynamalıyız diyincede hemen telaş sardı gibi iğneleyici başlıklar kullanıyorlar bir insanın üstüne bu kadarda gelinmez.

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    bizim medyamız Zico'yu göndermek için elinden geleni yapıyor tamam bende güvenmiyorum zico'ya ama bugün milliyet gazetesindeki başlığa bakınca çok sinirlendim. Zico demişki: tedbirli oynamalıyız eğer gol yersek zorlanırız demiş. Bu sözlerin ardından Milliyet gazetesindeki başlık: Zico'yu Telaş Sardı.

Şimdi bu adam daha önceden benim taktiğim belli rakip bizden korksun diyince yerden yere vuruyorlardı bu sefer tedbirli oynamalıyız diyincede hemen telaş sardı gibi iğneleyici başlıklar kullanıyorlar bir insanın üstüne bu kadarda gelinmez.
    ama abi bu takım bu maçı kazanmaz bide elenirse onu öyle bir postalamak lazımki brezilyaya bile almamaları lazım.Aborjinlere karışsın

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by Jesus_FB

Valla abi çok haklısın.Türkiye'de zaten bir şey olsun da hocaların üstüne gidelim diye bakmaya başladı iyice medya.
    Herhalde Fenerbahçe tedbirli oynayacak,nitekim ilk maçın sonucu bunu gerektirir zaten.Yenilicek bir golü tabi ki Fenerbahçe'yi telaşa sokar ve çok zorlar.Sana katılıyorum bu konuda.

Mesaj Yetkileri