bunlar da 17.06.2005 tarihli...

Merhabalar değerli renktaş abim seni beğenerek izliyor takip ediyorum.en çok bıyıklarını seviyorum delikanlı adamsın vesselam.Ah Galatasaray yönetimi de senin kadar delikanlı olsa.biz ne bekliyoruz adamlar ne yapıyor para bulamıyorsanız bu işi bırakın bu rezalettir kepazeliktir taraftara saygısızlıktır.Eğer bu borç kapanmaz diyorsanız galatasarayı ligden düşürün hiç olmazsa içimiz kan ağlamaz.ribery gitti dediler okudum ağladım osman abi.sözde uefa kupasını alacakmışız hikaye bunlar siz ligi önce 4. bitirin yeter.Eğer becerimiyorsanız ki bu aşkar bırakıp gidin siz de rahat edin biz de.Osman abi sana saygılarımı sunuyor ellerinden öpüyorum.Bir galatasaraylı olarak sana minnettarım. Mehmet Şekeroğlu
Rauf Renktaş, hem bıyıklı hem de delikanlı. daha ne olsun

Tanburanizin tellerininden cikan hos sedalari dinlemeye ve sizi takip etmeye devam edecegim. Saygilar sunarim, hoscakalin.
Mehmet Onur Taysu
Yeni kaset yakında tüm plakçılarda

selam osman abi senin fikir ve düşüncelerini çok begeniyorum özellikle yorumlarını ben sana sormak istiyorum buyönetimin eline üç koyun versen yaya bilirlermi sana soruyorum bence bunlar kulüp yöneteçeklerine gitsinler kahvede tavla oynasınlar bunlardan hiç birşey olmaz abi bençe sen aday ol bunlardan çok iyi yönetirsin SAYGILAR ABİ
Mehmet
Bence yayabilirler ama koyun alacak para nerdee

abi bayılıyorum senin yorumlarına yaa! sen varya aslında galatasarayın başkanı olmalısın abi! yakışır ama...
Ersin
Osman Aabiye ne yakışmaz ki