1 ile 30 arası toplam 104 sonuç

Konu: Randers FC..

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by hizlioglu
    Akşamki maçta FB ye başarılar. İnşallah erken bir gol buluruz böylece takım psikolojik olarakta raharlar. Böylece pek zorlanmayız.
    Renkli kısımlara dikkat..Sanki bazı konularda bilinçleniyoruz..Mutlu oldum şimdi
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Quote Originally Posted by EreN
    Renkli kısımlara dikkat..Sanki bazı konularda bilinçleniyoruz..Mutlu oldum şimdi
    ben yeni bilinçlenenlerden değilim Yıllardır avrupada Türkiyedeki rakiplerimizi DESTEKLİYORUM zaten...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

ben yeni bilinçlenenlerden değilim Yıllardır avrupada Türkiyedeki rakiplerimizi DESTEKLİYORUM zaten...
    Yok yok lafım sana değildi forumda bazı kişilerde de görüyorum bu eğilimi...
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Yok yok lafım sana değildi forumda bazı kişilerde de görüyorum bu eğilimi...
    Evet.artık BİRBİRİMİZİ kendimiz yiyip bitireceğimize birlik olup RAKİPLERİ bitirelim mantelitesi bazı arkadaşlarda oluşmayta başladı. Ama hala destek Yerine KÖSTEK olan kişilerin sayısıda azımsanamaz malesef.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Evet.artık BİRBİRİMİZİ kendimiz yiyip bitireceğimize birlik olup RAKİPLERİ bitirelim mantelitesi bazı arkadaşlarda oluşmayta başladı. Ama hala destek Yerine KÖSTEK olan kişilerin sayısıda azımsanamaz malesef.
    Dünkü maçta türk taraftarının doldurduğu tribümleri gördük işte sarın'ın yanında lacivert de vardı siyada vardı bordo da vardı gurbetcilerimizde olan ülke sevgisinin bizde de olması lazım

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Eren senin adına mutlu oldum ama msnde bir fenerli arkadaştan bu yazıyı görünce üzüldüm.
    ''Fenerbahçemize,Kayserispor'a,Trabzonspor'a ve CSKA Sofya'ya Avrupa maçlarında başarılar dileriz.''
    Hayır onun kendi fikri bir şey diyemem,Beşiktaş'ı sevmek zorunda değl ama sonra bu adam gelicek avrupa maçlarında niye bizi desteklemiyorsunuz falan diyecek,türk takımı bıdı bıdı diyecek.Ona üzülüyorum.Ben Fenerbahçe'ye başarılar diliyorum.Kendi takımım dahil diğer Türk takımlarınada...

Mesaj Yetkileri