Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 150 sonuç

Konu: FM 2007'de Türkiye Ligi'nden beklentileriniz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

bence alacak kayseri maçı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Türkiye Liginin standardı 14, Fransa'nın ise 15. İkisininde arasında uçurum farkı var. Mesela yabancı sayısı, genç yetenek sayısı ve kulüplerin finansal durumuna bakarsak Fransa daha üstün. Türkiye Ligindeki genç yetenek sayısı lig standardı 9 olan Çek cumhuriyeti ligiyle aynı neredeyse. Ortada çelişkili meseleler var. FM 2007'de lig standardımız düşebilir, Genç yetenek sayısı daha az olabilir.

bi galatasaraylı olarak soluyorum bence fenerbahce en iyi takım olur fmde

bence takım sıralaması fener,beşiktaş,galatasaray,trabzon,kayseri,manisa olur
    genç yetenekleri ve mehmet topal,gökhan ünal gibi çok gelişme gösteren oyuncuları düzeltmeleri lazım
    gerçi ben pek umutlu değilim adamların fm 2006 yaptığı türkiye liginin berbatlığını biliyoruz büyük olasılıkla fm 2007 de yine özenmeyecekler biz de bir sürü patch indirip onları düzeltmek zorunda kalacağız

5. Default

Quote Originally Posted by Scocco
    Türkiye Liginin standardı 14, Fransa'nın ise 15. İkisininde arasında uçurum farkı var. Mesela yabancı sayısı, genç yetenek sayısı ve kulüplerin finansal durumuna bakarsak Fransa daha üstün. Türkiye Ligindeki genç yetenek sayısı lig standardı 9 olan Çek cumhuriyeti ligiyle aynı neredeyse. Ortada çelişkili meseleler var. FM 2007'de lig standardımız düşebilir, Genç yetenek sayısı daha az olabilir.
    gayet güsel bir açıklama peki bu standartlara nerden bakabiliriz kardeş

walla oyuncuların iyi olması gokhan unal fln

Nesil
    2006
    Yer
    İSTANBUL

Ben mevki kavramının kaldırılmasını istiyorum. Futbolcuların özelliklerine göre istediğim mevkide oynatabileyim. Mesela adamın tackling'i iyiyse defans da oynatabileyim ama hangi ayağını daha iyi kullanabiliyorsa o kanada koyabileyim. Hem tacklingi hem de passingi iyi ise ön liberoya koyayım. Eğer özelliğine göre yanlış mevkiye koymuşsam performansı düşsün...Gerçekde de öyle değilmi Sabri'ye bir bakıyorsunuz DR bir bakıyorsunuz AMR bir bakıyorsunuz AML. Teknik direktör istediği yere koyuyor ama her mevkide kullandığı ayağına göre ya da özelliklerine göre performansı değişiyor. Dünyada da bu böyle. Oshea DC iken DMC oldu...Tabi eğer koyduğunuz mevkide futbolcu iyi performans gösterememişse basın üzerine gelsin. Tuncay'ı sol kanatta değil forvette oynat, o adam orada oynar mı sen ne biçim hocasın falan desin. Bi de milli takımlara yıldız futbolcuları almayınca da basın üzerimize gelsin, milli takıma sürpriz futbolcular alınca da medya bunu haber yapsın.

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Oyuncunun diger mevkiye yetenegi varsa antreman ile o mevki ozeligini katabilirsin. Milli tak›ma surpriz oyuncu al›nca veya iyi bir oyuncuyu almay›nca medya zaten bunu haber yap›yor.

Bir ekleme daha yapay›m konu ile alakal›.
    FM 2007 de Turkiye liginin degeri daha dusuk olcakt›r.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by yasark
    gayet güsel bir açıklama peki bu standartlara nerden bakabiliriz kardeş
    Oyunun editöründe competitions bölümünde liglere baktığın zaman altında belitiriliyor.

10. Default

Quote Originally Posted by Scocco
    Oyunun editöründe competitions bölümünde liglere baktığın zaman altında belitiriliyor.

