valla onlar ne yaparlarsa yapsuınlar biz onları olimpiyatta yencez ozaman görcekler
valla onlar ne yaparlarsa yapsuınlar biz onları olimpiyatta yencez ozaman görcekler
bence bunlar Türk takımlarını küçük düşürmek için yapılan oyunlardır. boyun eğmeyeceğiz tabiki.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Bence bir hata
Editörden kaynaklanan bişey
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
tbr. galatasaraya fark yemeden istanbula geldi hatta bi aralar gs beraberliği bile buluyodu
2 takımıda tebrik ediyorum.İlk yarı Liverpool çok güzel oynadı cidden zevk aldım(annem bile izledi).İkinci yarı biraz daha bastırdı Kırmızılar ama sonra gerek laubali olmaları gerekse kalecinin o kaleyi koruyamaması zorladı.Eğer maç bi 15-20 dk daha uzun olsaydı Gs alırdı maçı...
2-0'dan sonra fark yeriz diye düşünüyodum. 3-0 olunca bu düşüncem dahada arttı. Neyseki Ü.Karan 3-2 yaptı.
Maçta en iyi oynayan oyuncumuz kuşkusuz Arda Turan'dı. Onun gibi 1 tane daha orta sahamız olsa bu maç bizimdi. Ümit Karan'da bitirici oynadı.
Hakan Şükür'ün Avrupa'da lazım olduğunu düşünüyorum. Ama bi adam hem oruçluyken hemde hastayken sahaya çıkarılmaz. İğneyle oynayan futbolcudan ne beklenebilir ki? Ronaldinho öyle sahaya çıksa yine fazla bişey beklenmez. Ondan dolayı Karan'la başlasak daha yerli olurdu.
Cihan'ın diğer maçlara oranla bu maçta biraz daha iyi oynadığını düşünüyorum. Ama Liverpool'un bana göre en etkili kanadı olan sol kanadı Sabri'de o da iyi tutamadı. Maça Hasan Şaş ile başlayıp, ya Cihan'ı yada Sabri'yi yedek kulübede oturtmalıydık.
2.yarı bambaşkaydık. Kritik dakikalarda neden sahanın en iyilerinden biri olan Arda çıktı hiç anlamadım. Carrusca ne zaman kurtarıcı oldu ki? Bu dakikada Hakan çıkıp bir forvet girmeliydi.
Herşeye rağmen iyi mücadele ettik...
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
dün aksamki macta cihan biraz iyiydi bence üstelik carusca iyi bir oyuncuya benziyor dün aksamki oynu ile
valla bu kadro ile böyle mac olur
2. yediğimiz golü düşündükce hala sinirleniyorum ya bir insan öyle bi ortamda topu nasıl oraya atar ya cihanmı songmuydu kimdi o ya
3. gol zaten mütiş bi goldü
bizim attığımız goller gayet güzeldi ümit yine gösterdi kendisini
gerets devre arasında oyuncularına aşırı derecede moral verdi bi ilk yarıdaki ardayla ikinci yarıdaki arda birmiydi, ilk yarıdaki songla ikinci yarıdaki song birmiydi
ikinci yarıda süper değişti takım
bide gerets hakanı çıkarıp hasan kabzeyi koysa güzel olucakdı ama olsun
ben dün yine tarih yazabilirdik ikinci yarı süper oynadık ama o maçın hakkı bizimdi
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Liverpoollular Galatasaray'i KonuŞuyor!..
--------------------------------------------------------------------------------
Galatasaray'ın ikinci yarıdaki oynadıgı futbol Liverpool taraftarları arasında farklı ve son derece ilginç yorumlara sahne oldu..
İşte Liverpool'un ünlü taraftar grubu KOP'un forumlarında yer alan bazı mesajlar;
- Premier Lig'de oynayan 3-4 takımdan hangisi Galatasaray'dan daha iyi?..
- Hasan Şaş ve Sabri her takımda oynar!..
- Defansımızın hiç bir rakip karşısında bu kadar zorlandığını görmedim!..
- Galatasaray karşısında kredimizi kullandık. İstanbul'daki maç çok zor olacak!..
- Maçın son dakikasına kadar kazandık diyemedim. Beraberlik için çok pozisyon yakaladılar..
- 3-0 da kazandık zannettim ama son dakikalarda bizimkilerde maçı bitirmek için korner köşesinde topu tuttup zaman geçirdiler.. Bizde korktuk, futbolcularda!..
