1 ile 30 arası toplam 102 sonuç

Konu: TSL 06/07 8. hafta | Galatasaray - Konyaspor

Hybrid View

Bu maç için belki abartı olacak ama maçı 5-1 kazanabiliriz..

Golleri, Ümit Karan ( 3 ), Hasan Şaş ve Sabri kaydedecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by ermoon

helal olsun

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by ermoon

eray futbol bilgin gerçekten güzel ama bu kadarda abartma istersen.
    bir konyalı olarak hoooooop noooluyoruz diyebilirmiyim
    galatasaray favori gibi görünsede,yakaladığımız çıkış son haftalarda bariz bir şekilde ortada.son büyük maçımız bu.ve şu anda pekte kötü bir yerde değiliz ligde.ben bu gece bir beraberlik bekliyorum.ama fark yemeyeceğimiz kesin.göreceğiz.burdayız,maç sonunda görüşürüz.

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by şampiyon
    eray futbol bilgin gerçekten güzel ama bu kadarda abartma istersen.
    bir konyalı olarak hoooooop noooluyoruz diyebilirmiyim
    galatasaray favori gibi görünsede,yakaladığımız çıkış son haftalarda bariz bir şekilde ortada.son büyük maçımız bu.ve şu anda pekte kötü bir yerde değiliz ligde.ben bu gece bir beraberlik bekliyorum.ama fark yemeyeceğimiz kesin.göreceğiz.burdayız,maç sonunda görüşürüz.
    ermoon'un fark atarız lafına karşılık vermiştim bu cevabı.futbolda rakibi küçümsemek kadar kötü birşey yoktur ve bunun ispatını gördük bugün.bir arkadaş demişki az önce konya beraberliği haketmedi.bugüne dek 3 puanı hakettiğimiz pek çok maçta saha dışı etkenler nedeniyle hep boynu bükük ayrıldık.bırakta haketmeden bir beraberlikte biz alalım.bu sana göre tabi.bana göre sonuna kadar haketti.liverpool'a kök söktüren avrupa fatihi GS'yla ali samiyende 3-3 gibi bir skorla berabere kalmışsak buna hiç kimse gölge düşüremez,düşürmemeli.3 tane gol'den bahsediyoruz.hepsimi şans veya kaç tane atmalıydı konya şans dememeniz için?
    tebrikler konyam.

Quote Originally Posted by şampiyon
    ermoon'un fark atarız lafına karşılık vermiştim bu cevabı.futbolda rakibi küçümsemek kadar kötü birşey yoktur ve bunun ispatını gördük bugün.bir arkadaş demişki az önce konya beraberliği haketmedi.bugüne dek 3 puanı hakettiğimiz pek çok maçta saha dışı etkenler nedeniyle hep boynu bükük ayrıldık.bırakta haketmeden bir beraberlikte biz alalım.bu sana göre tabi.bana göre sonuna kadar haketti.liverpool'a kök söktüren avrupa fatihi GS'yla ali samiyende 3-3 gibi bir skorla berabere kalmışsak buna hiç kimse gölge düşüremez,düşürmemeli.3 tane gol'den bahsediyoruz.hepsimi şans veya kaç tane atmalıydı konya şans dememeniz için?
    tebrikler konyam.
    Doğrudur.. Kesinlikle bende tebrik ediyorum. Galatasarayı çok iyi yakaladılar ve yıktılar. Liverpool maçının aynısını yaşadım.. Eğer 4.golü atabilseydik işte o zaman 5 olurdu.. Ama sağlık olsun..

Mesaj Yetkileri