ilk defa böyle bir maç izledim 15 dakika sonunda matematiksel hesaplara girdim 15 dakikada 2 gol yedik her 15 dakkada 2 gol yesek 12-0 biticek diye korktumama toparlandık crouchun hayatının golünü attığı maçta 3-0 dan sonra bize bişeyler oldu onlar yoruldu eğer 3. golü bulsaydık maçı Kazanabilirdik bu futbol açıçası umut verdi. Ayrıca geretsi bu kadar ağır eleştiren medyayı anlamıyorum bence yaptığı 2 hata vardı bir şaş oynamadı 2 şükürü çıkarıp kabzeyi almadı ama maçı bundan değil liverpoolun adından ve medyanın takıma olan inançsızlığının futbolculara yansımasından kaybettik ki ben bile inançsızdım. Önümüzdeki maçlarda böyle oynarsak bence rahat çıkarız

ama toparlandık crouchun hayatının golünü attığı maçta 3-0 dan sonra bize bişeyler oldu onlar yoruldu eğer 3. golü bulsaydık maçı Kazanabilirdik bu futbol açıçası umut verdi. Ayrıca geretsi bu kadar ağır eleştiren medyayı anlamıyorum bence yaptığı 2 hata vardı bir şaş oynamadı 2 şükürü çıkarıp kabzeyi almadı ama maçı bundan değil liverpoolun adından ve medyanın takıma olan inançsızlığının futbolculara yansımasından kaybettik ki ben bile inançsızdım. Önümüzdeki maçlarda böyle oynarsak bence rahat çıkarız
Alıntılı Yanıtla