- Aman Allahım ne maçtı o!.. İkinci yarıda bize futbol öğrettiler!..
bide ümit im le hasan ım ilk 11 de başlasaydı o zaman tam görürdüm onları...
ilk defa böyle bir maç izledim 15 dakika sonunda matematiksel hesaplara girdim 15 dakikada 2 gol yedik her 15 dakkada 2 gol yesek 12-0 biticek diye korktumama toparlandık crouchun hayatının golünü attığı maçta 3-0 dan sonra bize bişeyler oldu onlar yoruldu eğer 3. golü bulsaydık maçı Kazanabilirdik bu futbol açıçası umut verdi. Ayrıca geretsi bu kadar ağır eleştiren medyayı anlamıyorum bence yaptığı 2 hata vardı bir şaş oynamadı 2 şükürü çıkarıp kabzeyi almadı ama maçı bundan değil liverpoolun adından ve medyanın takıma olan inançsızlığının futbolculara yansımasından kaybettik ki ben bile inançsızdım. Önümüzdeki maçlarda böyle oynarsak bence rahat çıkarız
şimdi üst üste psv ile maçımız var demi
ikinci yarıda oynadığımız gibi oynarsan yeneriz inşallah onları
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
psv maclarından 4 puan cıkarırsak tamam
Grubun düğümünü PSV maçları çözer.Eğer PSV maçlarından en azından 4 puan çıkarmayı başarırsak gruptan çıkarız.
ben hala kadromuz iyi mi kötü mü onu anlamadım ...inamoto oynamadı diye mi böyle oldu onu düşünmeye başladım .... çünkü inamoto kadroya girdikten sonra takım çok kötü oldu ondan önce ki maçlarda o kadar kötü değildi ... ayrıca hasan şaş gibi oyuncuları tecrübelerinden yararlanmak için böyle maçlarda oynatmak lazım (90 dak)....... sabri çok iyi oynadı bu kadar iyi oynuyacağını tahmin edemezdim ... carrusca bile son 10 dak. da adından söz ettirdi ... arda bence avrupa maçlarında böyle oynamaya devam ederse onu elimizde tutamayacağız ... eğer biz bu futbolu lig maçlarına da yayabilirsek şampiyonluğun en büyük adayıyız ...
Doğum Günün Kutlu Olsun Orhan Ak..
Liverpoollüler G.Saraylı 2 yıldızı istedi
29 Eylül 2006 09:40
Galatasaray’ın Liverpool maçının ikinci yarısında ortaya koyduğu muhteşem futbol, İngiliz ekibinin taraftarlarını da şoke etti... Taraftarlar Cimbom'dan transfer istedi.
Liverpool taraftarları, internetteki forumlara yazdıkları yorumlarda Galatasaray’a övgüler yağdırırken, kulüplerinin yöneticilerine transfer için tavsiyede bulundular.
Liverpool’un dünyaca ünlü taraftar grubu Kop’un, www.redandwhitekop.com adresli internet sitesine gönderilen yorumlarda, sarı kırmızılılara övgüler yağdırıldı. Bu yorumların bazıları şöyle:
İki kelime; Hasan Şaş’ı alın. Hayır. Sabri’yi alın. Hayır, hayır, ikisini birden alın.
Türkler ikinci yarı çok iyi oynadılar ve maçı hiçbir zaman bırakmadılar, bunun için de onlara şapka çıkarıyorum. Düşündüğümüz gibi parkta yürümek kadar kolay olmadı, ama sonunda yine kazanan biz olduk.
Bu akşam ’ortalara karşı nasıl savunma yapılmaz’ dersini verdik.
Bu şekilde kurtulduğumuz için şanslıyız. Geride felakettik ama Peter Crouch iki takım arasındaki farktı.
Daha önce bu kadar fazla tehlikeli orta yapan bir takım gördüğümü sanmıyorum. Savunmamızın sallanmasına neden oldular.
Maçın böyle biteceğini aklımın ucundan bile geçirmemiştim. 6 dakikalık çılgınlık neredeyse bize pahalıya patlayacaktı.
Bu galibiyetten sonra çok rahatladım. Bu gece yapılan ortalara karşı savunmamız çok kötüydü.
Tarafsız olan için harika bir maç ama, ben sanıyorum bir dahaki sefer için bir oksijen tüpü sipariş edeceğim.
Türklerin hakkını vermek lazım. Galatasaray’la deplasmanda oynayacağımız maç hiç de kolay olmayacak.
Aman Allah’ım! Ne maçtı. Son dakikaları izlemek neredeyse imkansızdı. İstanbul’dan hiç mi bir şey öğrenmedik? Bir takım dolusu gösteriş budalası!
Kaynak: Hürriyet
Bende Juventus forumunda Arda Turan'ı istedimOriginally Posted by dnz498
![]()
alırlarmı bakalım
daha çok şey sölicekler arda için bence... gerçekten çok iyi bi yetenek.. umarım galatasaray bi hata yapmaz!
evet keske bizde galatasaraya bir kac futbolcu önerebilsek
sabri gerçekten kendini aştı dünya da sayıyla izlyeyebileeceğimiz bir sağ kanat oyuncusu performansı gösterdi.