şükran kesiran yani çokça teşekkürler

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by pessy
    en iyisi delgado ve ricardinho olur en güçlü takımda beşiktaş ve en zevkli liglerden biride tsl olur..
    sen gebzespordannnnnn murat türkkanı tanıyormusun????

acaba çok merak ettiğim bişiyi danışmak istiom 2 tane pilot takım olur mu we beklentilerim yine kalitesiz we oyuncuları önem wermeden yapacaklarını düşünüyorum allah bilir türkiye milli takımında hala tugay hakan unsal falan wardır

Nesil
    2005
    Yer
    Eski Açıktan

gerek gerçekte gerek oyunda en iyi BEŞİKTAŞ!

Oyunda Arda Turan'ı Türkiye Ligindeki en iyi kanat oyuncusu yapmazlarsa büyük ayıp ederler

ben besiktaslıyım am takımlar hakkında degil am lig hakkında yorum yapacam bence turkiye ligi demodaki gibi olursa cok ayıp ederler sadece iyi oyuncuları sayıcam bjkde rico delgado nobre kleberson (bunlar dunyaca unlu hatta iki tanesinin dunyakupasıı kaldırmıslıgı var delgado uefa tarafından manset yapıldı gecen sene uefa kupasının en degerli futbocusu oldu nobre ise 10 numara bir golcu)bobo gulec burak toraman (gokhan zan ı arsenal istiyo)

gs de ise ilic umit karan (turkiyede rakip oalrak encok korktugum adam) arda song tomas hepsi avrupa kalitesindeki her takımda oynar

fb kezman alex appiah lugano aurelio tuncay gibi ustduzey futbolcular var deivid nerde derseniz hayatımda gorduum en kazma golcu ona 1 euro bile vermem edu ise kapalı kutu bence toraman yada zan veya onder veya can ondan cok daha iiler

ts Abartmıyorum ama onlarında kadrosu ii hatta galatasaraydan kagıt ustunde daha guclu gorunuyor marcelinho gokdeniz symkowiak (yattara onu gozum kapalı alırım) musampa huseyin fatih akyel ersen martin daha ne sayayım

yani ozet olarak ricardinho alex delgado appiah ilic kleberson lugano nobre kezman yattara marcelinho yattara bobo song bu gibi yıldız lar ligimizde varken umarım sigames tsl yi berbat yapmaz cunku bu futbolcular fransa hollanda iskocya belcika gibi liglere cok luks gelecek oyuncular olmasına ragmen turkiye ligini bu liglere gore berbat yapıyolar bence turk takımları kadro gucu olarak cok gucluler sorunları sadece sistemden kaynaklanıyo bekleyip gorecegiz

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by klebinho
    umarım sigames tsl yi berbat yapmaz
    Turkiye ligleri SI games tarafindan degil, bu site adminlerinin de icinde oldugu Turk arastirma gurubu tarafindan derleniyor.

Beta demolarindan gozlemledigim kadariyla gecmis surumlere gore Turkiye liglerinde (ozellikle 1. ligde) gozle gorulur ilerlemeler var ve eski surumlerden daha gercekci yapilmis durumda.

Bu ilerleme icin Bas Arastirmaci Turker Tozar ve ekibini kutlamak gerekli. Gelecek surumlerde bu ilerlemenin devamini umit ediyorum.

ve son olarak bir seye deginmek istiyorum tsl de takımların maas odenekleri portekiz hollanda fransa gibi takımlara gore cok daha yuksekken oyunda onların yarısı kadar dahi veremioruz bu oyunun en buyuk hatası bence fransada oyuncular ortalama yıllık 1 milyon alırken bu rakam aslında turkiyede ozellikle bjk ve fb de cok daha yuksek gs ise finans olarak turkiyede bir futbolcuya anadolu takımları kadar dahi para veremez buda bir gercek ama yinede 4 buyuklerimizin maas odenekleri kafadan sallama yapılmıs fm 2006 dan bir ornek vereyim fransada lens takımının maas odenegi haftada 90000 oyun acıldıgında bjk nin ise 32500 gercekte bir arastırma yaptım lenste en yuksek parayı yıllık 1.150 bin wuroyla aruna dindane alıyor bjk de 2 milyon euro garanti paray kleberson oynuyor sadece bu bir ornek yani tsl her yonden kafadan sallama bir li olarak kuruluyor insallah bu sene turkiye liginden sorumlu arkadaslar yine raporları yanlıs vermemstir cunku avrupada hic bir takımın kolay kolay veremeyecegi paralar turkiyede rahat veriliyo turkiyeye avrupada avrupanın katarı da deniliyor

umarım yorumlarım elestiri olarak degil uzerinde durulması gereken konular olarak algılanılıyordur herkese hayırlı ramazanlar dilerim

gülleci Misafir

Talking

en iii si bence beşiktaş olcak yine eskilerdee oluğu gibi bazıları alınmasın delgado ve rico paşa ileride nobre...... gerisini siz düşünün şampiyon beşiktaş

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by klebinho
    ve son olarak bir seye deginmek istiyorum tsl de takımların maas odenekleri portekiz hollanda fransa gibi takımlara gore cok daha yuksekken oyunda onların yarısı kadar dahi veremioruz bu oyunun en buyuk hatası bence fransada oyuncular ortalama yıllık 1 milyon alırken bu rakam aslında turkiyede ozellikle bjk ve fb de cok daha yuksek gs ise finans olarak turkiyede bir futbolcuya anadolu takımları kadar dahi para veremez buda bir gercek ama yinede 4 buyuklerimizin maas odenekleri kafadan sallama yapılmıs fm 2006 dan bir ornek vereyim fransada lens takımının maas odenegi haftada 90000 oyun acıldıgında bjk nin ise 32500 gercekte bir arastırma yaptım lenste en yuksek parayı yıllık 1.150 bin wuroyla aruna dindane alıyor bjk de 2 milyon euro garanti paray kleberson oynuyor sadece bu bir ornek yani tsl her yonden kafadan sallama bir li olarak kuruluyor insallah bu sene turkiye liginden sorumlu arkadaslar yine raporları yanlıs vermemstir cunku avrupada hic bir takımın kolay kolay veremeyecegi paralar turkiyede rahat veriliyo turkiyeye avrupada avrupanın katarı da deniliyor

umarım yorumlarım elestiri olarak degil uzerinde durulması gereken konular olarak algılanılıyordur herkese hayırlı ramazanlar dilerim
    Bu futbolcu maas konusunda benim de bir suredir arastirma gurubundan ricalarim var.

Ancak onlarin da hakli oldugu bir konu da bir kac futbolcu icin futbolcu maaslarinin sadece gazete haberlerinden bulunabilmesi. Bir cogunun ise hic bulunamamasi. Buna Besiktas ekli degil cunku futbol takimi halka acik oldugu icin futbolcu maaslarini borsaya bildirmek zorundalar. Ancak bu rakamlari diger bir cok kulupte oynayan futbolcu icin imkansiz gibi bir sey.

Besiktas'li oyuncular icin maaslar eger dogru girilmemis ise bunda arastirma gurubu tenkit edilir cunku bu bilgilere ulasmak gercekten de zor degil.

Bu forumlarin bir arastirma bolumu var. Bu bolumde arastirma konusunda, takimlarin arastirmalarini yapan kisilere ulasmasi icin bilgiler/tenkitler/tavsiyeler yazilabilir. Ozellikle bu konuda benim daha once yazmis oldugum yazilari gormek mumkun

Turkiye liglerini daha gercekci yapmak her ne kadar arastirma gurubunun elinde olsa da, ayni zamanda arastirma bolumunde belirteceginiz goruslerle sizlerin de elinde.

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

valla onu bunu bilmem kayserisporu baya bi ii yapmaları lazım helde mehmet topuz ve gökhan ünal

valla bence kim güçlü olur kim olmaz pek önemli değil ama transfer olayını düzeltmelerler 06 da çok berbattı bence para etmeyen adamlar milyon dolarlara satılıyor para edenlere teklif bile yok bizim yönettiğimiz takımdaki oyuncuyo bonservisinin üzerinde para verende yoktu, Adamı kiralık listesine koyuyorduk teklif falan gelmiyordu. Kısaca transfer olayını düzeltsinler bana yeter.

Not: Tomas ı kesinlikle düzeltsinler ama düzeltmezlersede sorun olmaz gs de onun yerini dolduracak adam var satarım yenisini alırım sürekli yaptığım iş nasılsa

tomas zaten fm2006da kötüydü,gerçek hayatta da kötüoynuyor.Açıkçası ben sevmiyorum ve hemen satmayı düşünüyorum.birde ardayı çok merak ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

tabiki son şampiyon galatasaray olur gençleriyle yine ön plana çıkacaktır.arda-sasa iliç-carrusca-ümit karan dahada iyi olacaktır

24. Default

Bence Türkiye ligi yine yüksek kaliteli ingiltere,ispanya ve italya gibi ülkelerin gerisinde 2.sınıf futbol kalitesinde kalır nedenide gayet açık futbola yapılan yatırım az diğer ülkelerde çok daha büyük paralar dönüyor fakat genede yeni katılan ricardinho,delgado,kezman,marcelinho,deividi be gelişen genç futbolcularıyla yine oynamaya değer 4 büyüklerin müthiş rekabetine sahne olucak yeni bir oyun bizi bekliyor...

türkiye lgi sarmıodu inşallah bu sefer sarar
    en iyi hrzmanki gibi tuncay

arkadaşım byle dedin ama turksportal yaptıklarının sigames tarafndan kullanılmadığını söyledi

Walla ben demoyu oynadim alexi mukemmel yapmisla,appiahı ise direk ingiliz takimlari transfer ediyor,arda ise yetenegi olmasina ragmen fiziksel ozellikleri zayif bu yuzden bu oyunda cok gelisemicek ne yazikki tuncay klasik tuncay iste her oyuda oldugu gibi bu oyundada unlu olacaktir, ve son olarak bu oyunda futbolcularin ozelliklerinden cok kariyerleri on plana cikiyor ..... kisacasi bizim lig yine seviye olarak dusuk olacak carusca ise hic iyi yapilmamis zaten 23 yasına gelen futbolcu arjantin milli takımında oynayamamıssa bu oyunda unlu olmasınıda bekleyemeyiz son olarak tabiki lugano kariyeri en saglam futbolcu olarak ligimizde en kaliteli yabanci olacak zaten bi defans oyuncusu icin 9 milyon dolar gibi bi degere sahip

Quote Originally Posted by acaran
    Walla ben demoyu oynadim alexi mukemmel yapmisla,appiahı ise direk ingiliz takimlari transfer ediyor,arda ise yetenegi olmasina ragmen fiziksel ozellikleri zayif bu yuzden bu oyunda cok gelisemicek ne yazikki tuncay klasik tuncay iste her oyuda oldugu gibi bu oyundada unlu olacaktir, ve son olarak bu oyunda futbolcularin ozelliklerinden cok kariyerleri on plana cikiyor ..... kisacasi bizim lig yine seviye olarak dusuk olacak carusca ise hic iyi yapilmamis zaten 23 yasına gelen futbolcu arjantin milli takımında oynayamamıssa bu oyunda unlu olmasınıda bekleyemeyiz son olarak tabiki lugano kariyeri en saglam futbolcu olarak ligimizde en kaliteli yabanci olacak zaten bi defans oyuncusu icin 9 milyon dolar gibi bi degere sahip
    kardes oyunu daha oynamadım tek tek yorumları okuyodum.. bi cok sacma yorum var. herkes takımı hakkında o super bu super demis. ama senin su lugano hakkında soyledigine baya guldum. "tsl en kaliteli yabancı olacak" yani bunu fanatiklikten mi soyledin, oyun da mı böyle yoksa senin hayallerin mi?
    lugano da edu da lucaiano nun eline su dokemezler.. adamlar da ustun bi ozellik olarak hicbisey yok. onder'le luciano'ya yazık edildi..
    oyun için de tek temennim dogruların koyulması abartılmadan kucumsenmeden..

arkadaslar ligteki maclara bakarak oyuncularin ii olmasini yada kotu olmasini beklemeniz garip olmus bu adamlar 8 haftalik futbolcu degiller
    mesela devid. nobre zamaninda bu adamin yedegidi
    ardanin cok ii olmasini beklemekte sacma olur
    gecen sene vestelde oyle cok ii oynamadi bu sene ise sadece 8 9 macta gorduk bu kadar mac icin adamin messiyle ayni olmasi beklenemez (bencede cok ii oyuncu ama fizik gucsuzlugu var)

arkadaşlar ! oyuncuların 3 maçlık performanslarına bakıp bunun oyuna yansımasını bekleyen tuhaf tuhaf yorumlar yapmayın.

3-4 yıl önce üretkenlik vardı bu forumda , çoğunuzun adını bile duymadığı with ball without ball tartışmaları yapardık , şimdiyse fanatiklik çerçevesinde incir kabuğunu doldurmayacak boş boş yorumlar. yazık

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri